Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

11 October 2018

Werkte vlot! Alleen amper te verkrijgen Waardeloos en zeer gevaarlijk om maar 1 bij te hebben

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

30 August 2018

Hoezo zijn deze Epipen niet leverbaar????

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

13 August 2018

Te gek voor woorden... Epipen en Jext moeilijk te leveren/niet op voorraad... Op hoop van zegen andere apotheken afstruinen

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

13 July 2018

Nog steeds niet te krijgen juli 2018! Wat is er aan de hand? Moeten er eerst doden vallen?

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

8 June 2018

Sinds begin april zijn ook wij op zoek gegaan naar 2 nieuwe Epipennen wegens houdbaarheidsdatum 5/2018. Na 8 telefoons naar apotheken nog steeds geen enkele apotheek waarbij de Epipen nog te krijgen was. Allemaal verwezen ze naar het geldbejag van de producent die aan verkoop in het buitenland meer kan verdienen dan aan verkoop in Belgiƫ. We namen per e-mail contact op met de leverancier en meldden het probleem. De volgende dag werden we gevraagd telefonisch contact op te nemen. Dit deden we en de vrouw aan de telefoon viel compleet uit de lucht en gaf aan dat er nooit een probleem geweest was met levering. Er werd beschuldigend naar de apothekers gewezen. Wij trokken onze conclusies en kochten 2 Jextpennen. Aanpassing van de allergiepas en mensen die omgaan met onze zoon (school/sportvereniging/jeugdbeweging/...) op de hoogte brengen. Het hoort erbij maar het zou allemaal zo complex niet hoeven te zijn.

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

4 April 2018

Over de epipen zelf geen slechte woorden, Maar al sinds februari is dit levensreddende medicijn bij anafylaxie niet leverbaar. Dit vind ik oprecht een zeer kwalijke zaak, waardoor levensgevaarlijke en levensbedreigende situaties ontstaan.

EPIPEN INJVLST 1MG/ ML PEN 0,3ML

13 April 2017

Niet het gebruik, maar de houdbaarheidsdatum vind ik het probleem, terwijl de prijs hetzelfde blijft, nu maar 6mnd. te gebruiken ipv. 1 jaar. Heeft dit te maken met terugroepactie van de fabrikant?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel