Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

7 November 2020

Mijn sociale angst is weg. Het constant malen over kleine grote dingen is stukken minder. Ik heb meer geduld en raak niet meer snel van slag. Ik kan onverwachte situaties beter aan. Is voor mij een psychische redding geweest

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

24 July 2020

Was veel aan het doemdenken zag veel problemen die er niet waren. Daar werd ik depressief van. Na wat een moeilijke start waar je echt even door heen moet voel ik mij echt geweldig. Niet meer doemdenken minder angstig. Kan veel beter met moeijlijke momenten omgaan. Zie alles positiever

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

17 September 2019

3 maanden 10mg geslikt, eerste 2 weken hoofdpijn daarna niet meer, nu verhoging naar 15mg , ga er vanuit dat dat ook goed gaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

22 April 2019

Van Fluvoxamine direct zonder afbouw overgestapt op Escitolapram 10mg. Na 3 dagen gebruik kreeg ik enorme spierspanning/pijn in nek/schouders. Na 3 weken gebruik Escitolapram direct gestopt. Niet bekend of de spierspanning het effect is van de stopzetting Fluvoxamine of van het gebruik Escitolapram. Slik nu 6 dagen geen antidepressiva meer na 30 jaar gebruik Fluvoxamine welke in het begin goed heeft gewerkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

5 December 2017

Geen bijwerkingen van dit medicijn. Positieve resultaten. Gebruik op dit moment 1x daags 2 tabletten (30 mg) en daar voel ik mij goed bij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

28 September 2016

Een nieuw leven ging voor mij open, zonder angsten en depressie, geen klachten van de medicijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 15MG

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

25 June 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

29 January 2015

Sinds begin januari slik ik eenmaaldaags Escitalopram 15mg Teva tabletten tegen angsten. Ben benieuwd in hoeverre het gaat helpen. Had in begin wat hoofdpijn, nu af en toe geeuw aanvallen en wat kaakspanning af en toe. Niet onoverkomelijk!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

23 January 2015

Dit medicijn meegekregen in plaats van Lexapro. Heb het drie weken gebruikt, maar het was alsof ik niets meer slikte. Had gelukkig nog een restje Lexapro liggen en kon dus snel terug naar mijn prima medicijnen. Ik heb me verbaasd over het feit dat je meteen voor 3 maanden mee krijgt, normaal is dat bij nieuwe medicatie 2 weken, voor het geval het niet werkt, te veel bijwerkingen etc. Het antwoord van de apotheek was dat dit geen nieuwe medicatie betrof, omdat de werkzame stof hetzelfde is. Heb nu dus nog voor 10 weken liggen die echt niet gebruikt gaan worden.. Geen wonder dat de zorg zo duur is. Een plus puntje: hierdoor weet ik wel dat ik voorlopig nog niet hoef na te denken over afbouwen van de medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

23 January 2015

Moest vanwege de kosten van Lexapro 15mg naar het huismerk TEVA 15mg. Ik merk dat ik er ontzettende jeuk van krijg op m'n handen en onderarmen (witte galbultjes), ook voel ik me er onrustig van in m'n hoofd en licht. Evenwicht is niet meer normaal, en krampen in m'n spieren! (wat ontzettend zeer doet)!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG

19 August 2014

Eindelijk had ik weer een sociaal leven en kon ik mijn werk weer naar behoren voldoen. Waar alle zware symptomen van m'n depressie weg waren (zeer slecht slapen, doelloos gevoel, vermoeidheid enz) kwamen deze nu meteen weer terug (binnen enkele dagen) toen ik ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 15MG voorgeschreven kreeg ipv Lexapro. Ik was weer terug naar af. Naar de huisarts geweest en zag ook dat het niet goed ging en nu weer terug op Lexapro en hopen dat alles snel weer bij het oude is. Al moet ik wel afwachten of de verzekeraar Lexapro wel wil vergoeden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel