Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

18 April 2015

Lexapro werkt super. Noodgedwongen overgestapt naar Escitalopram van TEVA. Sindsdien weer terug bij af. Onrustig, neerslachtig. Als je eenmaal gewend bent aan lexapro, NIET overstappen op een generieke versie. Klachten komen heel snel weer heel fel terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

17 February 2015

Prima en snel effect tegen depressie. Alleen kon ik er op een gegeven moment niet meer van slapen en het duurde even voor ik er achter afwas dat het aan de escitalopram lag!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

28 January 2015

Gebruikte altijd lexapro van Lundbeck. Kreeg zonder melding ineens escitalopram van Teva. Het bekende niet meer vergoeden door de zorgverzekering verhaal. Een uur na inname van escitalopram van Teva, kon ik mijn ogen haast niet meer open houden. Ik dacht nog toeval maar de volgende dag voelde ik me gammel en had net het gevoel of ik een tablet had overgeslagen. Hartkloppingen, trillerig en raar gevoel in hoofd. Ik heb de apotheker gebeld en krijg mijn eigen lexapro weer terug . Dat kost wel € 35 per maand maar dan bezuinig ik wel ergens anders op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

26 January 2015

Verplicht over moeten stappen van lexapro naar teva. Begin viel wel mee maar merk nu echt dat ik weer terug val. Snel gejaagd en paniekerig. Wil Echt Terug Naar Lexapro

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEXAPRO TABLET FILMOMHULD 20MG

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

26 January 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Klachten komen weer terug. Ben sneller gejaagd en angstaanvallen liggen op de loer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

16 January 2015

Ook hier verplicht overstappen van Lexapro (wat uitstekend werkte) naar ESCITALOPRAM TEVA. Alsof je niets meer slikt. Verschrikkelijk. Staan veel nare reacties op meerdere (buitenlandse) sites waarbij gewaarschuwd wordt dat dit medicijn niet gebruikt kan worden met lactose intolerantie. Dit is mij in de apotheek nooit verteld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

10 December 2014

Sinds ik van Lexapro over moest gaan opEscitalopram, heb ik veel hoofdpijn en de ruis in mijn hoofd is veel erger. Ook veel kramp in mijn benen en onrustige benen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESCITALOPRAM TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

7 October 2014

Heeft mij heel goed geholpen om van mijn angststoornis af te komen. Alleen wel last van verminderd libido, moeilijk klaarkomen en pijn in gewrichten. Al met al positief, maar ik ga binnenkort wel beginnen met afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel