Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

8 March 2019

Wat een rot medicijnen.vertrouw geen enkele arts meer. Geven het gewoon. Begin je er over wat betreft bijwerkingen. Laten dan niets meer horen. Je mag niet boos worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

25 July 2018

Ik heb dit middel voor de eerste keer. Vandaag voor de eerste keer ingenomen. Werd even later wel erg misselijk, maar moet even afwachten hoe ik hier verder op ga reageren. En inderdaad €15,00 vond ik ook een belachelijke prijs.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

3 January 2018

Darm klachten , duizelig, draai duizelig soms meerdere dagen aanhoudend, buikloop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

27 October 2017

In verband met overtollig maagzuur heb ik eerst Pantoprazol (Sandoz) geslikt. Kreeg opvliegers en ben gestopt! Kreeg toen Ranitidine (Sandoz), maar werkte ook niet. Nu gebruik ik het in marge genoemde Esomeprazol. Alléén heb ik nu het idee dat dit middel constipatie veroorzaakt. Op zich werkt en verdraag ik dit medicijn wel!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

3 January 2017

Meer maagklachten in plaats van minder, uitwerking; sterk gereduceerd maagsap wat mijn vitamineopname uit de dunne darm niet ten goede kwam. Diverse andere klachten waaronder, hoe tegenstrijdig ook, meer maagzuurklachten. Spier- en gewrichtsklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

30 December 2016

Ik heb meer tabletten nodig dan met Losec Mups. Omdat het maagzuur toch omhoog komt en ik daar last(pijn) van heb in mijn slokdarm. Ik krijg pijn in mijn lijf in de leverstreek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

11 December 2015

Het merk dat ik gebruik - Omeprazol CF 20 mg van Centrafarm BV - staat er niet bij. Bevalt me uitstekend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

11 December 2015

Zolang ik het medicijn gebruik, heb ik geen problemen. Afbouwen, meerdere malen geprobeerd, maar niet gelukt. Refluxklachten komen terug. Daarvoor gebruikte ik Omeprazol maar die werkte na ca. 8 jaar niet meer goed (andere leverancier, weet niet meer van welke). Ca. half jaar aan het tobben geweest voor ik startte met esomeprazol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

7 November 2015

Ik heb jaren Losec gebruikt, zo min mogelijk, omeprazol is niet zo onschuldig maar soms moet ik ivm slokdarmklachten. Toen mocht Losec niet meer, te duur. Daarna dus deze tabletten. Alhoewel steeds wordt gezegd dat de "werkzame stof hetzelfde is'', zorgt waarschijnlijk de samenstelling van de tabletten ervoor dat het gewoon niet goed werkt. Ik heb een periode zelfde Losec betaald en krijg het na veel gedonder weer vergoed. Van meerdere mensen hoor ik hetzelfde verhaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

22 October 2015

Het zuur komt me de oren uit. Dit medicijn werkt niet goed. Slikte al jaren het merk Mylan en nooit problemen ondervonden. Maar weer terug naar de dokter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

1 October 2015

Ik heb dit middel ongeveer 2 jaar gebruikt en heb er veel ellende van gehad. In eerste instantie heb ik mijn klachten niet direct gelinkt aan het gebruik van Esomeprazol waardoor ik er 2 jaar mee door ben gegaan. Ik had last van ernstige slapeloosheid, hartkloppingen, angsten, een lager energiepeil, een opgeblazen gevoel (en meestal ook een enorm opgezette buik) en winderigheid. Verder merkte ik dat ondanks mijn supergezonde eetpatroon en 5x sporten in de week, ik toch aankwam. Niet over mijn hele lichaam, alleen mijn benen werden dikker. Heel vervelend. Ik ben er sinds 3,5 week mee gestopt en alle klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ben nu bezig om via een orthomoluculair arts de balans in mijn lichaam te herstellen. Het zuur dat ik kreeg na het stoppen met de Esomeprazol is verdwenen door een eetlepel appelazijn te nemen voor iedere maaltijd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

6 August 2015

De maagpijn verdween niet. Wel na drinken van 1 of 2 glazen koolzuurhoudend water! Simple comme bonjour! Ik heb dus geen synthetisch medicijn meer nodig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

29 July 2015

Ik gebruik dit medicijn, omdat ik 3 maanden maagpijn heb en altijd misselijk ben. Ik gebruik het nu een week en de klachten zijn over. Ik let wel een beetje op mijn voeding, zoals minder koffie en niet teveel drank in het weekend. Door het medicijn heb ik wel een droge mond en hoofdpijn 's middags als ik het 's ochtends ingenomen heb. Nu drink ik extra veel water en dan zijn de klachten 's avonds over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

9 July 2015

Dit medicijn heeft de dokter voorgeschreven tegen misselijkheid, maar krijg er een enorme dorst van en slaap slecht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEXIUM TABLET MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

12 June 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

18 May 2015

Ik ben een man van 53 jaar en ben - na jaren van gebruik - gestopt met Omeprazol omdat ik borstvorming kreeg. Overgestapt naar Pantoprazol en de borsten verdwenen weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

14 May 2015

De capsule beschermt je slokdarm. LET OP!!!! Haal de capsule nooit open. Heel doorslikken. Mijn advies is ook neem dit product maximaal 1 keer per dag. Let op!!! Bij dit product zijn er veel meer bijwerkingen dan dat er vermeld staat in de handleiding. De volgende bijwerkingen kunnen er alleen zijn als je maag echt heel gevoelig is. Het maagzuur wordt verhoogd (het lichaam vecht terug), stroomschok in je hoofd. Je voelt je high (extreem vrolijk).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

30 April 2015

Ik kreeg deze in samenwerking met meloxicam(een ontstekingsremmer en pijnstiller) de werking van dit medicijn is maar ik kreeg s avonds last van hallucinaties en nachtmerries.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

29 January 2015

Heb zelf 4x een maagzweer gehad probeer eens Omeprazol Actavis 20Mg 1x daags 1 capsule werkt uitmuntend. Sterkte PS: Ook te koop bij Kruitvat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel