Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

11 December 2019

Flinke allergische reactie. Hevige buikpijn gepaard met hevige jeuk aan het hele lichaam. Zwelling van mijn gezicht/oren/lippen. Echt verschrikkelijk! Ik moet erbij zeggen ik ook nog eens zwanger ben en dat dat het extra lastig maakt :( nooit meer omerprazol voor mij!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

29 November 2019

Doordat ik niet meer van mijn honger gevoel afkwam, wist ik niet meer wanneer ik moest eten en wanneer ik eigenlijk vol zat. Ik ben uiteindelijk in 3 jaar 40kg aangekomen! Echt leuk hoor..En uiteindelijk na 3 jaar gestopt maar ja die kilo’s zitten er nog. En nee ik was niet 24/7 aan het eten, ben hetzelfde blijven eten als daarvoor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

17 June 2019

Werkte niet tegen de zure oprispingen. Zat onder de netelroos, leverwaardes verhoogd en depressieve gevoelens. Nu ruim een week gestopt met deze rommel, depressieve gevoelens zijn weg, maag is een stuk rustiger en netelroos gelukkig onderdrukt door antihistamines. Binnenkort wederom controle of de leverwaardes zijn genormaliseerd. Nooit gedacht dat een medicijn zoveel invloed op je lichaam en geest kon hebben, een maagcapsule die je bij overgevoeligheid regelrecht over de rand helpt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

8 March 2019

Wat een rot medicijnen.vertrouw geen enkele arts meer. Geven het gewoon. Begin je er over wat betreft bijwerkingen. Laten dan niets meer horen. Je mag niet boos worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

25 July 2018

Ik heb dit middel voor de eerste keer. Vandaag voor de eerste keer ingenomen. Werd even later wel erg misselijk, maar moet even afwachten hoe ik hier verder op ga reageren. En inderdaad €15,00 vond ik ook een belachelijke prijs.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

3 January 2018

Darm klachten , duizelig, draai duizelig soms meerdere dagen aanhoudend, buikloop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

27 October 2017

In verband met overtollig maagzuur heb ik eerst Pantoprazol (Sandoz) geslikt. Kreeg opvliegers en ben gestopt! Kreeg toen Ranitidine (Sandoz), maar werkte ook niet. Nu gebruik ik het in marge genoemde Esomeprazol. Alléén heb ik nu het idee dat dit middel constipatie veroorzaakt. Op zich werkt en verdraag ik dit medicijn wel!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

3 January 2017

Meer maagklachten in plaats van minder, uitwerking; sterk gereduceerd maagsap wat mijn vitamineopname uit de dunne darm niet ten goede kwam. Diverse andere klachten waaronder, hoe tegenstrijdig ook, meer maagzuurklachten. Spier- en gewrichtsklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

30 December 2016

Ik heb meer tabletten nodig dan met Losec Mups. Omdat het maagzuur toch omhoog komt en ik daar last(pijn) van heb in mijn slokdarm. Ik krijg pijn in mijn lijf in de leverstreek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

11 December 2015

Het merk dat ik gebruik - Omeprazol CF 20 mg van Centrafarm BV - staat er niet bij. Bevalt me uitstekend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

11 December 2015

Zolang ik het medicijn gebruik, heb ik geen problemen. Afbouwen, meerdere malen geprobeerd, maar niet gelukt. Refluxklachten komen terug. Daarvoor gebruikte ik Omeprazol maar die werkte na ca. 8 jaar niet meer goed (andere leverancier, weet niet meer van welke). Ca. half jaar aan het tobben geweest voor ik startte met esomeprazol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

7 November 2015

Ik heb jaren Losec gebruikt, zo min mogelijk, omeprazol is niet zo onschuldig maar soms moet ik ivm slokdarmklachten. Toen mocht Losec niet meer, te duur. Daarna dus deze tabletten. Alhoewel steeds wordt gezegd dat de "werkzame stof hetzelfde is'', zorgt waarschijnlijk de samenstelling van de tabletten ervoor dat het gewoon niet goed werkt. Ik heb een periode zelfde Losec betaald en krijg het na veel gedonder weer vergoed. Van meerdere mensen hoor ik hetzelfde verhaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

22 October 2015

Het zuur komt me de oren uit. Dit medicijn werkt niet goed. Slikte al jaren het merk Mylan en nooit problemen ondervonden. Maar weer terug naar de dokter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

1 October 2015

Ik heb dit middel ongeveer 2 jaar gebruikt en heb er veel ellende van gehad. In eerste instantie heb ik mijn klachten niet direct gelinkt aan het gebruik van Esomeprazol waardoor ik er 2 jaar mee door ben gegaan. Ik had last van ernstige slapeloosheid, hartkloppingen, angsten, een lager energiepeil, een opgeblazen gevoel (en meestal ook een enorm opgezette buik) en winderigheid. Verder merkte ik dat ondanks mijn supergezonde eetpatroon en 5x sporten in de week, ik toch aankwam. Niet over mijn hele lichaam, alleen mijn benen werden dikker. Heel vervelend. Ik ben er sinds 3,5 week mee gestopt en alle klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ben nu bezig om via een orthomoluculair arts de balans in mijn lichaam te herstellen. Het zuur dat ik kreeg na het stoppen met de Esomeprazol is verdwenen door een eetlepel appelazijn te nemen voor iedere maaltijd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

6 August 2015

De maagpijn verdween niet. Wel na drinken van 1 of 2 glazen koolzuurhoudend water! Simple comme bonjour! Ik heb dus geen synthetisch medicijn meer nodig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

29 July 2015

Ik gebruik dit medicijn, omdat ik 3 maanden maagpijn heb en altijd misselijk ben. Ik gebruik het nu een week en de klachten zijn over. Ik let wel een beetje op mijn voeding, zoals minder koffie en niet teveel drank in het weekend. Door het medicijn heb ik wel een droge mond en hoofdpijn 's middags als ik het 's ochtends ingenomen heb. Nu drink ik extra veel water en dan zijn de klachten 's avonds over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

9 July 2015

Dit medicijn heeft de dokter voorgeschreven tegen misselijkheid, maar krijg er een enorme dorst van en slaap slecht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEXIUM TABLET MSR 20MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

12 June 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

18 May 2015

Ik ben een man van 53 jaar en ben - na jaren van gebruik - gestopt met Omeprazol omdat ik borstvorming kreeg. Overgestapt naar Pantoprazol en de borsten verdwenen weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel