Uitgebreid zoeken
Er werden 19 resultaten gevonden.

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

4 april 2016

Ik heb bijna 3 jaar Esomeprazol actavis gebruikt. Dit was echt een perfect medicijn. Ik had nooit meer last van maagzuur of maagklachten, maar sinds deze tabletten niet meer te verkrijgen zijn, heb ik erg last van mijn maag. Ik heb andere merken gebruikt, bijvoorbeeld Esomeprasol, Sandoz en Esomeprazol Aristo, maar ik krijg last van darmverstopping.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

30 maart 2016

Na jaren Omeprazol van het merk Actavis zeer te vreden. Nu een ander mer, Auro, is het weer terug bij af. Ik krijg van mijn apotheek te horen dat Actavis niet meer gemaakt wordt, maar geloof dit niet. Ze zeggen wel alle stoffen hetzelfde, maar ik merk duidelijk van niet. Ik word er zo moedeloos van, wie weet of het echt niet meer geleverd kan worden?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

2 februari 2016

2x per dag een capsule. Voor het ontbijt en voor het slapen gaan. De reflux redelijk onder controle. Sinds 2 maanden levert Actavis niet meer uit. Apotheek adviseerde Sandoz. De reflux was toen met name in de vroege ochtend vreselijk. Gestopt met inname. Probleem over. Weer begonnen en weer dezelfde klachten. Volgens de apotheek is het inhoudelijk hetzelfde, maar de bijstoffen verschillen. Krijg nu een nieuwe merknaam voorgeschreven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

11 december 2015

Ondanks dagelijks slikken na 2 weken maagzuurproblemen gedurende de hele nacht. Daarvoor altijd nexium geslikt, nooit een probleem gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

11 december 2015

Helpt super, een aantal jaren geleden had ik iets anders, en soms moest ik wel 2x per dag innemen. Ook wel eens de goedkopere variant gekregen, die werkte helaas niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

21 september 2015

Soms duurt het lang voordat de maagpijn verdwijnt en of het dan ook (nog) darmkrampen zijn. Tip: gebruik buscopan 10 mg dragee, dit verlicht de krampen en de pijn redelijk tot goed. Deze tip heb ik van de dierenarts (mijn hond had erg veel pijn en kreeg die ook tegen de kramp). Jammer dat ze me 20 jaar met buikpijn hebben laten lopen terwijl er zoiets simpels voor was.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

17 maart 2015

Ik gebruik al 20 jaar Nexium en nu Esomeprasol. Mag je dit middel levenslang gebruiken?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NEXIUM TABLET MSR 40MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

11 februari 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Anders, namelijk:

maagpijn en rufus en boeren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

9 april 2014

Behalve soms last te hebben van een droge mond geen klachten meer. Ik had last van zeer erge pijn in mijn maag en achter mijn borstbeen deze klachten had ik al 4 weken zonder dat enige medicatie verlichting gaf. De pijn die ik had leek dwars door mijn lijf naar mijn rug door te trekken. De pijn was zo heftig dat ik tijdens een aanval zelfs al last had met ademhalen. Nu na twee dagen al mijn klachten verdwenen. In (Mijn) geval een wondermiddel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

25 maart 2014

Werkt goed alleen veel last van diarree, opgeblazen gevoel en winderigheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

21 december 2013

Gebruik dit al 7 jaar tot volle tevredenheid,maar wil er toch mee stoppen ,omdat vitamines b slecht opgenomen worden,ook heb ik een hoge bloeddruk en er word beweert dat omeprazol dit kan veroorzaken.ben nu twee dagen gestopt maar het begint toch weer te branden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

18 juni 2013

Bijwerkingen: winderigheid buikpijn dode vingers en tintelingen dikke tong droge mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 40MG

26 april 2013

Capsules zitten verpakt in belachelijk grote doordrukstrips. Neemt erg veel ruimte in en kost onnodig verpakkingsmateriaal. Verder gebeurt het af en toe dat de capsule bij het uit de strip drukken sneuvelt: je moet vrij hard op de strip drukken terwijl de capsules zelf erg zwak zijn, zodat ze soms openbarsten en de inhoud (kleine korreltjes) zich verspreidt over de vloer (stofzuigen maar weer). Volgens de fabrikant zou ik als chronisch gebruiker de capsules in een potje moeten krijgen, maar 9 van de 10 keer levert de apotheek die stomme doordrukstrips.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel