Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 40 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 88MCG

25 July 2020

Zat op 100 levothyroxine voelde ne opgejaagd, verlaagd naar 88 euthyrox , gelukkig maandag uitslag bloed. Pfff extreem moe, zweten pff lijk wel een natte dweil, schommelingen in gewicht echt niet prettig zo

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

24 July 2020

Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is. Zeker 20 jaar slik ik euthyrox in combinatie met cytomel. Ik ben herstellende van een burn-out en was op de goed weg. Nu onverklaarbare terugval. Likt wel of ik te hoog afgesteld sta. Op zoek naar klachten bij hyperthyreoïdie en ik schrik me rot van alle commotie rond de vernieuwde Erhyrox. Mijn klachten: extreem moe, opgejaagd gevoel zij de voornaamste klachten. Binnenkort wordt er weer bloedonderzoek gedaan. Ik ben benieuwd, maar ik ben niet blij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 88MCG

15 July 2020

Sinds het veranderen van hulpstoffen last van eczeem op rechter oog lid. weer meer last van gewricht klachten. ook ruim 3 kilo gegroeid terwijl ik niet meer eet of anders beweeg. inmiddels diverse keren bij huisarts geweest en ook bij reumatoloog. ook bij apotheek navraag gedaan of het aan de hulpstoffen ligt. Nee natuurlijk niet. daar ben ik inmiddels niet van overtuigd. Dus ik ga terug naar huisarts om andere medicatie/merk te vragen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 125MCG

14 July 2020

Over het algemeen een prima middel. Maar wanneer de fabrikant de samenstelling van dit middel verandert, raken mijn bloedwaarden verstoord. Sinds er andere vulstoffen in de tabletten zitten, is mijn TSH fors omhoog gegaan (met alle bijwerkingen die daarbij horen) , heb ik een andere dosering nodig en zal het een tijd duren voor ik weer goed ingesteld ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 25MCG

9 July 2020

De nieuwe versie. Zweten, gejaagd ,hartkloppingen ,slecht slapen. Heel extreem moe

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

De nieuwe..Euthyrox 100 microgram

21 June 2020

sinds 3 jaar over op euthyrox ging prima , na de manitol en citroenzuur , ik da cht alleen maar lactose eruit deze middelen erin , verder geen probleem , maar dood moe , nergens zin meer in overal pijn , konstant een verkouden gevoel komt van de manitol heb ik uitgezocht , kilos aangekomen terwijl ik net afgevallen was , ritmes , waardes omhoog dus weer trager , voel me vreselijk , terwijl ik zo een actief mens ben en nu BAH elke keer die veranderingen van grondstoffen en pillen zoals thyrax er niet zijn te gek voor woorden zoveel klachten als iedereen heeft het moet nu maar eens uit zijn en dat de regering er eens naar gaat kijken , maar met de thyrax dat schandaal hebben ze ook nooit meer iets van gehoord . terwijl zoveel mensen dit middel ook gebruikte, stoppen nu.

EUTHYROX TABLET 125MCG

14 June 2020

Niet bewust dat het door de veranderde samenstelling zou kunnen komen maar wat voel ik mij rot, spierklachten, somber, wat angstig, nekklachten wat ik nooit heb. Ik snapte er niets van maar nu ik deze ervaringen lees is het mij helder. En fabrikant....waarom Mannitol, dat is toch helemaal niet geschikt voor dagelijks gebruik als je dat niet nodig hebt? Onvoorstelbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

2 June 2020

Sinds de verandering in hulpstoffen totaal van de leg. Het zijn hulpstoffen dus dat kan eigenlijk niet. Toch een enge rode tong, klem op de keel, en ontregeld in de TSH waarde. Vraag me af of de hulpstoffen deze klachten veroorzaken in samenwerking met de andere stoffen voor de schildkier.Ik ben er zo moei van altijd gezeur met de medicijnen voor de schildkier. Eerst de Tyrax niet leverbaar en nu dit!Voor mijn idee hebben mensen geen idee welke invloed het kan hebben. Je moet het altijd maar incasseren. Voor de maatschappij ben je dan de zeur!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

29 May 2020

Ik had een poosje terug begrepen dat de euthyrox veranderd was, dus ging ik even naar mijn doosje kijken en zag inderdaad dat het nieuwe doosje anders was, ik ben 2 weken geleden eraan begonnen en dacht er niet meer over na, tot vandaag! Ik heb namelijk al een week een globusgevoel in mijn keel, branderige tong en lippen en veel meer maagklachten ondanks mijn maagtabletten. En in ene dacht ik dat moet aan de euthyrax liggen, en ja toen keek ik naar de klachten en werd het duidelijk, vreselijk zeg, hier moet echt wat mee gebeuren!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

11 May 2020

4 jaar mij goed gevoeld maar sinds dit voorjaar totaal niet meer.. ondertussen alle klachten en bijwerkingen die je maar kunt noemen, mijn waarde is enorm gestegen dus je kunt mij niet wijsmaken dat alleen de lactose is verwijdert!! voor mij geen euthyrox meer maar over op thyrax

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 150MCG

9 May 2020

Ben ongelofelijk veel aangekomen sinds ik de vernieuwde euthyrox gebruik mijn eetpatroon en beweging is niet veranderd word er moedeloos van omdat je gewoon niet serieus genomen wordt. Ik voel me altijd moe (vanaf het begin al nu 13 jaar) futloos nergens geen zin meer in. Al vaak aangegeven bij de arts maar die doet er niks mee. Ik kan net zo goed stoppen met al die rommel bah!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

8 May 2020

Ik voel mij als een luipaardczo moe en been zwakte en armen doen ook pijn . Waaraan k asn het liggen bloed waarde volens arts goed .maar heb twijfels aan gezien mijn problemen. Hals sleutel been na innemen van euthyrox veel pijn en duizelig . Brandende ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 125MCG

2 May 2020

Vernieuwde samenstelling geeft problemen. Gewichtstoename, hartkloppingen en gewrichtspijn. TSH gestegen en FT4, na veelvuldige controle, bleek 112 mg die ik nam van de oude samenstelling te laag, en moest nu 125 mg nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 150MCG

24 April 2020

Sinds de verandering van samenstelling, hulpstoffen, kilo's aangekomen, droge mond en droge huid. Hiervoor 13 jaar stabiel. Volgende week maar weer bloed prikken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 88MCG

17 April 2020

Na jaren gebruik euthyrox 88 mg voel ik me sinds begin december 2019 niet lekker. Maag-darmklachten, hoofdpijn, erg duizelig, vermoeidsklachten, aangekomen terwijl ik een dieet volg en 2x per week onder begeleiding sport. Bloedprikken wees ook niets uit. Inmiddels ben ik, op advies vd huisarts, sinds een week overgestapt op levothyroxine. Hoop me snel weer beter te gaan voelen. Ik heb euthyrox 88 mg nieuwe samenstelling vlg apotheek vanaf eind november 2019 gebruikt, begin december zijn mijn klachten begonnen. Na ruim 4 maanden overgestapt. Het is dus ook niet zo dat je lichaam moet wennen aan de nieuwe samenstelling.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Euthyrox 88

16 April 2020

Slik al jaren Euthyrox 88 mg. Voelde me geweldig. Laatste tijd veel onregelmatigheid met mijn hartslag. Voel me niet helemaal lekker. Word moe van die alsmaar onregelmatige hartslag. Dacht hoe kan dit nou? Nu zag ik vanmorgen achter op de strip dat er nieuwe hulpstoffen worden gebruikt. Dat is de reden dat ik ervaringen ging zoeken. Nu lees ik dat meer mensen zich niet goed voelen. Waarom iets veranderen terwijl ik me eerst zo goed voelde?

EUTHYROX TABLET 112MCG

16 April 2020

Al weken vage klachten die ik niet kon plaatsen : spierpijn, reumatische klachten ( helemaal door de reuma molen gehaald , niks te vinden) , veel hoofdpijn, maagpijn, misselijk, vermoeidheid,buikpijn/darmklachten en geen helder gevoel in mijn hoofd. Mijn waardes zijn verder goed. Nu blijkt dat de hulpstof Lactose is vervangen door Mannitol en Citroenzuur ( wat ik niet wist, apotheek heeft etiket geplakt op de tekst ' gewijzigde samenstelling en verder niks gezegd, internist heeft er ook nooit wat over gezegd of gevraagd) en lees ik meerdere verhalen van patienten die klachten ervaren sinds de wijziging. Het is mij wel duidelijk,per direct over gegaan op de Levothyroxine van Teva en een melding gemaakt van alle bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 175MCG

31 March 2020

Heel goed. Tyrax werkte voor mijn gevoel niet meer. Minder vors, vrolijker. Alleen af en toe vermoeidheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 125MCG

21 March 2020

Sinds 2015, na paar jaar ellende met Thyrax medicijnen waarvan de toevoegingen/ vulstoffen veranderd waren, altijd met goed gevolg euthyrox gebruikt. Sinds de laatste 4-5 maanden, nadat ik medicijnen ben gaan gebruiken met de nieuwe toegevoegde vulstoffen, ben ook ik er erg ziek van. Last van duizeligheid, misselijkheid, ondanks veel sporten en gezond eten vele kilo’s aangekomen, altijd maar moe, altijd koud en rillingen hebben, hoofdpijn en met name ondanks het vele sporten vreselijke spierpijn blijven houden in de kuiten en bovenbenen waarvan ik de laatste tijd met name (ik sliep al steeds slechter) helemaal niet meer van kon slapen. Soms verkrampen ook mijn vingers zo erg wat erg pijnlijk is en erop lijkt alsof ik reuma heb (dit is absoluut niet het geval)Al met al ben ik dus nu weer terug op het punt van 2015. Ik snap niet waarom de vulstoffen veranderd moeten worden als iets goed is. Via deze site ben ik er achter gekomen dat er met mij meerdere mensen zijn die dit probleem hebben sinds de veranderde samenstelling van het medicijn euthyrox. Is er iemand met dezelfde klachten die nu een ander merk gebruikt en waarvan de klachten weer verdwenen zijn dan hoor ik het graag. Mirjam

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 50MCG en 25 MCG

12 March 2020

Was eindelijk sinds november 2019 goed ingesteld. 5 dagen geleden met euthyrox 25 Mg nieuwe formule gestart, heb oude 50 Mg nog, nu maagpijn, opgeblazen gevoel, hartkloppingen, hoofdpijn, in 5 dagen 1 kilo erbij.Kortom, ik baal verschrikkelijk!

EUTHYROX TABLET 112MCG

26 February 2020

Bedankt voor het veranderen van de samenstelling van euthyrox, hierdoor staat mijn leven op zijn kop, ben nu over op een ander merk, maar voel me nog steeds niet goed, en kan op het moment niet werken.7 jaar top ingesteld geweest met de oude euthyrox en nu dit, zoveel ellende!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 25MCG

24 February 2020

De samenstelling is veranderd..ik moet overgaan naar een ander middel...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

24 February 2020

Na een paar maanden Euthyrox met de nieuwe samenstelling te hebben gebruikt ben ik ineens een paar kilo aangekomen (niet leuk). Wat wel leuk is, is dat ik ineens krullend haar heb! Er zijn medicijnen waar dit van bekend is, maar die slik ik niet. Ben benieuwd of meer mensen dit herkennen n.a.v. de vernieuwde Euthyrox.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

De nieuwe..Euthyrox 100 microgram

24 February 2020

Ik heb ruim 22 jaar de euthyrox hiervoor gebruikt beviel goed,...nu de nieuwe bestanddelen zijn toegevoegd,voel ik me verschrikkelijk lamlendig,ontzettend in moe,koud,elke dag hoofdpijn,zicht is minder geworden ik gebruik ze nu 6 weken,ik wil hier toch graag een klacht over indien

EUTHYROX TABLET 25MCG

16 February 2020

Lusteloosheid, moe, spierpijn, spierkrampen en nergens meer zin in. Dit Was een paar jaar geleden juist de reden waarom ik ooit met deze pillen was begonnen, maar het middel is momenteel erger dan de kwaal. Waarom moest nou weer die samenstelling veranderd worden.!? Ik baal hier zo van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel