Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 40 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 125MCG

8 March 2019

Door het thyrax tekort, moest ik hiertoe overgaan. Hartkloppingen, opvliegers, hoge bloeddruk. Nu weer aan de nieuwe Thyrax, waarmee ook de spierpijnen weer terug zijn. Die had ik bij de Euthyrox niet. Ik neem nu magnesium kauwtabletten, niet de Citraatvorm, het lijkt minder te worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

17 February 2019

Sinds het overstap van Thyrax naar Euthyrox en de beroerde reactie heb ik sinds de stabilisatie geen problemen meer gehad tot gisteren.Ik voel me moe, heb geen energie , misselijk, kortademig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 150MCG

27 November 2018

Recent werkte dit niet meer. Ben toen maar overgestapt op thyrax. Klachten verdwenen direct.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

14 November 2018

Doosje Roemeense EUTHYROX 100mg, beplakt met Nederlandse stickers en Nederlandse bijsluiter toegevoegd. Doosje en strips duidelijk Roemees. Is er weer een tekort van medicijnen geproduceerd voor de Nederlandse markt? Straks is de samenstelling van deze Roemeense EUTHYROX anders dan de Nederlandse. Ik heb de vorige keer een overdosis gekregen, toen ik moest overstappen van de Thyrax naar de EUTHYROX. Toen mocht ik naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje. Ik ben bang!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 125MCG

2 August 2018

Gebruik Euthyrox al sinds 2005 en heb tot op heden geen bijwerkingen gehad. Langzaam de hoeveelheid mcg opgebouwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 April 2018

Neem al jaren euthyrox 75 Mg maar sinds 1 jaar krijg ik veel trillingen, beven, zware en te vlugge hartkloppingen, depressie, haaruitval, botpijn en spierpijn en sterke onrust in het lichaam. Gisteren geen pil genomen en hartslag was normaal. Zalig! Maar gezien ik geen schildklier heb moet ik die pil nemen, nu even 25 Mg. Volgende week probeer ik armour, dus nog 1 week leven in een hel maar met wat hoop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 50MCG

19 April 2018

T4 naar boven, TSH naar beneden, maar helemaal geen werking m.b.t. de symptomen voor die Euthyrox wordt voorgeschreven. Er waren alleen bijwerkingen: hoofdpijn, extreme oorpijn, slapeloosheid en menstruatiestoornissen die leidden tot bloedarmoede. Waardeloze medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

9 April 2018

Geen klachten....... alleen word erg dik van dit medicijn wat kan ik doen iemand een idee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

5 April 2018

Ik gebruik al sinds 2002 de Euthyrox; eerst tot januari 2018 de 75mcg daarna ivm trage schildklier verhoogd naar 100mcg. Ben tevreden; energieker alhoewel mijn schildklier nu wel iets sneller werkt, zit ik prima in mijn vel. Wel heb ik de laatste 4 jaren last van gewichtstoename en haaruitval. Dit zou ook te maken kunnen hebben met mijn leeftijd of door mijn schildklier zelf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 88MCG

19 March 2018

inmiddels 1,5 jaar verder. Heb last van pijnlijke benen, heupen, rug en vingers. Mijn volle bos haar is gereduceerd tot dunne sprieten. Sporten is er niet meer bij. Ben bij opstaan al moe, en smiddags volgt standaard de volgende dip. Eetlust is of veel, of nauwelijks. Menstruatie is ineens volledig gestopt (ben 44 jaar, het kan, maar zo abrupt??), en heb het warm/koud 's nachts, de halve nacht door. kilo's zijn eraan gevlogen, terwijl ik geen grote eter ben! Ben in alle opzichten achteruit gegaan ipv vooruit qua gezondheid. Heb nu Thyrax aangevraagd, hoop dat dit minder bijwerkingen geeft.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG en 25 mcg

7 March 2018

Ook vier jaar geen problemen gehad, (Euthyrax )sinds een half jaar dezelfde klachten tegen de middag begint het , gejaagd en hartkloppingen. Maar iedereen kan zoveel klagen en schrijven ik lees nergens een vervolg actie !!!

EUTHYROX TABLET 112MCG

23 February 2018

slik al jaren euthyrox. Nooit problemen. Laatste tijd naast de opvliegers ook last van hartkloppingen, zwaar gevoel in hoofd, oorsuizen, hoofdpijn. Dacht dat het aan de overgang lag. Bloeddruk bleek veel te hoog en na controle bleken ook de waardes van de schildklier te hoog. Ik slik nu 100 mcg. Bloeddruk was na twee weken weer in orde.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

28 December 2017

Na jaren thyrax en geen klachten nu deze medicatie het ging eerst goed maar nu al maanden spierpijn en hartkloppingen en pijn in een voet waar geen oorzaak voor wordt gevonden.En doodmoe al halverwege de dag het is om moedeloos van te worden.Dan strompel is maar door met die pijnlijke voet. En s'nachts wakker liggen te woelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

8 December 2017

Ik moest ook over op Euthyrox. Gevolg: TSH daalde onder de 0,01, dus niet meer te meten. Het enige voordeel was dat ik een paar kilo afviel. Nu heb ik gelukkig weer Thyrax en voel me weer beter dan daarvoor. TSH waarde is weer wat gestegen. Schandalig dat dit gebeurd is en zo te lezen hebben heel veel mensen hier last van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 88MCG

23 November 2017

Euthyrox zet vooral mijn energie-kraan niet aan. Hoeveel of hoe weinig ik ook slik (ook 75, 110 en 112 geprobeerd), ik blijf er slap, gedeprimeerd, ongeconcentreerd, en emotioneel bij. Heb het ruim een jaar geslikt (meer-minder-meer), en bijna een jaar lang 50% gewerkt, niet meer fietsen en vrijwel alle hobbies stopgezet. Daarna eindelijk terug naar Thyrax en na 3 dagen stroomde de energie al weer!! Dus toch echt geen burn-out, wat iedereen wel dacht. Nu gewoon weer fulltime aan het werk, en fiets elke dag 16 km.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

6 November 2017

4 jaar Euterox gebruikt.Altijd moe. geen puf .kortademig. De cardiooloog .Waar ik al onderbehandelig was.Wist het ook niet . internist wou mij naar de Pysicholoog sturen. ivm slecht slapen .veel dromen. bij zelf onderzoek .naar de huisarts. om Tyrax gevraagd. In 3 weken .ik heb mijn energie weer terug .Aleen wel veel haar uit val. Ja. Hopelijk wordt dat ook nog beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG - 25MCG

23 October 2017

De kans op verwisseling tussen de 25 microgram en 100 microgram is, bij wat minder licht, erg groot. De 25 mcg uitdrukstrip is donker groen gekleurd en de 100 mcg is donker blauw gekleurd. Waarom niet groen, rood, geel of wit. Zeker voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen.

EUTHYROX TABLET 88MCG

21 October 2017

12 jaar zonder problemen Thyrax geslikt. Gedwongen over moeten stappen naar Euthyrox. Veel klachten, voelde me helemaal niet lekker in mijn vel, gewichtstoename. Gelukkig nu weer terug op de thyrax en voel me wee vanouds.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 50MCG

18 October 2017

euthyrox 50 genomen, voorgeschreven door dokter, enkel omdat schildklier vergroot was. bloedwaarden warengoed. Ik heb dit een 3-tal maanden genomen. Ben gestopt met dit medicijn omdat ik hevige bijwerkingen had : doodmoe, heel onrustig, hoofdpijn, duizelig, problemen met maag en darmen. Na een week te zijn gestopt zijn die vervelende problemen echt nog niet over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

15 September 2017

blijft maar te snel , veel maag klachten, maagzuur , darmen en gejaagd kan niet stil blijven zitten , hoofdpijn, nerveus, last van ogen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

22 August 2017

Ik gebruik dit medicijn nu ong een jaar ,mijn vermoeidheid is helaas niet over gegaan en heb enorme haaruitval ,volgende week weer naar de dokter om te vragen of ik niet over kan op t andere medicijn in de hoop dat ik m'n haar behoud:(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 125MCG

19 August 2017

Na gedwongen overstap van Thyrax 125mcg naar Euthyrox Ernsige klachten Slecht zien Haar uitval Hartkloppingen Slapenloosheid Opvliegers Spier en gewrichtspijn Stemmings wisselingen Bij controle bleek het goed te zijn ingesteld. Na een week kreeg ik al erge pijn in mijn voeten alsof ik in kokend water stond en oververmoeid Uiteindelijk mocht ik met mijn klachten naar de neuroloog En wat blijkt de schildklier waardes waren helemaal niet goed. Terwijl ik al 25 jaar Thyrax gebruikte nooit een probleem geweest altijd goed de waardes Helaas eind conclusie is Poly neuropathie Voeten benen handen en armen Vreselijke aandoening Dat gun ik niemand . Ik wil niemand bang maken en de Thyrax is weer voorradig Dus hoop dat alles snel goed is ingesteld . Sterkte iedereen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

EUTHYROX TABLET 25MCG

15 August 2017

Na de gedwongen overstap van Thyrax naar Euthyrox alleen maar problemen. Gebruik Euthyrox nu ruim een jaar en na een aantal weken kreeg ik last van aanhoudende spierpijn en haaruitval. Nu, een jaar later, stapelen de klachten zich op. Hartkloppingen, hoge bloeddruk, vermoeidheid, lusteloosheid, enorme stemmingswisselingen, hoofdpijn, gevoelige hals en moeite met slikken (TSH/T4 zijn perfect), ijskoud of bloedheet hebben en problemen met concentratie. Niet gezond voor een 19-jarige, lijkt mij. Voor niemand niet trouwens!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel