Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 75MCG

15 September 2020

Heb sinds maart 2020 Eutyrox 75mcg van de internist gekregen. Nog steeds te lage schilklier waarden, Maar wel flinke bijwerkingen. Vooral verschrikkelijk spierpijn in nek en Schluderns. En, daardoor?, veel hoofdpijn. Volgens internist geen bekende bijwerking. Lees echter dat veel mensen juist spierpijnklachten hebben. Begin morgen met Thyrax Duotab 100mcg. Benieuwd hoe dat bevalt. Ik vraag me wel af of artsen wel naar hun patienten luisteren!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

EUTHYROX TABLET 75MCG

24 July 2020

Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is. Zeker 20 jaar slik ik euthyrox in combinatie met cytomel. Ik ben herstellende van een burn-out en was op de goed weg. Nu onverklaarbare terugval. Likt wel of ik te hoog afgesteld sta. Op zoek naar klachten bij hyperthyreoïdie en ik schrik me rot van alle commotie rond de vernieuwde Erhyrox. Mijn klachten: extreem moe, opgejaagd gevoel zij de voornaamste klachten. Binnenkort wordt er weer bloedonderzoek gedaan. Ik ben benieuwd, maar ik ben niet blij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

29 May 2020

Ik had een poosje terug begrepen dat de euthyrox veranderd was, dus ging ik even naar mijn doosje kijken en zag inderdaad dat het nieuwe doosje anders was, ik ben 2 weken geleden eraan begonnen en dacht er niet meer over na, tot vandaag! Ik heb namelijk al een week een globusgevoel in mijn keel, branderige tong en lippen en veel meer maagklachten ondanks mijn maagtabletten. En in ene dacht ik dat moet aan de euthyrax liggen, en ja toen keek ik naar de klachten en werd het duidelijk, vreselijk zeg, hier moet echt wat mee gebeuren!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

11 May 2020

4 jaar mij goed gevoeld maar sinds dit voorjaar totaal niet meer.. ondertussen alle klachten en bijwerkingen die je maar kunt noemen, mijn waarde is enorm gestegen dus je kunt mij niet wijsmaken dat alleen de lactose is verwijdert!! voor mij geen euthyrox meer maar over op thyrax

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

8 May 2020

Ik voel mij als een luipaardczo moe en been zwakte en armen doen ook pijn . Waaraan k asn het liggen bloed waarde volens arts goed .maar heb twijfels aan gezien mijn problemen. Hals sleutel been na innemen van euthyrox veel pijn en duizelig . Brandende ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

14 February 2020

Sinds de samenstelling is veranderd, hyperventelatie, spierzwakte, rommelende buik, Heel emotioneel , nergens zin in..onvast lopen...hart slaat over. Nerveus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

31 January 2020

Heb nu al maanden steeds meer pijn. Me benen, me linkervoet.Knieën ,slechten door zien. Me onderrug onder buik.En dat allemaal door de vernieuwde Euthyrox.Dokter zeg dat het fabeltjes zijn.Dat er niks veranderd eraan is.Alleen wat water toe gevoegd

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

20 January 2020

De samenstelling is veranderd sinds enkele maanden. Volgens mijn apotheek is alleen een lactose vrije variant verkrijgbaar. Heel vervelend want ik droom iedere nacht veel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

19 January 2020

De fabrikant geeft aan dat de samenstelling niet veranderd is toch moet ik een halve tablet meer gaan slikken? Barstende hoofdpijn, obstipatie, jeuk en kilo's zwaarder en mijn ogen zijn achteruit gegaan en dat binnen 1 maand. Ik begrijp de verontwaardiging van alle anderen op deze website. Wordt hier iets aan/mee gedaan? Dit kost ons allemaal tijd, energie en inderdaad, het is heel naar dat je humeur er niet beter op wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

8 January 2020

Sinds 2 weken over op de nieuwe tabletten en voel me echt slecht! Veel hoofdpijn, misselijk, vermoeid, lusteloos. Ik sleur me door de dag. Wat een drama en weet niet goed hoe verder want er wordt niet echt geluisterd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

4 December 2019

Al een paar dagen na te zijn begonnen met Euthyrox nwe samenstelling begon ik me gejaagd en vervelend te voelen. Depressief, koud, ontzettend moe en lusteloos. Was jaren stabiel na de overstapbroblemen met Thyrax. Helaas terug naar af nu en weer opnieuw instellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

21 November 2019

Al jaren gebruik ik ivm een te traag werkende schildklier Euthyrox. Het duurde enige tijd voordat de juiste dosering werd vastgestel op 75 mcg. Jarenlang geen problemen tot circa twee maanden geleden en ik startte met de nieuwe uitvoering van de Euthyrox waarvan de werking absoluut hetzelfde zou zijn.Binnen een week of drie klachten. Vaak hoofdpijn nachts, stofwisseling Van slag, forse obstipatie, veel jeuk, zware vermoeidheid, nu in anderhalve maand ruim drie kilo aangekomen zonder enige verandering in eetpatroon of bewegen.Bloed geprikt en wat bleek, ondanks het feit dat de werking van de schildklier nog net binnen de minimum norm bleef, was er duidelijk een verschil tussen de voorlaatste en de laatste meting en dat mijn schildklier dus echt trager is gaan werken. Na zelf de dosering te hebben aangepast naar anderhalf (75 mcg + 37,5 mcg) heb in nu, omdat verbetering uitbleef, twee weken de dosering naar twee (150 mcg) opgehoogd.Nog voel ik me niet goed en uit balans en begin wat depressief te worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

6 November 2019

Nieuwe formule aan tabletten. Ben ik een kwartje bij gaan slikken. De nieuwe formule is minder sterk als de oude formule euthyrox. (Is mijn verteld)Over 5 weken opnieuw bloedprikken. En kijken hoe het gaat met de Tsh en T4

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

2 November 2019

Veranderde schildklierhormoon.Het is vreselijk voel me het zelfde als de thyrax. Waarom altijd maar veranderen.Ben helemaal bij af hoge hartslag duizelig.Kan niet meer naar buiten of naar de winkels.Vreselijk. Terug draaien die hap.Farmacie denk is even goed na voor dat je weer zit te rommelen met dat hormoon

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

27 October 2019

Vrijwel direct na de overgang op de vernieuwde euthyrox begonnen de bijwerkingen die ik eerder met thyrax had weer: jeuk, pijn in gewrichten en spieren, kouwelijkheid. Het lijkt er toch sterk op dat de nieuwe hulpstoffen (net als bij thyrax indertijd) deze negatieve uitwerkingen hebben. Geef mij aub de oude euthyrox terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

23 October 2019

ik werd hier duizelig van , als gevolg ben ik gevallen en heb mijn pols gebroken. op advies van de huisarts ben ik nu voorlopig gestopt met dit medicijn, en moet over een tijdje weer bloed laten prikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MC

8 October 2019

Sinds de nieuwe euthyrox last van buikpijn en soms diaree

EUTHYROX TABLET 75MCG

18 September 2019

Sinds de nieuwe formule van euthyrox ervaar ik enorm problemen. Vooral slapeloosheid, lage bloeddruk. Zijn er nog mensen die dingen ervaren met de nieuwe formule?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

9 April 2018

Geen klachten....... alleen word erg dik van dit medicijn wat kan ik doen iemand een idee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

15 September 2017

blijft maar te snel , veel maag klachten, maagzuur , darmen en gejaagd kan niet stil blijven zitten , hoofdpijn, nerveus, last van ogen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

31 December 2016

Euthyrox en Thyrax verschillen wel degelijk van elkaar. Sinds maart 2016 nog niet de juiste instelling bereikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 75MCG

11 December 2016

Na twintig jaar thyrax geslikt te hebben over op Euthyro. Verschrikkelijk. Na enkele weken voelde ik mij als een wrak. Hevige zweetaanvallen, lusteloos, gestrest, vergeetachtig, moedeloos, maar het ergste was dat ik waar ik stond of zat, ik viel in slaap omdat ik mij zo ontzettend moe voelde. Bracht mijn dagen door met niets doen, in een stoel zitten en slapen. Naar de huisarts die dacht dat ik wat drepressief was, want de waardes in het bloed waren goed. Later weer terug naar de huisarts, die was met vakantie dus een vervangster. Na wat vragen beantwoord te hebben vond zij dat ik naar een kno arts moest ivm mijn snurken. Van de kno arts naar de longarts. Slaaptest gedaan conclusie slaapapneu. Nu slaap ik met een masker, de klachten zijn wel wat minder maar niet weg. Ook slik ik vit B12. Zelf ben ik ervan overtuigd dat Euthyrox de hoofdschuldige is, bij thyrax voelde ik mij oké en ik snurkte voor die tijd ook de hele nacht. Ik hoop dat als er weer Thyrax is dat ik dat dan kan aantonen. De huisartsen zijn hier geen schuld aan. Kunnen wij de fabriekant straks aansprakelijk stellen voor het geleden ongemak? Dat zou eigenlijk moeten gebeuren, ze denken alleen maar aan hun eigen portemonnee en wij zijn maar een nummer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel