Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 100MCG

12 December 2019

Na 34 jaar euthyrox gebruik, nu aan de vernieuwde versie...... Na ruim drie weken slikken voelde ik mij naar worden. Hartkloppingen, duizelig, niets kunnen hebben, en vooral gevoel schildklier opgezet was. Moeilijk slikken, hees en gevoel trok naar boven naar hoofd, kreeg meer migrane :(. Niet meer slapen alleen met slaappil daardoor weer duf in hoofd. Opeens s nachts weer lag ik wakker en dacht hoe komt dit nou wat doe *ik* verkeerd? Oh wacht nieuwe Euthyrox maar dat kan toch niet waar zijn?ha gevraagd bloepprikken voor TSH. Die was in september 0,61 en was nu gestegen naar 2,93! T4 was 18 nu 14.Apotheker wist niet eens dat Euthyrox vernieuwd was... Contact gehad met fabrikant van Euthyrox maar niets veranderd geen lactose wel citroenzuur etc. Sinds vandaag overstap naar Thyrax. Wat erg na al die jaren trouw aan Euthyrox nu dus niet meer. Ik vind erg dat een bepaalde groep toch absoluut niet tegen deze vernieuwde Euthyrox kan. Terwijl bij ons schildklierpatie├źnten dit alles weken maanden in beslag gaat nemen, terwijl wij ons toch al nooit echt goed voelen! Maar altijd er maar stilzwijgend mee leven!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

7 December 2019

Ik was zeer goed ingesteld ,eindelijk na 6 jaar nu na 4 weken inname van de nieuwe samenstelling Euthyrox enorme gewricht en spier pijnen, Dus weer bloed waarden laten prikken en weer opnieuw een afspraak bij de Endo,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

4 December 2019

Na anderhalf jaar eindelijk goed ingesteld. Nu sinds 6 weken de euthyrox nieuwe samenstelling aan het slikken krijg ik vervelende klachten,duizelig,spierpijn ,hartkloppingen,hoofdpijn enz. Bloed laten prikken blijkt dat mijn schildklier te snel werkt dus nu verlaagd naar 88 mcg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 November 2019

na 15 jaar goed afgesteld heel erg last van kou ,lusteloosheid , opgeblazen gevoel ,moeheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

13 November 2019

Na 25 jaar eindelijk de juiste dosering gevonden. Maar door nieuwe samenstelling ben ik terug bij af. Extreem koud, droge huid, veel jeuk, slecht slapen, gewicht toename ect. Kan weer helemaal opnieuw beginnen. Terwijl gezegd werd dat de sterkte het zelfde zou zijn. Dosering is duidelijk minder krachtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 October 2019

Ik weet het nog niet 100% zeker maar ik was begonnen met de vernieuwde euthyrox van 100 mcg, en vooral s'avonds gigantische hoofdpijn die de hele nacht aanhoudt tot de volgende dag en dan zeurend blijft. Ik had nog een oude strip dus die weer ingewisseld en hoofdpijn was over. ik gebruik 131 mcg, en met de vernieuwde strip 25mcg kreeg ik na drie dagen weer gigantische hoofdpijn. Nu ga ik ook weer over op een oude strip en kijk wat er gebeurd. Ik zal het later weer tetsten of het inderdaad door de vernieuwde euthyrox komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

EUTHYROX TABLET 100MCG

4 October 2019

Sinds een paar dagen begonnen met vernieuwde euthyrox 100mcg en een halve 25mcg. Ik heb de indruk hier nu jeuk van te krijgen, vooral armen benen schouders en hoofdhuid, hopelijk is dit alleeen een kwestie van gewenning.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

14 November 2018

Doosje Roemeense EUTHYROX 100mg, beplakt met Nederlandse stickers en Nederlandse bijsluiter toegevoegd. Doosje en strips duidelijk Roemees. Is er weer een tekort van medicijnen geproduceerd voor de Nederlandse markt? Straks is de samenstelling van deze Roemeense EUTHYROX anders dan de Nederlandse. Ik heb de vorige keer een overdosis gekregen, toen ik moest overstappen van de Thyrax naar de EUTHYROX. Toen mocht ik naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje. Ik ben bang!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 April 2018

Neem al jaren euthyrox 75 Mg maar sinds 1 jaar krijg ik veel trillingen, beven, zware en te vlugge hartkloppingen, depressie, haaruitval, botpijn en spierpijn en sterke onrust in het lichaam. Gisteren geen pil genomen en hartslag was normaal. Zalig! Maar gezien ik geen schildklier heb moet ik die pil nemen, nu even 25 Mg. Volgende week probeer ik armour, dus nog 1 week leven in een hel maar met wat hoop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

5 April 2018

Ik gebruik al sinds 2002 de Euthyrox; eerst tot januari 2018 de 75mcg daarna ivm trage schildklier verhoogd naar 100mcg. Ben tevreden; energieker alhoewel mijn schildklier nu wel iets sneller werkt, zit ik prima in mijn vel. Wel heb ik de laatste 4 jaren last van gewichtstoename en haaruitval. Dit zou ook te maken kunnen hebben met mijn leeftijd of door mijn schildklier zelf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG en 25 mcg

7 March 2018

Ook vier jaar geen problemen gehad, (Euthyrax )sinds een half jaar dezelfde klachten tegen de middag begint het , gejaagd en hartkloppingen. Maar iedereen kan zoveel klagen en schrijven ik lees nergens een vervolg actie !!!

EUTHYROX TABLET 100MCG

28 December 2017

Na jaren thyrax en geen klachten nu deze medicatie het ging eerst goed maar nu al maanden spierpijn en hartkloppingen en pijn in een voet waar geen oorzaak voor wordt gevonden.En doodmoe al halverwege de dag het is om moedeloos van te worden.Dan strompel is maar door met die pijnlijke voet. En s'nachts wakker liggen te woelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

8 December 2017

Ik moest ook over op Euthyrox. Gevolg: TSH daalde onder de 0,01, dus niet meer te meten. Het enige voordeel was dat ik een paar kilo afviel. Nu heb ik gelukkig weer Thyrax en voel me weer beter dan daarvoor. TSH waarde is weer wat gestegen. Schandalig dat dit gebeurd is en zo te lezen hebben heel veel mensen hier last van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

6 November 2017

4 jaar Euterox gebruikt.Altijd moe. geen puf .kortademig. De cardiooloog .Waar ik al onderbehandelig was.Wist het ook niet . internist wou mij naar de Pysicholoog sturen. ivm slecht slapen .veel dromen. bij zelf onderzoek .naar de huisarts. om Tyrax gevraagd. In 3 weken .ik heb mijn energie weer terug .Aleen wel veel haar uit val. Ja. Hopelijk wordt dat ook nog beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG - 25MCG

23 October 2017

De kans op verwisseling tussen de 25 microgram en 100 microgram is, bij wat minder licht, erg groot. De 25 mcg uitdrukstrip is donker groen gekleurd en de 100 mcg is donker blauw gekleurd. Waarom niet groen, rood, geel of wit. Zeker voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen.

EUTHYROX TABLET 100MCG

22 August 2017

Ik gebruik dit medicijn nu ong een jaar ,mijn vermoeidheid is helaas niet over gegaan en heb enorme haaruitval ,volgende week weer naar de dokter om te vragen of ik niet over kan op t andere medicijn in de hoop dat ik m'n haar behoud:(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

THYRAX DUOTAB TABLET 0,100MG

EUTHYROX TABLET 100MCG

28 June 2017

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Nee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 June 2017

Na jaren stabiel te zijn geweest met Thyrax moest ook ik overstappen naar Euthyrox. In het begin dacht ik dat het wel mee viel, maar gaandeweg: hartkloppingen, vermoeidheid, lamlendig, droge mond. Nooit last van gehad, altijd volop energie. Nnu weer terug aan de Thyrax, maar door het gehannes met wisseling is de dosis Thyrax nu wel verhoogd. Hartkloppingen worden gaandeweg wel minder, maar voorlopig is de vermoeidheid nog niet uit mijn benen. Droge mond wordt ook iets beter. En nu maar hopen dat de leverancier van Thyrax niet weer besluit te verhuizen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

20 May 2017

Ik ben er ook niet happy mee, al bijna een jaar idd heel erg moe en stemmingswisselingen en omzettend last van opvliegers en transpireren. Of geen eetlust of heel veel.. weinig energie ..Ik las dat de thyrax weer op de markt komt of al is,ik wil de thyrax terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

23 April 2017

Iemand hier op dit forum beschreef precies wat ik door maak! Leek of ik mezelf hoorde spreken! Op vliegers, dan snikheet, steen koud en... Overmatig zweten en dat was compleet nieuw voor mij! Stemmingswisselingen,depressief, honger lijk net een kudde grazende koeien, pijn in de benen, hoofdpijn en... Moe! De deurdrempel lijkt al een berg voor mijn gevoel. Overal tegen op zien, en weinig zin om te ondernemen, wandelen of fietsen door slapeloosheid.Hartklopingen en hoesten veel hoesten. Thyrax terug en snel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

12 April 2017

Na vaststelling van de kwaal is de dosering geleidelijk opgevoerd van 30 naar 100 mcg. Hiermee heb ik m'n oude energienivo weer terug. Gewichtsveranderingen niet merkbaar. Haaruitval? tjsa, man > 50 jr, is dat dan aan medicijn-gebruik gerelateerd?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

16 March 2017

Mis Thyrax optimaal. Ben kouwelijk, heb last van spieren, slechte eetlust en val af, al mijn kleren slobberen om me heen. Zal dolblij als Thyrax weer te verkrijgen is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel