Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 100MCG

11 September 2020

Na jaren me elende met EUTHYROX terwijl ik daarvoor thyrax gebruikte en nooit geen last van had met EUTHYROX had ik vreselijke zweet aanvallen paniekaanvallen duizelig heel erg niet slapen overall pijn ik was geen mens meer angst ik dacht wel eens waardoor komt dat toch als ik ochtends EUTHYROX in naam begon de elende en toen ben ik na gaan denken en met de huisarts overgehad ik ben gelukkig weer overgestapt naar de thyrax en ik voel me een heel ander mens ze hebben heel lang zo laten lopen en ze geloven je niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

9 September 2020

Heel veel last van spieren en gewrichten. Kan bijna niet lopen van de pijn. Kan nauwelijks mijn armen bewegen. Wattengevoel in het hoofd! Snel aankomen! Last van de ogen! Heel erg moe zijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

8 September 2020

slik nu ongeveer 4 jaar euthyrox, voel mij sinds een paar maanden niet lekker, hoge hartslag, slaap kort gemiddeld 5 uur (normaal gesproken 7 a 8), pijnlijke gewrichten, kili's erbij terwijl ik probeer af te vallen en zit helemaal niet lekker in mijn vel. Bloedwaardes zijn goed.... heel jamner dat ze na thyrax ook weer aan dit medicijn moesten sleutelen!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

2 June 2020

Sinds de verandering in hulpstoffen totaal van de leg. Het zijn hulpstoffen dus dat kan eigenlijk niet. Toch een enge rode tong, klem op de keel, en ontregeld in de TSH waarde. Vraag me af of de hulpstoffen deze klachten veroorzaken in samenwerking met de andere stoffen voor de schildkier.Ik ben er zo moei van altijd gezeur met de medicijnen voor de schildkier. Eerst de Tyrax niet leverbaar en nu dit!Voor mijn idee hebben mensen geen idee welke invloed het kan hebben. Je moet het altijd maar incasseren. Voor de maatschappij ben je dan de zeur!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

24 February 2020

Na een paar maanden Euthyrox met de nieuwe samenstelling te hebben gebruikt ben ik ineens een paar kilo aangekomen (niet leuk). Wat wel leuk is, is dat ik ineens krullend haar heb! Er zijn medicijnen waar dit van bekend is, maar die slik ik niet. Ben benieuwd of meer mensen dit herkennen n.a.v. de vernieuwde Euthyrox.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

31 January 2020

Na de jaren goed ingesteld te zijn met euthyrox, nu na de nieuwe samenstelling voel ik me ziek. Hoofdpijn misselijk duizelig, allergische reactie, en zwaar vermoeid. Gelukkig zet mijn huisarts mij over op een ander middel waar ik volgende week mee kan beginnen. Wat een vreselijk drama dit!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

26 January 2020

Ik ben duizelig angsten vreselijke pijnen in mijn benen vooral voeten Slaap slecht Hart slaat vaak over of op hol. Veel dikker geworden vocht vasthouden Volgens de dokter allemaal stress Volgens de apotheek weten niets van verandering Soms lijkt het of ik dood ga.zon gevoel Dok ter stuurt mij naar psycholoog waarom.helpt me toch niet wegens Euthyrox bedankt om mijn leven zo te verpesten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

24 January 2020

Ik ben nu sinds 6 weken overgestapt op de nieuwe verpakking. Sinds 2 weken last van slapeloosheid en dikke oogleden. Tsh is van 0,4 naa 8,3 gegaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

24 January 2020

Sinds de nieuwe samenstelling voel ik me( na jaren heel goed ingesteld te zijn) hondsberoerd. Ik ga nu met mijn arts opzoek naar een ander middel, na meer dan 15 jaar ! Wat een verslechtering dit, Vreselijk!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

10 January 2020

Sinds de vernieuwde Euthyrox meteen problemen met dikke keel, benauwd op de borst. Duizelig, angstig, lusteloos geen energie. Gaf eerst de schuld aan stress dacht totaal niet aan de nieuwe samenstelling. Toch maar bloedprikken ha.TSH gestegen was 0,61 nu 5,3.Overgegaan op Thyrax. Maar voel nog steeds dikke keel alle klachten zijn er nog. Totaal ontregelde schildklier met alle ellende die daar mee gepaard gaat. Bedankt fabrikant van Euthyrox! Voorlopig al 2 mnd weg van mijn leven :(!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

5 January 2020

Maagklachten.Hele dag door steken in slokdarm.Waarschijnlijk door citroenzuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

12 December 2019

Na 34 jaar euthyrox gebruik, nu aan de vernieuwde versie...... Na ruim drie weken slikken voelde ik mij naar worden. Hartkloppingen, duizelig, niets kunnen hebben, en vooral gevoel schildklier opgezet was. Moeilijk slikken, hees en gevoel trok naar boven naar hoofd, kreeg meer migrane :(. Niet meer slapen alleen met slaappil daardoor weer duf in hoofd. Opeens s nachts weer lag ik wakker en dacht hoe komt dit nou wat doe *ik* verkeerd? Oh wacht nieuwe Euthyrox maar dat kan toch niet waar zijn?ha gevraagd bloepprikken voor TSH. Die was in september 0,61 en was nu gestegen naar 2,93! T4 was 18 nu 14.Apotheker wist niet eens dat Euthyrox vernieuwd was... Contact gehad met fabrikant van Euthyrox maar niets veranderd geen lactose wel citroenzuur etc. Sinds vandaag overstap naar Thyrax. Wat erg na al die jaren trouw aan Euthyrox nu dus niet meer. Ik vind erg dat een bepaalde groep toch absoluut niet tegen deze vernieuwde Euthyrox kan. Terwijl bij ons schildklierpatie├źnten dit alles weken maanden in beslag gaat nemen, terwijl wij ons toch al nooit echt goed voelen! Maar altijd er maar stilzwijgend mee leven!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

7 December 2019

Ik was zeer goed ingesteld ,eindelijk na 6 jaar nu na 4 weken inname van de nieuwe samenstelling Euthyrox enorme gewricht en spier pijnen, Dus weer bloed waarden laten prikken en weer opnieuw een afspraak bij de Endo,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

4 December 2019

Na anderhalf jaar eindelijk goed ingesteld. Nu sinds 6 weken de euthyrox nieuwe samenstelling aan het slikken krijg ik vervelende klachten,duizelig,spierpijn ,hartkloppingen,hoofdpijn enz. Bloed laten prikken blijkt dat mijn schildklier te snel werkt dus nu verlaagd naar 88 mcg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 November 2019

na 15 jaar goed afgesteld heel erg last van kou ,lusteloosheid , opgeblazen gevoel ,moeheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

13 November 2019

Na 25 jaar eindelijk de juiste dosering gevonden. Maar door nieuwe samenstelling ben ik terug bij af. Extreem koud, droge huid, veel jeuk, slecht slapen, gewicht toename ect. Kan weer helemaal opnieuw beginnen. Terwijl gezegd werd dat de sterkte het zelfde zou zijn. Dosering is duidelijk minder krachtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 October 2019

Ik weet het nog niet 100% zeker maar ik was begonnen met de vernieuwde euthyrox van 100 mcg, en vooral s'avonds gigantische hoofdpijn die de hele nacht aanhoudt tot de volgende dag en dan zeurend blijft. Ik had nog een oude strip dus die weer ingewisseld en hoofdpijn was over. ik gebruik 131 mcg, en met de vernieuwde strip 25mcg kreeg ik na drie dagen weer gigantische hoofdpijn. Nu ga ik ook weer over op een oude strip en kijk wat er gebeurd. Ik zal het later weer tetsten of het inderdaad door de vernieuwde euthyrox komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

EUTHYROX TABLET 100MCG

4 October 2019

Sinds een paar dagen begonnen met vernieuwde euthyrox 100mcg en een halve 25mcg. Ik heb de indruk hier nu jeuk van te krijgen, vooral armen benen schouders en hoofdhuid, hopelijk is dit alleeen een kwestie van gewenning.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

14 November 2018

Doosje Roemeense EUTHYROX 100mg, beplakt met Nederlandse stickers en Nederlandse bijsluiter toegevoegd. Doosje en strips duidelijk Roemees. Is er weer een tekort van medicijnen geproduceerd voor de Nederlandse markt? Straks is de samenstelling van deze Roemeense EUTHYROX anders dan de Nederlandse. Ik heb de vorige keer een overdosis gekregen, toen ik moest overstappen van de Thyrax naar de EUTHYROX. Toen mocht ik naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje. Ik ben bang!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

27 April 2018

Neem al jaren euthyrox 75 Mg maar sinds 1 jaar krijg ik veel trillingen, beven, zware en te vlugge hartkloppingen, depressie, haaruitval, botpijn en spierpijn en sterke onrust in het lichaam. Gisteren geen pil genomen en hartslag was normaal. Zalig! Maar gezien ik geen schildklier heb moet ik die pil nemen, nu even 25 Mg. Volgende week probeer ik armour, dus nog 1 week leven in een hel maar met wat hoop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG

5 April 2018

Ik gebruik al sinds 2002 de Euthyrox; eerst tot januari 2018 de 75mcg daarna ivm trage schildklier verhoogd naar 100mcg. Ben tevreden; energieker alhoewel mijn schildklier nu wel iets sneller werkt, zit ik prima in mijn vel. Wel heb ik de laatste 4 jaren last van gewichtstoename en haaruitval. Dit zou ook te maken kunnen hebben met mijn leeftijd of door mijn schildklier zelf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 100MCG en 25 mcg

7 March 2018

Ook vier jaar geen problemen gehad, (Euthyrax )sinds een half jaar dezelfde klachten tegen de middag begint het , gejaagd en hartkloppingen. Maar iedereen kan zoveel klagen en schrijven ik lees nergens een vervolg actie !!!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel