Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

EUTHYROX TABLET 112MCG

8 September 2019

alleen verschrikkelijke bijwerkingen. het voelt aan als puur vergif. te veel , te weinig, nooit goed. ik ben een wrak geworden nadat ze in spanje de schildklier volledig verwijderde zonder beter naar de klachten te kijken. ik had alleen een onschuldige water bult binnen in. mijn leven is totaal vernield. en ik ken vele patienten in het zuiden van spanje die er veel slechter aan toe zijn met euthyrox. zonder gaan we dood en met zijn we half mens. invalide

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

17 February 2019

Sinds het overstap van Thyrax naar Euthyrox en de beroerde reactie heb ik sinds de stabilisatie geen problemen meer gehad tot gisteren.Ik voel me moe, heb geen energie , misselijk, kortademig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

23 February 2018

slik al jaren euthyrox. Nooit problemen. Laatste tijd naast de opvliegers ook last van hartkloppingen, zwaar gevoel in hoofd, oorsuizen, hoofdpijn. Dacht dat het aan de overgang lag. Bloeddruk bleek veel te hoog en na controle bleken ook de waardes van de schildklier te hoog. Ik slik nu 100 mcg. Bloeddruk was na twee weken weer in orde.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

21 October 2016

Ik reageer veel beter op eutyrox dan op tyrax. Dosering verlaagd van 200 tyrax naar 100 eutyrox. Ook mijn andere troubels door schildklier die ik met tyrax nog had zijn na overstap veel minder geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

19 October 2016

Voelde me ziek, zwak en misselijk. Zeer veel opvliegers, duizelingen. Ontzettend pijnlijke polsen, kon nog geen glas meer afdrogen, aan- en uitkleden een crime etc. Overgestapt op de oude Thyrax en zie daar, alle problemen opgelost, ook de pijnlijke polsen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

29 September 2016

Ernstige spierklachten, somberheid. Na drie maanden overgestapt naar Tirosint, omdat de spierklachten te erg waren: kreeg soort 'reuma-handjes'.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

28 September 2016

Veel te snelle hartslag, hoge bloeddruk, hoofdpijn, ellendig voelen, transpireren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

21 September 2016

Veel opvliegers, weinig energie, duizelingen, vermoeidheid. Daarbij kwam nog dat ik heel veel pijn kreeg in mijn polsgewrichten. Kon me bijna niet meer aankleden, tandenpoetsen, afwassen etc. etc. Ben (via Portgual) weer overgestapt op de oude Thyrax en alle klachten zijn verdwenen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

6 August 2016

Wat een gedoe dat overstappen. Ben er erg ziek van. Misselijk, hoofdpijn, pijn in de schildklier, vreselijk moe, kortom geen pretje. Maar gewoon door blijven slikken is het advies, uw lichaam gaat er vanzelf aan wennen na 3 weken. Helaas slik ik de euthyrox nu al 5 weken en de klachten worden er niet minder op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

20 July 2016

Met Thyrax was er niets aan de hand, nu rusteloosheid, hoge bloeddruk (nooit gehad), hoofdpijn, slechte concentratie,weer allerlei ontstekingen; terug bij af!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

10 May 2016

In februari overgestapt van thyrax 112 MCG naar euthyrox 112MCG. Na een paar weken last van slapeloosheid, hartoverslag, vermoeid en gejaagdheid. Na 2x bloedprikken en 2x dosering verlagen (zit nu op 75 MCG) even afwachten of het nogmaals moet worden aangepast.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 112MCG

11 December 2015

Ik kreeg plotseling een verpakking zonder dagaanduiding. Dit is niet acceptabel. Nu krijg ik (op aanvraag) weer een verpakking met dagaanduiding.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel