Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 22 resultaten gevonden.

FEVARIN TABLET 50MG

11 December 2015

Ik moet helaas afbouwen vanwege bijwerkingen zoals flauwvallen en hartkloppingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

11 December 2015

Mijn redding geweest in verband met constante angstaanvallen en fobieen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

2 June 2015

Na 14 jaar Fevaringebruik kreeg ik last van flauwvallen en hartkloppingen. Ik heb regelmatig een onrustig gevoel op de borst, een soort prikkelig gevoel. Ben nu aan het afbouwen en hoop tzt naar een natuurlijker product om te stellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

16 May 2015

Gebruik dit medicijn al bijna 20 jaar, had last v depressies en extreme fobieën angsten, binnen 6 weken was ik een ander mens, voor mij werkt het super, afbouwen heb ik diverse keren gedaan maar krijg meteen de oude klachten terug ben echt blij met de uitvinding van dit medicijn!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

27 March 2015

Eerste weken veel last van misselijkheid gehad en slecht kunnen slapen, inmiddels na maanden slikken geen last meer. Wel nog last van opvliegers, maar kan ook van overgang natuurlijk. Wel rustiger geworden van het middel. Ga nu proberen af te bouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

2 January 2015

Heb 15 jaar fevarin gebruikt.altijd getwijfeld over eventuele gezondheidsrisico door gebruik. Nu al 7 jaar zonder, maar neig om weer te starten..ben erg gevoelig persoon, fevarin maakt iets ontspannender.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

2 March 2014

Sinds 2000 gebruik ik Fevarin 1dd 3tabl van 50mg (Floxyfral in Oostenrijk), sinds juli 2013 opgehoogd naar 250mg per dag (verdeeld over de dag). Nu last van 'neurologische schokjes' in mijn lijf en hartrazen/kloppingen en vooral snel moe, heel naar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

27 January 2014

Ik heb het jaren gebruikt en het maakte mijn stemmingswisselingen wat minder, voelde me wat stabieler. Wel ongeveer 10 kg aangekomen, heel vervelend. Ook is klaarkomen heel hard werken, niet leuk. Ik heb de dosis teruggebracht en dat werkte goed op bovenstaande tot zelfs maar 10 gr (moet je je tabletje in 4 delen !) en dat ging prima qua stemmingswisselingen. Ik heb echter behoorlijk pijn gekregen in mijn spieren (gemeld bij LAREB) en het vermoeden bestaat dat het ook de bloedstolling verminderd waardoor je bij sporten interne kleine bloedingen krijgt en daarmee littekenweefsel. Daar krijg je op den duur pijn van. Stoppen was een drama, enorme terugvallen. Na een aantal maanden weer terugvallen maar dat wijst erop dat het spul wel iets deed volgens mijn psych. Inmiddels zonder AD's maar ik ben duidelijk kwetsbaarder, moet hard werken om boven water te blijven. Wel "voel" ik meer en beter, dat is wel fijn. Als je niet iets heel vervelends hebt: niet aan beginnen met AD's. Als wel dan zit je er voor heeeel lang aan vast want ik denk dat er ook iets in je systeem op tilt gaat waardoor je er niet meer zonder kunt. Sporten is nog het beste medicijn. Succes allemaal, ik weet wat jullie hebben... ik heb het ook.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

12 May 2013

Ik heb slechts een lage dosering van 100 mg maar het werkt geweldig tegen mijn angststoornis.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

25 June 2012

12 jaar lang heb ik fevarin geslikt. Na jaren van proberen af te bouwen, ben ik in september 2008 eindelijk definitief gestopt. Ik heb 4 jaar lang maar 3 nachten per week geslapen. Het is niet bewezen, maar ik ben ervan overtuigd dat dit te wijten is aan het jarenlange gebruik van Fevarin waardoor mijn hele biochemische huishoudig (m.n. neurotransmitters) zodanig geweld aangedaan is, dat het 4 jaar heeft gekost om weer 'normaal' te functioneren. Sinds enkele maanden slaap ik weer normaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

22 October 2010

Dertien jaar geleden begon ik met Fevarin (fluvoxamine). Aanvankelijk hielp het heel goed tegen mijn angststoornis. Daarna wat minder; toen moest ik een hogere dosis gaan slikken. Maar toen kreeg ik last van 'neurologische schokjes' in mijn lijf en hielp het middel opeens niet meer. Ik zakte in een acute zware depressie en werd suïcidaal. Gelukkig heb ik hulp gezocht en ben ik met Seroxat weer op het goede spoor gezet. Het is een verhaal van lang geleden, maar ik wou het toch vermelden hier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

FEVARIN TABLET 50MG

1 February 2010

hartkloppingen/onrustig gevoel/ kaak bijten/ geen sexuele behoeften/ komt niet bij gevoel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

4 November 2008

Ik ben nu 9 mnd gestopt met drugs heb een paar maanden wat gebruikt voor die tijd en dit jaar nog heb ik Efexor gehad , die hielp heel goed, maar werd er alleen heel druk van ( veel praten enz..) Iets meer als 2 weken geleden kreeg ik Fevarin, nou heb me nog nooit zo slecht gevoeld van een AD.. Ik had rare/negatieve gedachten over mezelf/ kon me niet concentreren/ heel de dag en nacht door hartkloppingen / voelde me koortsig/ was heel raar van dat middeltje , net of ik een verkeerde drugs had ingenomen... Ik heb t 14 dagen geslikt en gestopt zonder te overleggen en dat was helemaal een hel.. ik kreeg allemaal trillingen , was heel onzeker, dacht dat iedereen me in de gaten hield/ hartkloppingen extreme angst/ doodmoe , nu is t 4 dagen verder en slik ik weer Efexor, ben wel wat drukker maar de angsten zijn al wat minder.. kan niet wachten .. Maar Fevarin noot meer...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

4 November 2008

geen concentratie/ extreme angst / hele dag door hartkloppingen/ snelle polssag/ niet mezelf / doodziek/koorts met afbouw nog erger/ net of ik onder invloed ben van GHB.. alleen dan op een slechte manier... waas tussen mij en de wereld

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

13 May 2008

al sinds jaren probeer ik van Fevarin af te komen. Mijn depressieve klachten zijn allang totaal verdwenen. Als ik probeer te stoppen (echt heeeeel langzaam afbouwend) kan ik nadat ik helemaal niets meer slik, niet meer slapen. Iedere keer als ik in slaap val krijg ik een schok in mijn hoofd waardoor ik weer wakker word. Na 3 weken 1 uur slaap per nacht gehad te hebben, word ik toch weer somber en ga ik weer opnieuw aan de Fevarin.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

18 October 2007

Snellere hartslag en meer zweten. Gevoeligere huid. (Sneller uitslag en overgevoeligheid voor bijvoorbeeld smaakversterkers)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

18 October 2007

Het lost niet mijn probleem op. Maar als ik ermee stop wordt het veel en veel erger.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

4 April 2007

Moe en slaperig. Letterlijk niet meer in staat zijn op een normaal tempo te kunnen lopen (dus alleen langzaam). Veel gewichtstoename (15 kilo in 1,5 jaar) terwijl ik normaliter een stabiel gewicht had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

28 June 2004

Bijeffect is dat de menstruatie heviger is en dat er tijdens de stopweek van de pil 1 dag lang hevige linkszijdige hoofdpijn optreedt. Bij mindere werking van Microgenon (bijv. bij antibioticakuur) treedt ook hevige hoofdpijn op. Hoofdpijn houdt ongeveer 24 uur aan. Pil doorslikken heeft tot effect dat hoofdpijn niet meer optreedt, maar de doorbraakbloedingen zijn frequent en redelijk hevig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FEVARIN TABLET 50MG

20 June 2004

BIJ DE ITALIAANSE FEVARIN, 100 MG, DIE IK IN HET VERLEDEN GEBRUIKTE, KREEG IK BUIKKRAMPEN, ONGEACHT WANNEER IK HET MIDDEL SLIKTE. BLIJKBAAR EEN OVERGEVOELIGHEID VOOR ÉÉN VAN DE HULPSTOFFEN. BIJ DE NEDERLANDSE FEVARIN HEB IK DEZE KLACHTEN NIET

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel