Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 6 resultaten gevonden.

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

29 May 2010

Daar de zorgverzekeraar de Telfast niet meer vergoedde, wel de goedkopere variant, over moeten stappen op Fexofenadine. Dezelfde werkzame bestanddelen; echter wel andere hulpstofje. Heb in al die jaren van Telfast nog nooit uitslag gehad. Na 1 tablet Fexofenadine reeds last van ernstig eczeem tgv allergie Fexofenadine (toch vreemd voor een anti-allergietablet). Op advies van dermatologe op medische indicatie Telfast gekregen.

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

3 April 2010

Na inname van de pil zou de werking binnen een uur merkbaar zijn! Nou helaas, bij mij na 12 uur nog geen werking te merken! Nog steeds erg veel last van jeuk.

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

16 October 2008

hoofdpijn,gezwollen ogen en benauwdheid

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

17 July 2008

tot nu toe werkt het goed gebruik het nu een week vroeger had ik telfast en moest ik echt een tijdje gebruiken voor dat het hielp dit hielp eigenlijk direckt ,..ik wilde niet alweer een pretnisonkuur ,..want als ik dat neem als ik echt hellemaal dicht zit gaat het wel weg maar daarna heb ik het nog veel erger ,..nee ben tot nu toe wel tevreden voor mij geen telfast meer ,..

FEXOFENADINE TABLET OMHULD 180MG

28 April 2008

in tegensteling van telfast wat het zelfde medicijn zou moeten zijn, erg veel last van jeuk en uitslag, ook nu nog na drie dagen dat ik weer telfast gebruik t

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel