Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FLAGYL OVULE 500MG

4 June 2024

Ben tevreden met het gebruik van de ovules. Makkelijk in te brengen en de klachten van bacteriële vaginose zijn verdwenen bij een kuur van 7 dagen. Eerder had ik een orale kuur gehad van 2 dagen 2 tabletten die niet had geholpen. De informatie die ik mis in de bijsluiter, en ook bij het zoeken op internet, is het gebruik icm menstruatie. Aan het eind van de kuur zat ik tegen het begin van mijn menstruatie aan waardoor het medicijn naar mijn idee ermee uitvloeit. Het lijkt mij handiger voor zowel de pharmaceut als de apotheker om hier meer duidelijkheid in te verschaffen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

12 January 2024

Na zo veel andere deze is voor me egte wonder middel geen bijwerkingen ervaren ben zwaar astmatisch.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

6 March 2023

Erge buikpijn. Voelt als menstruatiekrampen x 10. Vooral in de ochtend last van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

1 February 2023

Misselijk, braken, koud lichaam en rommelende darmen. Bloedingen uit vagina. Ben gestopt na twee pillen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

15 February 2022

Het enige waar ik last van had na het vaginaal inbrengen is een zeurderige gevoel ongeveer een half uur. Verder helemaal geen bijwerkingen gehad. Hopelijk heeft dit geholpen 7 dagen lang 2 vaginale zetpillen..... Mis de intimiteit met me mannetje...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

23 May 2021

De Flagyl Ovules helpen wel, maar ik menstrueer standaard na de 3e ovule. Ik heb totaal 3 kuren moeten nemen en alle drie de keren begon ik na de 3e ovule te menstrueren (terwijl ik al ongesteld ben geweest). Huisartsen en apothekers hebben hier (nog) geen verklaring voor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

7 November 2020

Na 1 ovule al resultaat gemerkt bij bacteriële vaginose. Op dag 5-7 wel zeer geïrriteerde vagina. Hopelijk verdwijnt dat na de laatste ovule.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

24 July 2020

Na het gebruik van de 3 de ovule ben ik gestopt. Vreselijke branderige pijn in de vagina. Nu 3 dagen later, nog steeds pijn....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

14 February 2020

Merkte naar 2 dagen al verschil van bacteriële vaginose. Veder nergens last van..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

6 November 2019

Waarom is de voorlichting wat betreft schimmelinfecties voor vrouwen die pufjes gebruiken voornamelijk die longproblemen hebben,veel weten niet dat je je mond goed moet naspoelen,waardoor door sexueel contact zowel via de mond als vaginaal de man snel besmet raken en een schimmelinfectie kado erbij krijgen,maar dankzij FLAGYL is die jeuk en afscheiding genezen.op naar de volgende onwetende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

17 September 2019

Toch wel duizeligheid, slechte (metaal)smaak, moe, donkere urine,... je wordt er niet echt vrolijk van. Hopelijk straks geen darmgedoe meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

8 June 2019

Jammer dat er in de bijsluiter niets vermeld staat over het gebruik ervan tijdens de menstruatie. Hierdoor werkt de kuur minder goed en is de kans groot dat de kuur verlengd moet worden om helemaal van de klachten af te zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

26 May 2019

Op het einde van de kuur en lees met verbazing dat er kennelijk toch veel bijwerkingen zijn. Heb zelf gelukkig geen enkele bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

5 May 2019

Geen noemenswaardige bijwerkingen, het eten smaakt iets anders, en verder niet. Doet prima z'n werk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

6 November 2018

Ik heb last van winderigheid, metaalsmaak in mijn mond en mijn intieme delen voelen rauw en jeukerig..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

FLAGYL OVULE 500MG

27 May 2018

Duizeligheid, Geen eetlust, Buikpijn, Misselijkheid, Koorts (38°) Werkt wel al na dag 2 tegen Bacteriële vaginose, jeuk fel verminderd

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

19 November 2017

toch wel veel bijwerking zombi gevoel en erg neerslachtig kwaal lijkt wel over te gaan.. toch denk ik eraan ermee te stoppen heb nog 2 zetpillen maar voel me geen mens meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

5 September 2017

Voelde mij supergoed na de kuur van 14 dagen. Heeft mij ontzettend goed geholpen, wel pas vanaf dag 12 ofzo. Was wel vreemd om de eerste dagen groene urine te hebben. Voor de kuur was ik al een maand erg ziek (blijkbaar ziekenhuis bacterie clostridium opgelopen) dus voor mij was dit het wondermiddel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

27 July 2017

Hevige buikpijn en ook pijn in maagstreek en verward angstig zweten benauwd

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

19 July 2017

Het is effectief tegen de bacteriële infectie en dat is wat je wil. Of het middel erger is dan de kwaal verschilt per persoon. Bij mij: zeer somber en qua gedrag erg geaggiteerd (reagereer feller en emotioneler op dingen zonder er grip op te hebben). Slapen doe ik als een blok (veel vaster dan normaal).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLAGYL OVULE 500MG

27 March 2015

Advies om voor de nacht 4 tabletten, lees 2000 mg, in te nemen vanwege bacteriële infectie. Ik voelde me "s nachts erg beroerd en had ik extreem veel klachten bij het wakker worden. Met name pijn in de maagstreek, misselijk en duizelig. Ik moet vanavond weer 2000mg innemen maar zie er wel tegenop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.