Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

FLIXONASE NEUSDRUPPELS 1MG/ ML PATROON 0,4ML

6 May 2021

Vooralsnog werkt flixonase prima. Na een flinke neusoperatie voor het verwijderen van poliepen gebruik ik nu al een jaar flixonase in combinatie met 2 x zout spoelen met m’n rhinohorn. De volgende controle bij m’n kno arts zal uitwijzen of het werkelijk goed helpt. Nu is m’n neus iig goed vrij en heb geen last van bijwerkingen.

FLIXONASE NEUSDRUPPELS 1MG/ ML PATROON 0,4ML

18 November 2019

Medicijn is voor mij een uitkomst. De sinussen in mijn hoofd gaan open en ik hoor niet steeds mijn bloed door mijn hoofd suizen. Dit klonk op het laatst alsof iemand een mes aan het slijpen was.Helaas nu niet leverbaar. Ook geen leverdatum meer. Vier keer per dag spoelen mer lauwwarm zout water, vier keer Flixonase neusspray, vier keer per dag Livocab ‘s ochtends antihystaminicum, ‘s ochtends en ‘s avonds Pulmicort, budesonide, pufje. En nog zitten mijn oren dicht en ruist het in mijn hoofd.

FLIXONASE NEUSDRUPPELS 1MG/ ML PATROON 0,4ML

10 August 2019

Ik gebruik al ongeveer een jaar Flixonase nasules voor neuspolippen. Dat is de enige medicijn die helpt bij mijn neusklachten. Een week geleden ben ik naar onze apotheek gegaan voor een herhaalrecept maar hoorde daar dat ze maar één pakje in voorraad hadden en ze een bestelling hebben bij de leverancier. Ik ging vandaag nog een keer om te vragen of ze die bestelling al binnen hebben. Ze zeggen nu dat de status van die bestelling onbekend is en dat het een landelijke probleem is (een landelijke tekort).Ik vraag me nu af of dat te maken heeft met de aangekondigde Brexit aangezien dit middel door een fabrikant uit VK wordt vervaardigd. Zijn er andere mensen die dit middel gebruiken en ook niet kunnen krijgen van de apotheek?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel