Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

FORXIGA TABLET FILMOMHULD 10MG

11 May 2022

Droog helemaal uit, droge huid knokkels... En voorhuid droogt uit krijg er scheuren in doet pijn om me te verzorgen...

FORXIGA TABLET FILMOMHULD 10MG

26 April 2022

Na 2 weken dit tablet te hebben gebruikt had ik een schimmelinfectie in mijn vagina en een blaasontsteking Na arts bezoek onmiddellijk moeten stoppen, antibiotica en vagina capsules gehad

FORXIGA TABLET FILMOMHULD 10MG

10 December 2018

Helpt bij verlaging glucose. Zeker in combinatie met Metformine. Pas op voor schimmelinfecties onder voorhuid. Is goed te behandelen, maar hygiëne is uiterst belangrijk.

FORXIGA TABLET FILMOMHULD 10MG

28 April 2015

Ik gebruik bovengenoemde tabletten, en hevige bijwerkingen, na 2 maanden ben ik gestopt met Forxiga , omdat de bijwerkingen hevig waren, last van slapeloosheid- jeuk a.d. geslachtsdelen met bultjes op gezicht en lichaam. Ben er mee gestopt, en heb 1 week niet meer geslikt, toen was alles weg geen jeuk. Ben naar mijn huisarts geweest vanwege de grote donkere bultjes op het gezicht, de huisdokter constateerde onderhuidse ontsteking, ik kreeg een siroop van antibiotica, ik ben op het spreekuur geweest van de internist, daar heb ik medegedeeld betreffende uitslag, enzo. Hij was een beetje boos betreffende de antibiotica , en heeft hij mij Trajenta tablet 5 mg voorgeschreven, ik kreeg precies dezelfde bijwerkingen. Ik heb bij deze geen raad, ik ben momenteel heel erg ziek, slapeloosheid- jeuk door het hele lichaam- met donkere vlekken- en pijn aanvallen. PS. de internist heeft zonder mij mee te delen teruggestuurd naar mijn huisarts. Ik heb komende tijd een afspraak met mijn huisarts.

FORXIGA TABLET FILMOMHULD 10MG

2 June 2014

Daar je door Forxiga puur suiker plast, ontstaat direct een schimmelinfectie, die niet meer overgaat totdat men met Forxiga stopt.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel