Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

16 October 2020

Ik gebruik deze al 3 jaar, en 3x daags 2 pufjes. De ene dag help het beter dan de andere dag. Daarbij gebruik ik ook nog 3x daags 2 pufjes 100 microgram Salbutamol en 2x daags 2 pufjes Spiriva.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

14 July 2019

Ik gebruik Forster al ca. 1,5 jaar en sinds kort 2x per dag. Het helpt wel tegen de benauwdheid (veel hoesten) maar nu al drie keer meegemaakt dat de hoeveelheid pufjes met de teller absoluut niet kloppen!!soms staat er nog 30 op maar komt geen medicijn meer uit dat is een kwart van de hoeveelheid. Voor de prijs van het medicijn best veel (wordt niet vergoed). Via de apotheek al twee keer een klacht ingediend maar zij kunnen er helaas niets aan doen behalve terugkoppelen naar de leverancier. De leverancier doet er niets aan!Zelf denk ik er over na om dan maar over te gaan naar een andere merk en leverancier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

24 June 2019

Heb net bij apotheek.nl ook mijn ervaring geschreven. Sinds het gebruik van Foster ben ik niet meer zo afgepeigerd. Mijn lichaam hoeft minder te zwoegen om zuurstof binnen te krijgen. In het begin kwamen daardoor een aantal dingen die in mijn planning stonden, in een stroomversnelling. Waarschijnlijk omdat mijn hersenen meer zuurstof kregen en ze daardoor, voor mijzelf duidelijk merkbaar, beter gingen functioneren, wat in combinatie met een minder moe lichaam, ervoor zorgde dat ik in eerste instantie meer chaos in mijn leven had. Nadat ik na 3 maanden worstelen met de versnelling, weer een beetje mijn nieuwe evenwicht had gevonden werd het pas heel oke voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

24 June 2019

Sinds het gebruik van Foster ben ik niet meer zo afgepeigerd. Mijn lichaam hoeft minder te zwoegen om zuurstof binnen te krijgen. In het begin kwamen daardoor een aantal dingen in mijn planning in stroomversnelling, mede omdat mijn hersenen ook duidelijk meer zuurstof kregen en ze beter gingen functioneren. Nadat ik na 3 maanden worstelen met de versnelling, weer een beetje mijn nieuwe evenwicht had gevonden werd het pas heel oke voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

27 April 2019

Heel erg last van hartkloppingen, trillende handen en opgejaagd gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

15 November 2017

helpt goed tegen benauwdheid, maar..............bijwerkingen zoals vaak onverklaarbare blauwe plekken en tremoren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

14 September 2017

aanvankelijk hoofdpijn, dat is overgegaan. Veel spierkramp en spierpijn, ook 's nachts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

23 November 2016

Perfect, geen bijwerkingen. Ik gebruik het al 6 jaar. Zorgt voor merkbaar meer lucht in combinatie met speriva. Duidelijke verbetering van mijn COPD klachten. Tip, wel altijd na gebruik goed de mond uitspoelen met water om schimmelinfectie te voorkomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

17 October 2016

Werkt goed. Ik heb meer lucht, beetje kriebelhoest, maar niet erger dan anders. Slaap alleen heel weinig. Ben er niet moe van. Voel me ook wel anders, meer energie en of ik meer aankan. Klinkt alleen in de combi vreemd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

13 September 2016

Wel en nog steeds erg droge mond vooral 's nachts, gebruik het als aanvulling (3x 2 pufs per dag) op verneveling.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

16 December 2015

Voor 2x daags 2x om longinfecties te voorkomen, prima, ideale spuitbus met aƫrosol voorzetkamer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

11 December 2015

Sinds het gebruik van de foster zijn mijn klachten verminderd en stabiel gebleven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

11 December 2015

Positief: goed te gebruiken met voorzetkamer, minder keelirritatie dan bij poederinhaler. Negatief: heesheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

13 September 2015

Veel bijwerkingen: droge mond, trillende handen, vaak moe, blauwe plekken, gewichtstoename.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

12 September 2015

Bijwerkingen bij kind: meermaals lage leukocyten en neutrofile granulocyten aangetoond in bloed (gedurende afgelopen jaar) en laag cortisol. Dit na 3 jaar gebruik vanaf 9-12 jaar. Dosering 10 maanden per jaar 2 x 2 puffen/dag en 2 maanden 2 x 1 puf per dag. Resultaat: lage afweer en (bijnierschors)uitputting.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

19 August 2015

Ik gebruik foster ongeveer sinds 2 jaar. Kort na gebruik begon ik tintelingen te krijgen in mijn linkerhand. Ik ben toen begonnen met fysiotherapie omdat ik dacht dat dit vanuit mijn nek kwam. Helaas ging het niet weg en werd het erger (zwaar en meer tintelingen). Nu 2 jaar verder zijn ook mijn andere arm, voeten en benen gaan tintelen. Ik loop nu bij de neuroloog, maar tot nu toe nog niets gevonden. Ik blijf altijd denken dat foster hier iets mee te maken kan hebben. Ik heb dit ook in het ziekenhuis gemeld maar zij geven aan dat dit niet kan. Ik ben nu gestopt met foster om te zien wat het doet met mijn lichaam. Het zou toch wel echt gif zijn als dit echt komt door foster, maar eerst maar alles uitsluiten. Woensdag Mri scan, emg kwam niets uit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

28 May 2015

Opvliegers en hevige hartkloppingen. Leek ook geen effect uit te oefenen op mijn Astma/COPD

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 180DO

18 November 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Het was ongeveer hetzelfde medicijn maar dan nu uit Rusland of ander Oosterhesselen land. Ik kreeg braakneigingen bij inhalatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

FOSTER AEROSOL 100/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

8 September 2010

Na 1x gebruik last van hartkloppingen, onwel voelen en een keelontsteking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel