Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

23 May 2022

Blijkbaar is dit een standaard tekortkoming. Ik gebruik dit medicijn al jaren maar wanneer er ± 50 doseringen uit zijn stopt de spuitbus. na wat geklungel en in de luchtspuiten begint deze wel weer en gaat dan vaak door tot onder nul. ik heb hier al wel een paar keer een klacht over ingediend. Krijg dan een nieuwe maar wordt dan gewoon in rekening gebracht. Blijkbaar kunnen ze het niet oplossen.

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

24 January 2022

Ik heb hetzelfde probleem als veel andere gebruikers: de puffers geven veel sneller geen medicatie meer dan dat de teller aangeeft. Er komt dan nog wel drijfgas uit waardoor ik eerst denk dat er andere redenen zijn voor mijn toenemende benauwdheid, maar als ik dan een nieuwe verpakking gebruik voel ik me gelijk een stuk beter. De laatste keer voelde ik me al slechter terwijl er nog 40 doses op de teller stond!

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

17 September 2021

Het medicijn zelf werkt voor mij heel goed! Maar ik herken de klachten mbt de verpakking/het pompje/toedieningsmechanisme. Er komt zo rond de 80 problemen met drijfgas/pufje. Ook mijn apotheek geloofde me in eerste instantie niet (zal wel aan verkeerd gebruik liggen, hoor je ze denken). Wie of wie kan deze klachten overbrengen aan de fabrikant en wanneer gaat die er iets aan doen.....? Dit is nu al de 3de of 4de ondeugdelijke puffer die ik kreeg......

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

5 February 2021

slaap slecht, hartritmestoornissen,de laatste maand, een droge mond en zere mond en keel ondanks goed spoelen en gorgelen.ben ermee gestopt, zal zien of de bijwerkingen stoppen. By the way, heb bijna 2 jaar gebruikt. Vraag me af of het oké is.

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel