Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FURABID CAPSULE MGA 100MG

4 February 2020

Vreselijk middel! Na twee dagen enorme hoofdpijn benauwd en misselijkheid tot het punt dat ik me ziek heb moeten melden van werk. Idioot voor een kuur tegen blaasontsteking! Dit middel zou niet meer verstrekt moeten mogen worden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

3 February 2020

Na een pilletje begon wat lichte misselijkheid. Ik negeerde het. Naar het einde van de dag toe enorm buikpijn, dichtgeknepen keel, gezwollen tong en blaasjes op tong. Ik wist niet wat mij overkwam. Heb nog nooit een allergie gehad tegen een medicijn. Steeds kreeg ik het meer benauwd. Helaas beëindigd op spoed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

28 January 2020

Slechte ervaring. Moest 5 dagen 2x capsules per dag. 2e avond van het slikken moe, misselijk en overal jeuk over me hele lichaam. Houd zich al 4 uur stand en heb nog geen oog dicht kunnen doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

26 January 2020

Heb gekregen voor blaasontsteking ,Ik heb verschrikkelijk hoofdpijn van gekregen broerd duizelig misselijk dubbelzien,Hij heeft ook niet echt geholpen terwijl ik al 2dagen gebruikt ik ga andere medicijn vragen aan de arts

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

22 January 2020

Sterke antibiotica voor blaasontsteking.Na 1 dag al geen last meer van pijn. Doordat je de capsule in moet nemen met melk of yoghurt geen last van bijwerkingen. Soms beetje misselijk maar als je voor het medicijn eet ook daar geen last van. Top middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

15 January 2020

Blaasonsteking wel weg, maar ben er eerder beroerder als beter van geworden. Verschrikkelijke bijwerkingen! Duizelig, misselijk, buikpijn, overgeven en gigantische hoofdpijn! Nooit meer Furabid voor mij! Drama!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 December 2019

Geen bijwerkingen. De blaasontsteking is echter niet overgegaan met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 December 2019

Ik heb pijn in mijn longen en borst, ben erg moe en heb hoofdpijn. Bijwerkingen zijn erger dan klachten bij blaasontsteking. Nooit meer furabid!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 December 2019

Heb nu 4 capsules op , ben heeeeeel erg moe, dacht dat het kwam omdat ik teveel had gedaan op een dag maar ja, bioscoopje pikken en beetje slenteren kan dit toch niet veroorzaken.Klachten wel al weg(mbt de blaasontsteking maar moet de kuur natuurlijk wel opmaken.Ook geen honger, voel me gewoon niet lekker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 November 2019

Was zo van me beginnende Nierbekkenontsteking af . Op de diarree na ben ik er dik tevreden over

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 November 2019

Eerste kuur afgemaakt, niet goed, nog een kuur, ik werd hoe langer hoe zieker, bijsluiter nog maar eens lezen: alles is van toepassing op mij. Kon niet meer eten, overal uitslag, opgehouden met de kuur. Dit is schandalig, mensen moeten beter worden van medicijn, niet ziek. Ik ben 90 en hartpatiënt, dit nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

FURABID CAPSULE MGA 100MG

25 October 2019

Vreselijk buikpijn darmpijn leek wel koliek ben zelfs flauw gevallen. Dagen nog misselijk en buik en hoofdpijn. Moest nog 1 pilletje. Maar ben gestopt. Wat een troep !!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

22 October 2019

meerdere keren alvleesklierontsteking. Ben er nu met m’n dokter samen achtergekomen dat het de bijwerking is van Furabid. Direct gestopt en over 2 weken weer bloed prikken. Anneke

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

20 October 2019

Kuur voor 5 dagen, 10 capsules. Wakker met knallende hoofdpijn en misselijk. Dag 3 weer pijn/blaasontsteking/branden niet te doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

16 October 2019

Kreeg dit middel als diabeet, voorgeschreven voor een blaasontsteking. Vreselijk middel,kreeg een hevige allergische reactie. Benauwd, zweten, hartkloppingen met spoed naar de seh. Dus verschrikkelijk middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Furabid capsule mga 100mg

19 August 2019

Voor klachten van blaasontsteking heb ik Furabid capsule mga 100 Mg voorgeschreven gekregen voor 7 dagen, 2 x per dag 1 capsule.Ik werd er alleen maar zieker van en na 4 capsules kreeg ik ontzettende buikkrampen en was misselijk. Ook geen trek in eten. Dit medicijn hoef ik nooit meer. Nu een ander soort antibiotica van de huisarts gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 August 2019

Mijn moeder heeft gisteren dit medicijn gekregen van de huisarts. Ze had een blaasontsteking. Ze is diabeet. Dit medicijn mag NIET door mensen met diabetes gebruikt worden. Staat op het doosje en toch wordt het voorgeschreven. Na 1 pil ingenomen te hebben heeft zij een hele heftige allergische reactie gekregen met als gevolg dat ze met gillende sirenes naar de spoed eisende hulp in het ziekenhuis is gebracht. Daar is ze nu nog. Omdat iedereen er zo snel bij was is ze er nu nog, maar dit had veel anders af kunnen lopen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

31 July 2019

Nooit maar dan ook nooit meer Furabid. Dood en dood ziek geworden na twee pilletjes. 39,5 graden koorts, overgeven, ademhalingsproblemen, en mega mega moe. Kon amper op mijn benen staan. Opgegeven moment heb ik de hele nacht lopen trillen vd kou, blaasontsteking is overigens wel minder geworden. Maar dit is absoluut geen goede medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 July 2019

op vrijdag voorgeschreven gekregen tegen blaasontsteking, na de tweede pil werd ik 's nachts ziek keelpijn hoofdpijn spierpijn en 39° koorts. Ben direct gestopt, had gelezen dat veel mensen soortgelijke ervaring hadden.volgens de apotheker heb ik het middel eerder geslikt en kan me niet herinneren dat ik zo ziek van iets geweest ben. Ook mijn moeder en schoonzus blijken zo ziek te zijn geweest van dit middel. Zou toch eigenlijk niet voorgeschreven moeten worden. De apotheker zei dat veel mensen op internet een beetje overdrijven, ik vraag het me af.Na 24 uur voel ik me een stuk beter, moet alleen terug voor een ander medicijn tegen de blaasontsteking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

4 July 2019

Maandag 1 juli tegen de avond flinke blaasontsteking. Furabid voor geschreven gekregen, s avonds gelijk mee begonnen. Dinsdag ochtend niet erg fit, dat zal door de blaasontsteking komen. Uiteindelijk ging het allmaal berg afwaarts, hoofdpijn, duizelig, misselijk, overgeven, goed beroerd. Behalve de blaasontsteking, daar heb ik geen last meer van. Van de huisarts moet ik de kuur afmaken anders zou het de volgende keer niet meer werken en goed blijven eten en drinken. Vertel mij maar als je bij alles wat je eet en drinkt het er weer uitkomt hoe je dat moet doen.Zelf besloten om te stoppen en zie bij de volgende blaasontsteking wel hoe verder maar nooit meer furabid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 July 2019

Kuur van 5 dagen gekregen voor een blaasontsteking. Rond de 2e dag extreem moe. Op de 3e dag zware hoofdpijn, hoge koorts en zo moe dat je niet eens kunt staan. In de avond naar de huisartsenpost geweest, zien eerder een virus dan bijwerkingen... Gelijk gestopt, volgende dag nog klachten gehad. De dag daarna namen de klachten af, maar wel tijdelijke uitval in de rechterarm.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

25 June 2019

Ivm blaasontsteking kreeg ik een kuur furabid. De 1e drie dagen telkens met melk en yoghurt ingenomen.Op de derde dag - tablet op de nuchtere maag genomen, misschien niet zo slim - kreeg ik enorme hoofdpijn en werd ik misselijk/duizelig: zieker dan ziek. Plus een droge mond. Ik ben naar de spoedeisende hulp moeten gaan te meer daar ik paracetamol uitspuugde en ik waanzinnig werd van de hoofdpijn . Daar kreeg ik een pijnstillende injectie goddank. Ik moet stoppen met dit middel ivm de bijwerkingen. Ik heb me zelden zo slecht gevoeld! Nu maar hopen dat de blaasontsteking niet terug komt. Ik ben er niet gerust op, ik zat nog niet op de helft van de kuur.Overigens werkte het middel wel want na 2 tabletten waren de pijn en het vele plassen al over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

7 June 2019

Ik heb aanhoudende blaasontsteking. Bij de eerste melding keer kreeg ik een kuur van Furabid (6 pillen). Achteraf bleek dat ik als bijwerking een zware migraine aanval heb gehad.Na 3 dagen was de blaasontsteking niet verholpen en kreeg ik omdat de klachten aanhielden nog twee kuren. Een waarvan ik de naam niet weet (1 pil) en de andere Trimethoprim (3 x 300 mg) .Na de kuren waren de klachten niet weg en kreeg ik weer Furabid (7 dagen). 3 uur na inname van 1e pil kreeg ik vreselijke jeuk over mijn lichaam en zwelden mijn handen en voeten op. De aanval werd minder toen ik onder de douche had gestaan maar de volgende ochtend kreeg ik weer een zware jeukaanval waarbij ik mijn huid zo heb gekrabt dat er blauwe strepen op staan. Ik heb om 8.00 uur de dokter gebeld en anti-histamine en koelzalf gekregen. De bijwerkingen lijken nu over te zijn, maar helaas de blaasontsteking is nog aanwezig en wacht ik op het belletje van de huisarts. Ik ben erg geschrokken van de heftigheid van de bijwerkingen. In het verleden heb ik eerder Furabid voorgeschreven gehad en kan mij niet herinneren dat ik toen last van bijwerkingen had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

24 May 2019

smorgens ingenomen ,heel dag benauwd geweestom 6 uur savonds zakte het af.rond 9 uur savond tweede ingenomen en kreeg het binnen half uur zo benauwd kreeg bijne geen lucht mijn rug tussen schouderblsden en borst deden pijn van naar adem happen ,huisartsepost gebeld, stuurde direct ambulance ,zo erg was het ,echt geen lucht bijna,ben onmiddelijk gestopt met dit medicijn. moet morgen andere antibiotica halen maar ben er bang vamn geworden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel