Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FURABID CAPSULE MGA 100MG

17 september 2017

Heb het voorgeschreven gekregen voor blaasontsteking 5 dagen 2x per dag 100mg. 1e dag ging redelijk,maar bij de 2e dag begon het misselijk,hoofdpijn,slap gevoel,spierpijn benen en overgegeven.zo heb ik me nog nooit gevoeld.middel is erger dan de kwaal.ik stop er mee en ga morgen naar de huisarts .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 september 2017

Voorgeschreven voor blaasontsteking. Vaker gehad maar voor het eerst dit middel gekregen. Jeuk aan handen en voeten, druk op de botst en opgezet oogleden, lippen en tong.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

31 augustus 2017

Ik krijg het benauwd na het innemen van deze medicijn -_- voel me zwak en chagrijnjg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

23 augustus 2017

Zeer slechte ervaring. Voorgeschreven bij blaasontsteking. Na 3 capsules gestopt.Klachten: koorts, enorme spierpijn/hele lichaam/pijn in gewrichten, druk op mijn hoofd, buikpijn, lage rugpijn, verminderde eetlust/buikpijn na eten, de klachten nemen in de avond toe. Wat een troep, wellicht te goedkoop medicijn? Ik heb sterk het vermoeden dat er goedkope 'rotzooi' medicijnen worden voorgeschreven om de kosten van de gezondheidszorg te drukken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

17 augustus 2017

druk op de borst, rode brandigere vlekken over lijf, jeuk, blaasjes. en Angst

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

12 augustus 2017

Na inname furabid , 15 min erna jeuk handen, hoofdhuid, overal op het lichaam. Onder de douche werd de jeuk erger. Direct huisartsenpost gebeld, na uitvragen moest ik komen. Als het niet ging en bij benauwsheidskl moest ik 112 bellen. Na ophangen telefoon werd ik misselijk en voelde een flauwte opkomen. Daarna direct drang om naar het toilet te moeten. Op het toilet viel ik weg en zag de "dood" naderen. Alsof alles uit mijn weggenzogen werd. Ik zag mijn kinderen voor mij. Echt een hele nare ervaring. Mijn man klapte met zijn handen in mijn gezicht om mij wakker te houden/krijgen en had inmiddels 112 gebeld. Na aankomst ambulance kreeg ik een infuus, adrenaline en Tavegil ingeinjecteerd. Mijn blddruk (70/50) en hartslag (43) waren erg laag. Ik moeste mee naar het ziekenhuis, blddruk bleef laag na meer adrenaline toegdiend te hebben gekregen. Bloedafname en kweek werd ingezet. Lab uitslagen goed. Daar ter observatie gebleven en vlgd dag mocht ik naar huis. Nooit meer Furabid/Nitrofurantoine!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

28 juli 2017

heb in totaal drie capsules geslikt en vanochtend snel naar de da gerend voor wat anders! na de eerste capsule kreeg ik koude koorts spierpijn vanaf mn middel naar beneden misselijk pijn in mn maag en darmen. na de tweede inname sochtends kreeg ik dezelfde klachten maar dusdanig erger dat ik met boodschappen terug naar huis niet eens meer mn fiets op en af kon stappen van de verstijfde pijnlijke spieren druk op de borst hoofdpijn en hoesten als een verstokte roker.`ik rook niet eens` thuisgekomen ben ik in huilen uitgebarsten van ellende en meteen plat met paracetamol en geloof me ik ben echt geen doetje na de derde pil weer super ellendig en gedacht dit nooit meer!!!! dit middel zou verboden moeten worden gezien de vele klachten. heb nu nog steeds last van nawerkingen bah wat een gevaarlijke troep....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

25 juni 2017

Ik kreeg neen uur na inname een raar gevoel op mijn borst,jeuk hele lichaam. Na 15 minuten 3x weg gezakt en veel schokken. Half uur later was alles vuurrood en opgezet en veel jeuk..aangekomen bij de dw zeiden ze dat ik een anafylatischeshock had jeetje wat eng..2 injecties moeten hebben en daarna 3 dgn bij moeten komen..Voor mij nooit weer terwijl ik dit wel vaker geslikt heb voor blaasontsteking erg eng:(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

3 juni 2017

Had ik maar eerder op deze pagina gekeken voordat ik hiermee begon.... Wat een rotmedicijn.....alles doet pijn, misselijk, hoofdpijn, duizelig en down gevoelens....Ik begrijp niet dat dit op de markt mag komen.....ik heb bijna liever blaasontsteking dan dit...Zojuist gestopt na 3 dagen, ik trek het niet meer, voel me echt ziek.....Woensdag een afspraak gemaakt bij de dokter en daar zal ik even verslag doen over dit rotmedicijn, voor mij nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

15 mei 2017

Ik kreeg vreselijk last van zenuwpijn door mijn hele lichaam ..leek wel of kreeg ik de griep.en heb last van mijn longen. Na 2.5 dag gestopt maar heb nog erg last van mijn longen.. Wat een vreselijke medicijnen zijn dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

14 mei 2017

Kreeg door forabid een intstekingsreactie in mijn oedeem arm ( zwakke arm ) Mijn arm werd zeer rood en warm, nadat ik gestopt was met forabid verdween deze klachten gelukkig weer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

7 april 2017

Na 8 dagen van dekuur overal jeuk en blaar vormige plekjes overal op mijn huid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

3 april 2017

Kreeg dit capsules voor 5 dagen. Het weekend zat er tussen. Ik had: hoofdpijn, misselijk, duizelig,maagpijn, heel veel jeuk aan mijn armen. Kon niet goed slapen, kreeg hoestaanvallen, geen eetlust.zelfs hartkloppingen. Mijn benen keken lood. Dit heb ik s maandags meteen aan de huisarts doorgegeven. Ik nam vandaag mijn laatste 2 maar heb niet het gevoel dat de blaasontsteking weg is. Dit medicijn nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 april 2017

Na alle negatieve reacties ontzettend bang om te beginnen. Toch maar begonnen, wel iets te laat want de blaasontsteking begon zich al uit te breiden naar de nieren. Tijdens de 5 daagse kuur alleen iets meer last van hoofdpijn. Echter na de laatste capsule steeds misselijk en meer hoofdpijn. Kan dit een 'nawerking' van de kuur zijn? Blaasontsteking wel over, dus wat dat betreft tevreden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

30 maart 2017

Ook ik heb een slechte ervaring met Furabid 100 mg MGA capsules. 2x daags een capsule, voor 5 dagen. Na eerste dag erg vermoeid en pijn in flanken. Derde dag zware hoofdpijn en slecht zien. Witte vingers, erg koud en droge mond. Hadden weekend weg geboekt en maar aangemodderd. Maandag toch naar werk, hartstikke vermoeid, pijn in flanken en zware hoofdpijn. 5e dag, dinsdag, misselijk, slecht zien en voor korte tijd flauwgevallen. Thuisgekomen, warme kruik, koorts, dorst en twee dagen in bed. Koorts is nu weg. Heb zo afspraak bij huisarts. Ben benieuwd. Als dit zo herkenbaar is dat dit medicijn nog gebruikt mag worden?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

28 maart 2017

Wat een troep, al tijdens de kuur last van vreselijke hoofdpijn, op de laatste dag van de kuur begonnen de koude rillingen en de hoge koorts. Hoofdpijn, misselijk, overgeven en wankel op de benen. Na twee dagen overal jeuk en benauwd en drukkend gevoel op de borst. Hoe kan het dat dit sowieso voorgeschreven mag worden? En dan moeten we ook nog voor die troep betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

22 maart 2017

Na 2 kuren Furabid eindelijk van de blaasontsteking af. De dag na de laatste inname huiduitslag op mijn hele lichaam. Kun je nagaan wat voor troep het is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 maart 2017

Voor het eerst een blaasontsteking gehad. Kreeg deze capsules voor 5 dagen, 2x per dag. Na de eerste capsule zat er al minder bloed in de urine en de tweede dag geen branderig gevoel meer tijdens het plassen. Geen bijwerkingen gehad, ook niet in combi met andere medicijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

12 maart 2017

Zeer slechte ervaring. Had dit 2 dagen ingenomen, kreeg hoge koorts, koude rillingen en bloeddruk daalde enorm. Naar huisarts geweest, werd gelijk overgebracht naar 't ziekenhuis waar ik nu nog in lig. Nooit meer dat middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

28 februari 2017

Ik heb geregeld een blaasontsteking en krijg altijd furabid 100. Het helpt goed zolang het maar een 7 of 10 daagse kuur is. Maar ik krijg altijd een 5 daagse kuur die ik dan moet verlengen of het is ogenschijnlijk over en dan is t binnen een week alsnog terug.. Blaasontsteking sucks!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 februari 2017

Al na de eerste tablet jeukende benen en slecht zien. Na een dag oedeem in een been en kortademigheid. Nu in behandeling voor oedeem in beide benen, maar twijfel nog of blaasontsteking al over is. Neem dit nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

17 februari 2017

Vreselijk. Alles wat ik hier lees over furabid is waar. Benauwd, spierpijn, duizelig, slap in de benen, koorts, rillingen etc. En mijn blaasontsteking gaat niet eens weg. Ben zieker met die pillen dan zonder. Voor mij nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

27 januari 2017

Hoofdpijn en misselijk. Na 5 dagen gestopt i.o.m huisarts. Nu na 1 week gestopt te zijn 2e nacht wakker van de jeuk over hele lichaam. Heel eng vind ik dit. Totaal geen beheersing tegen het krabben. Overdag haast niet, maar tegen de avond wel en 's nachts dus erg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 januari 2017

Blaasontsteking. 5 dagen een kuur 2 maal daags Nitrofurantoïne. De darmen waren te actief. Mijn mond aan de binnenkant kapot. Ik had het dag 4 en 5 vreselijk koud. Mijn huid, voeten handen en lippen gezicht werden heel erg droog. Einde kuur. Dag 6 vreselijke pijn in de flank, druk, niet kunnen staan, vaak plassen. De kuur had niet geholpen. Na 2 dagen een nieuwe kuur. Nu nieuwe kuur van 7 dagen. Wederom 2 maal daags Nitrofurantoïne 100 Mg. Bij pil 2 een zware pijnlijke hand en pols, later op de dag een griepachtig gevoel, hoofdpijn, suf, moe, vocht achter oren, krakende oren, spierpijn en kramp in benen. Koortsachtig gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel