Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 May 2024

Zieker geworden door de pillen dan door de blaasontsteking. In 2019?ditzelfde medicijn gekregen en toen nergens last van gehad. Nu heb ik last van hardkloppingen, schimmelplekjes, slecht zicht, misselijk, geen eetlust, overal spierpijn en zeer slechte coördinatie. Huisarts gebeld en zei dat het geen bekende bijwerkingen waren en dat ik door moest gaan. Hopelijk kuur afmaken zodat ik van de blaasontsteking af ben en me weer gezond kan voelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 April 2024

Tegen blaasontsteking, dag 4 begon de pijn in mijn blaas pas af te nemen maar heb verder helemaal geen bijwerkingen gehad , naast dat ik moe was en veel heb geslapen maar dat is meestal met medicatie wel. Dus mijn ervaring is goed, goed bij eten is wel belangrijk en genoeg water drinken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 November 2023

Na de eerste dag van inname schrok ik wakker midden in de nacht van de benauwdheid. Ook had ik koorts gekregen en het heel koud had, zenuwen waren overprikkeld met een knallende koppijn als resultaat en heftige hartkloppingen. Ik moest overgeven en tegelijkertijd ook last van hele plakkerige diarree. Spierpijn in de rug, billen en bovenbenen en heb zelfs 112 gebeld omdat het voor mij voelde als een vergiftiging. De volgende dag de huisarts laten weten dat ik dit middel niet meer durf in te nemen en toen kreeg ik andere antibiotica. Nooit meer furabid voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

24 October 2023

12 September kreeg ik furabid voorgeschreven. Na 2 dagen kreeg ik galbulten over mijn hele lijf en kreeg ik koorts. Ik moest direct stoppen met de medicatie. Er werd gezegd dat deze bijwerking niet geregistreerd stond. De blaasontsteking kwam terug. De allergische reactie werd aangepakt met middelen waardoor ik nog beroerder werd. Het is nu 24 oktober. Je kunt de sporen nog goed zien van de allergische reactie. Nooit meer Furabid!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

4 October 2023

De aangeduide klachten, welke in de bijsluiter stonden beschreven, maar tevens constante pijn in de linker zij, waardoor ik de arts zal verzoeken, om voortijdig te kunnen stoppen met deze kuur voor blaasontsteking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

24 September 2023

Woe.avond 1e caps.Branderig gevoel bij plassen,niet fijn. Do.en vrijd.rugpijn,opgeblazen maag/buik. Misselijk, duizelig, elastieken benen! Steenkoude handen. Veel te hoge bl.druk(waar ik med.voor krijg,Candesartan en Cyress. Vanmorgen nog geen capsule genomen, durf niet! Misschien eind vd middag 1 caps.??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

23 September 2023

Woe.avond 1e caps.Branderig gevoel bij plassen,niet fijn. Do.en vrijd.rugpijn,opgeblazen maag/buik. Misselijk, duizelig, elastieken benen! Steenkoude handen. Veel te hoge bl.druk(waar ik med.voor krijg,Candesartan en Cyress. Vanmorgen nog geen capsule genomen, durf niet! Misschien eind vd middag 1 caps.??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

24 August 2023

Inname tijdens eten geen probleem. Eetlust verdween al snel en èrg moe: zeer veel geslapen. Na 5 dagen hoge koorts, overgeven, uitslag, kortademig, verward, botpijn, duizelig. 3 Dagen niet kunnen eten, daarna diarree. Zwak gevoel, duizeligheid, moeheid en kortademigheid en uitslag houden nog aan. Wàt een rotzooi!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

15 August 2023

Na inname van de eerste capsule 3 uur later misselijk gevolgd door koorts en hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

6 May 2023

Dag na de kuur over gehele lichaam maar vooral de benen rode bultjes met vocht erin die ontzettend jeukte en zwellingen ven de benen , lippen, handen . De tweede dag na het stoppen op mijn benen een grote rode opgezwollen jeukende rode vlek , ben rillerig voel me niet fit . Nooit meer deze rotzooi !!! Geeft meer ellende als waar je het voor inneemt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

10 April 2023

Het werkt wel voor de blaasontsteking maar kreeg heel veel kramp in mijn darmen en druk op mijn anus wat erg pijnlijk was

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

FURABID CAPSULE MGA 100MG

FURABID CAPSULE MGA 100MG

14 December 2022

Na de 2e pil raar gevoel rond mijn middenrif. ‘S avonds werd dat meer een pijnlijk gevoel. Nog een dosis genomen. ‘S nachts drukkend gevoel op de borst, brandend en jeuk. Allemaal bultjes vlak boven met middenrif. Hele nacht niet kunnen slapen, huisartsenpost gebeld, advies was direct stoppen. Neem een hooikoorts pil tegen de jeuk en eventueel een Rennie om het brandende gevoel kwijt te raken. Beide gedaan. Daarna enigszins kunnen slapen. Vanochtend met eigen huisarts besloten te stoppen. Blaasontsteking is nog niet helemaal over, maar gaat de goede kant op. Voor mij geen Furabid meer. Verschrikkelijk, dat men het een medicijn durft te noemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

9 October 2022

Eerste capsule hielp al prima, maar nadat ik de 3e nam ben ik doodziek geweest. Net als bij voedselvergiftiging heb ik alles overgegeven en beetje verhoging, rillen, kortom echt niet fijn. De huisartsenpost gaf als advies toch maar door te slikken. Echt belachelijk advies. Natuurlijk NIET gedaan. Dus nu zondag, wachten op maandag eigen huisarts. Nu gaat het wel weer, hoop dat de pijn van de blaasontsteking even wegblijft. Dus voor mij nooit meer Furabid. Ben nu gelukkig na een nacht opgrknapt, maar nog bibberig, zal snel overgaan hoop ik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

30 August 2022

Tegen een blaasontsteking gaan slikken. Eerste dag ging goed, vanaf de avond tweede dag drie dagen heel ziek van geweest. Koorts van 38+, moe, slap, kwam de trap niet op, hoofdpijn, misselijk. Hele buik van slag en pijnlijk. Na contact met arts mee gestopt. Voel me een dag na laatste capsule nog slap en een 'draaierige' buik. Eerder wel Amoxicilline gehad, daar ga ik een volgende keer maar om vragen, want dit middel was erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

25 August 2022

Heb 2 kuren met Furabid gehad na de 2 e kuur hevige allergische reactie , zit helemaal onder de bulten, voel me er echt beroerd bij, voor mij geen Furabid meer!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

10 August 2022

na twee dagen gestopt te zijn met de kuur heftige jeuk en rode uitslag met bulten hals armen bovenlichaam. Nooit meer! Gif!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

FURABID CAPSULE MGA 100MG

30 July 2022

Na inname al gelijk heftige klachten, duizelig, hartkloppingen, druk op de borst, extreme vermoeidheid, futloos, algehele slapte. Ik kon niks meer. Op advies dokter gestopt na 3 tabletten en een andere kuur voor blaasontsteking gekregen ( fosfomycine granulaat 3g) hierbij minimale bijwerkingen. Helpt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Furabid capsule mga 100mg

27 May 2022

Een uur na inname 1e tablet kreeg ik tintelingen en doofheid in de wangen, lippen en tong. Hartkloppingen en overslaan van het hart en enorme oorsuizingen. Misselijk en beroerd. Na overleg huisarts stop furabid en allergie tablet. Na een uur zakte de doofheid gezicht en oorsuizen af maar zat ik helemaal onder de rode huiduitslag met jeuken. Ik voelde me toen weer iets beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

8 May 2022

Werkt snel! Klachten zoals verhoging en pijn verdwenen grotendeels binnen 1 dag. Wel last van verminderde eetlust en opgeblazen gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 April 2022

Doodziek van gweorden... Na eerste pil al rillerig en ziek gevoel, na tweede pil wakker geworden van heftig schokken en ijskoud voelen, pijn op de borst en ik moest midden in de nacht mee naar het ziekenhuis... Nooit meer dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.