Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FURABID CAPSULE MGA 100MG

8 May 2022

Werkt snel! Klachten zoals verhoging en pijn verdwenen grotendeels binnen 1 dag. Wel last van verminderde eetlust en opgeblazen gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 April 2022

Doodziek van gweorden... Na eerste pil al rillerig en ziek gevoel, na tweede pil wakker geworden van heftig schokken en ijskoud voelen, pijn op de borst en ik moest midden in de nacht mee naar het ziekenhuis... Nooit meer dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

16 March 2022

5 tabletten geslikt van de 10. Contact met huisarts gehad om te vragen of ik mocht stoppen. Stop er nu per direct mee. Na dag 1 erg misselijk en vooral hoofdpijn en een duizelig gevoel . Dag 2 nog steeds misselijk hoofdpijn en draaierig. In de loop van de dag vreemd gevoel in de keel en wat lager op de borst. Dag 3 smorgens nog een pil genomen. Helemaal beroerd. Misselijk, draaierig, keelpijn, brandend gevoel op de borst. Direct gestopt. Blaasklachten lijken weg te zijn.

FURABID CAPSULE MGA 100MG

9 January 2022

4 dagen geleden voor het eerst gebruikt.. de dag daarna meteen gestopt. Ben nog steeds erg misselijk en heb enorme maag-darm krampen. Voor mij NOOIT meer dit medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 December 2021

Vrijdag begonnen met innemen voor blaasontsteking en ging het nog goed. Zaterdagochtend kreeg ik wat spierpijn in bovenarmen en dacht nog misschien van de ramen zemen. Maar was ook zo moe en niet van de bank afgekomen. Rond 4 uur ' s middags hoofdpijn, pijn in nek, schouders armen, diarree En werd alleen erger. Ik ben dus gestopt met innemen. Voel me nu iets beter maar nog lamlendig. Ik ging kijken op bijwerkingen. nl en deze site. Mijn god, dat dit medicijn nog gegeven wordt, zoveel bijwerkingen kwamen er voorbij. Nooit meer furabid voor mij en zal het ook iedereen afraden. Maandag snel andere antibiotica vragen aan de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 October 2021

Na twee dagen milde klachtvermindering maar nog steeds pijn en aandrang tot plassen. De derde dag hoofdpijn, verhoogde hartslag, neerslachtig en angstig. (Mede door symptomen natuurlijk) verdoofd gevoel in mijn vingers. Tot nu toe geen last van jeuk of uitslag of ernstige buikklachten. Desondanks wel een nieuw medicijn aangevraagd bij de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 October 2021

Na een geconstateerde blaasontsteking met Furabid begonnen. Pijn was snel weg dus dat was top, maar in ruil daarvoor kreeg ik een enorme huiduitslag bij mijn oksel, borst en schouderblad. Het was rood, jeukte enorm en leek op eczeem. De vellen hingen er letterlijk bij. In overleg met de huisarts meteen gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

13 October 2021

Dit middel hielp erg goed voor de blaasontsteking. Helaas kreeg ik bijwerkingen. Extreem moe,trillen in mn benen. Raar gevoel met lopen en duizelig. Algeheel malaise gevoel. Op 3e dag iom assistent gestopt. Aankijken of bijwerkingen verdwijnen. Morgen urine inleveren. Als er nog een ontsteking is, andere antibiotica. Voor mij echt geen Furabid meer! Ik ga ook een melding bij Lareb doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

12 September 2021

Tijdens de kuur ging alles goed nadat de kuur beëindigd was, zaten mijn armen en benen vol met jeukende rode bultjes met blaasjes, ik ben nu 4 dagen verder en het is nog niet minder geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 September 2021

De kuur was nodig maar vanaf dag 1 misselijk, depressieve gevoelens en een algeheel gevoel van malaise. Nu dag 4 en het gaat weer beter met me. Nog 1 dagje en dan ben ik er weer vanaf. Voor een volgende keer ben ik benieuwd naar een vervangende kuur want deze liever niet weerz

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 August 2021

Ten eerste was furabid niet mijn keuze. Ik heb duidelijk gevraagd of ik co-trimoxazol kon krijgen. Daar heb ik goede ervaringen mee. Waarom ik dan een ander krijg, vind ik teleurstellen. En dat zonder overleg ! Verder ben ik heel beroerd geweest. Ik ben nu 2 dagen na de kuur nog steeds niet uit bed. Wat een vreselijke antibiotica !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 August 2021

Gekregen voor blaasontsteking. Op dag 2 flinke last van hoesten. Dag erna werd ik steeds benauwder veel hoesten weinig lucht. En de pijn van de blaasontsteking kwam ook terug. Op dag 4 terug naar dokter gegaan direct gestopt. Symptomen van longontsteking. Nu prednison gekregen en amoxicilline. Nooit meer furabid voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 July 2021

Geweldig, de pijn verdween vrij vlot waardoor ik mij al snel een ander mens voelde Weinig last van bijwerkingen, paar keer even misselijk geweest maar kan weer functioneren dus erg te spreken over deze kuur.Bij eerdere anti biotica had ik altijd veel last van bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

22 June 2021

Dit medicijn gekregen voor blaasontsteking. Helaas extreem veel last van bijwerkingen. Duizelig, hoofdpijn, slap, futloos, misselijk, buikpijn, moe. Allemaal klachten die ik kort na inneme kreeg. Contact opgenomen met de huisarts en direct andere antibiotica gekregen. Ik zou dit medicijn niemand aanraden en gelezen in de reviews ben ik niet de enige.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

16 May 2021

Het middel heeft bij mij erg vervelende bijwerkingen ; hele dag hoofdpijn, misselijkheid en vermoeid. Na 3 dagen geen last meer van de blaasontsteking. Voor mij hoeft dit middel niet meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Furabid capsule mga 100mg

20 March 2021

Eerste keer had ik volgens mij nergens last van. Maar na week of 7 kwam de blaasontsteking terug. Nu koorts, enorme last slokdarm/ maagzuur/ oprispingen. Doodmoe en geen fut. De koorts fluctueerde tussen verhoging en 39.1. Toen heeft de huisarts covidtest gedaan. Negatief. Kweek urine...ook negatief. Nu wil de huisarts bloedonderzoekje. Nou....ik denk dat ik wel weet waar de klachten vandaan komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 March 2021

Kreeg dit middel voor blaasontsteking, heb me ziek moeten melden op het werk zo rot voelde ik mij. Lamlendig, slaperig/moe, misselijk, geen eetlust, hoofdpijn, koortsig en duizeligheid. Vreselijk middel wil het ook nooit meer. De kwaal was minder erg dan het medicijn...Ben nu pas op dag 3.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Furabid capsule mga 100mg

8 February 2021

Werdt met de dag zieker.Misselijk erg moe en hoofdpijn. Blaasprobleem.opgelost maar dit middel is erger dan de kwaal.Voor mij was het puur vergif. Ben dan ook eerder gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 December 2020

100% tevreden! Geen enkele bijwerking gehad en snel van mijn klachten af. Top!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

9 December 2020

Verschrikkelijk medicijn, afgelopen zaterdag met een blaasontsteking uit bed gekomen, gelijk de huisartsenpost gebeld.Kreeg dus Furabid voorgeschreven.Gelijk werd ik er wat minder lekker in mijn vel van. Zondag fikse diarree en maandag nog slechter in mijn vel.Gisteren begon het overgeven en voor vandaag heb ik mijn werk af moeten zeggen om dat ik zo beroerd ben en fikse hoofdpijn heb dat ik al vanaf gisteravond 17.00 in bed lig.Ik kan er momenteel niet eens voor mijn kinderen zijn Voor mij geen furabid meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 October 2020

Had pijn in bekkenbodem en huisarts constateerde blaasontsteking. 2 x per dag 1 capsule. Bekkenbodem deed na 3 dagen nog veel meer pijn , ik weet nog niet of de blaasontsteking weg is. De ergste bijwerking was angst en nog eens angst. En brandende bekkenbodemspieren. Ik zal de urine na de kuur nog eens laten controleren maar dit middel wil ik nooit weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

6 October 2020

Dagen beroerd hoofdpijn diarree niet lekker in mijn vel . nooit meer dit medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

17 August 2020

Kreeg dit voor een lichte blaasontsteking. Eerste dag warm en misselijk. Tweede dag hoofdpijn, misselijk, geen eetlust. Derde dag opnieuw hoofdpijn, misselijk en moe. In de nacht naar de vierde dag pijn in mijn maag, voelde hard aan en zeker twee uur lang om het kwartier erg branderig gevoel in slokdarm. Kon geen warme of lauwe vloeistof verdragen, was pijnlijk. Pijn onder schouderbladen, voelde als pijn in longen. Na drie dagen van 2 capsules in overleg met huisarts gestopt. Nog moe, pijn in maag wat later overgaat in buikpijn/kramp. Donkere urine. Het middel is erger dan de kwaal. Huisarts gaf aan wel bekend te zijn met de bijwerkingen. Vaker blaasontsteking gehad maar dit niet eerder ervaren met andere medicijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

26 May 2020

Vreselijke troep. Kan dit “medicijn” aub uit de markt?? Het is vergif. Blaasontsteking niet over wel last van depressiviteit.Dames laat het je NIET voorschrijven. Vraag om Fosfomycine 3000 mg. Van Sandoz. Super middel! 1 poedertje en volgende dag geen last meer. Beetje borrelende buik is de enige bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel