Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

Fampyra

4 December 2018

Loopsnelheid met 50% toegenomen. Sleep niet meer met mijn been. En niet meer gevallen sinds het gebruik. In welk medicijn wat wel vergoed wordt zit de stofnaam fampridine?

FAMPYRA TABLET MVA 10MG

27 November 2018

Top medicatie waardoor ik beter kan lopen! Dit medicijn wordt vanaf 2019 helaas niet meer vergoed wat voor MS patiƫnten die dit gebruiken een zeer kostbare zaak gaat worden. Fampyra moet blijven!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fampyra

23 August 2017

Sinds 6 weken gebruik ik Fampyra. Ik houd sinds het begin iedere dag de ervaringen bij. Beginnen bij het belangrijkste: overall ca 25% verbetering, in lopen, balans maar ook concentratie. Slapen gaat wisselend, maar dat lijkt wel weer beter te worden. De vermoeidheid overdag is niet helemaal weg, maar lijkt minder te worden. Sportschool gaat goed. En -ik weet niet of dat met Fampyra te maken heeft- ik was toch wel depressief door alles wat ik niet meer kon en het toekomstbeeld. Ook dat lijkt veranderd, ben weer mijn eigen optimistische zelf. Dus ja, ik gun iedereen dezelfde positieve ervaringen.

FAMPYRA TABLET MVA 10MG

21 August 2017

Ongeveer een jaar geleden begonnen met Fampyra. Na enkele weken kreeg ik moeite met inslapen, een probleem waar ik helaas al eerder last van had gehad, vandaar dat ik niet onmiddellijk de link legde. Nu ben ik zover dat ik overweeg te stoppen met Fampyra en weer terug te gaan naar 4 amino-phyridine dat ik daarvoor gebruikte en ook goed hielp.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fampyra

6 April 2017

- (Trap-)Lopen veel (+25-50%) beter; - Wel handen vanaf nagels tot halverwege arm rode huid (valt op, maar niet jeukend!) - idem linker (MS-)been, rode huid vanaf teennagels tot net boven enkel (valt niet op, niet jeukend) Al met al voorlopig mee doorgaan....ll.

FAMPYRA TABLET MVA 10MG

1 March 2017

Ik gebruik sinds vijf weken Fampyra ben enthousiast, loopt 25% beter minder gauw moe draai mij nu soepel om in bed bijna geen kramp meer en loop niet meer tegen de wind in. Wel begonnen met veel rugpijn maar dat heeft de fysio keurig opgelost. dus gewoon doorgaan met Fampyra!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Fampyra

18 December 2016

Ik gebruik nu sinds drie weken fampyra. Er is verbetering, gaat langzaam, veel oefenen, therapie, de vermoeidheid is anders dan eerst. Door de ms nu meer verklaarbaar omdat ik veel meer kan oefenen. Zolang dit zo gaat ben ik positief, maar ben wel sceptisch .

FAMPYRA TABLET MVA 10MG

18 February 2014

Ik gebruik sinds 3 weken fampyra,ben minder moe, doe op dit moment MS revalidatie, stappen gaat beter, maar ik krijg nu rugpijn, en ga nu stoppen, om oorzaak te weten, jammer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel