Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FURABID CAPSULE MGA 100MG

13 October 2021

Dit middel hielp erg goed voor de blaasontsteking. Helaas kreeg ik bijwerkingen. Extreem moe,trillen in mn benen. Raar gevoel met lopen en duizelig. Algeheel malaise gevoel. Op 3e dag iom assistent gestopt. Aankijken of bijwerkingen verdwijnen. Morgen urine inleveren. Als er nog een ontsteking is, andere antibiotica. Voor mij echt geen Furabid meer! Ik ga ook een melding bij Lareb doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

12 September 2021

Tijdens de kuur ging alles goed nadat de kuur beëindigd was, zaten mijn armen en benen vol met jeukende rode bultjes met blaasjes, ik ben nu 4 dagen verder en het is nog niet minder geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 September 2021

De kuur was nodig maar vanaf dag 1 misselijk, depressieve gevoelens en een algeheel gevoel van malaise. Nu dag 4 en het gaat weer beter met me. Nog 1 dagje en dan ben ik er weer vanaf. Voor een volgende keer ben ik benieuwd naar een vervangende kuur want deze liever niet weerz

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 August 2021

Ten eerste was furabid niet mijn keuze. Ik heb duidelijk gevraagd of ik co-trimoxazol kon krijgen. Daar heb ik goede ervaringen mee. Waarom ik dan een ander krijg, vind ik teleurstellen. En dat zonder overleg ! Verder ben ik heel beroerd geweest. Ik ben nu 2 dagen na de kuur nog steeds niet uit bed. Wat een vreselijke antibiotica !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

1 August 2021

Gekregen voor blaasontsteking. Op dag 2 flinke last van hoesten. Dag erna werd ik steeds benauwder veel hoesten weinig lucht. En de pijn van de blaasontsteking kwam ook terug. Op dag 4 terug naar dokter gegaan direct gestopt. Symptomen van longontsteking. Nu prednison gekregen en amoxicilline. Nooit meer furabid voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 July 2021

Geweldig, de pijn verdween vrij vlot waardoor ik mij al snel een ander mens voelde Weinig last van bijwerkingen, paar keer even misselijk geweest maar kan weer functioneren dus erg te spreken over deze kuur.Bij eerdere anti biotica had ik altijd veel last van bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

22 June 2021

Dit medicijn gekregen voor blaasontsteking. Helaas extreem veel last van bijwerkingen. Duizelig, hoofdpijn, slap, futloos, misselijk, buikpijn, moe. Allemaal klachten die ik kort na inneme kreeg. Contact opgenomen met de huisarts en direct andere antibiotica gekregen. Ik zou dit medicijn niemand aanraden en gelezen in de reviews ben ik niet de enige.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

16 May 2021

Het middel heeft bij mij erg vervelende bijwerkingen ; hele dag hoofdpijn, misselijkheid en vermoeid. Na 3 dagen geen last meer van de blaasontsteking. Voor mij hoeft dit middel niet meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Furabid capsule mga 100mg

20 March 2021

Eerste keer had ik volgens mij nergens last van. Maar na week of 7 kwam de blaasontsteking terug. Nu koorts, enorme last slokdarm/ maagzuur/ oprispingen. Doodmoe en geen fut. De koorts fluctueerde tussen verhoging en 39.1. Toen heeft de huisarts covidtest gedaan. Negatief. Kweek urine...ook negatief. Nu wil de huisarts bloedonderzoekje. Nou....ik denk dat ik wel weet waar de klachten vandaan komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

5 March 2021

Kreeg dit middel voor blaasontsteking, heb me ziek moeten melden op het werk zo rot voelde ik mij. Lamlendig, slaperig/moe, misselijk, geen eetlust, hoofdpijn, koortsig en duizeligheid. Vreselijk middel wil het ook nooit meer. De kwaal was minder erg dan het medicijn...Ben nu pas op dag 3.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Furabid capsule mga 100mg

8 February 2021

Werdt met de dag zieker.Misselijk erg moe en hoofdpijn. Blaasprobleem.opgelost maar dit middel is erger dan de kwaal.Voor mij was het puur vergif. Ben dan ook eerder gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 December 2020

100% tevreden! Geen enkele bijwerking gehad en snel van mijn klachten af. Top!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

9 December 2020

Verschrikkelijk medicijn, afgelopen zaterdag met een blaasontsteking uit bed gekomen, gelijk de huisartsenpost gebeld.Kreeg dus Furabid voorgeschreven.Gelijk werd ik er wat minder lekker in mijn vel van. Zondag fikse diarree en maandag nog slechter in mijn vel.Gisteren begon het overgeven en voor vandaag heb ik mijn werk af moeten zeggen om dat ik zo beroerd ben en fikse hoofdpijn heb dat ik al vanaf gisteravond 17.00 in bed lig.Ik kan er momenteel niet eens voor mijn kinderen zijn Voor mij geen furabid meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

18 October 2020

Had pijn in bekkenbodem en huisarts constateerde blaasontsteking. 2 x per dag 1 capsule. Bekkenbodem deed na 3 dagen nog veel meer pijn , ik weet nog niet of de blaasontsteking weg is. De ergste bijwerking was angst en nog eens angst. En brandende bekkenbodemspieren. Ik zal de urine na de kuur nog eens laten controleren maar dit middel wil ik nooit weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

6 October 2020

Dagen beroerd hoofdpijn diarree niet lekker in mijn vel . nooit meer dit medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

17 August 2020

Kreeg dit voor een lichte blaasontsteking. Eerste dag warm en misselijk. Tweede dag hoofdpijn, misselijk, geen eetlust. Derde dag opnieuw hoofdpijn, misselijk en moe. In de nacht naar de vierde dag pijn in mijn maag, voelde hard aan en zeker twee uur lang om het kwartier erg branderig gevoel in slokdarm. Kon geen warme of lauwe vloeistof verdragen, was pijnlijk. Pijn onder schouderbladen, voelde als pijn in longen. Na drie dagen van 2 capsules in overleg met huisarts gestopt. Nog moe, pijn in maag wat later overgaat in buikpijn/kramp. Donkere urine. Het middel is erger dan de kwaal. Huisarts gaf aan wel bekend te zijn met de bijwerkingen. Vaker blaasontsteking gehad maar dit niet eerder ervaren met andere medicijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

26 May 2020

Vreselijke troep. Kan dit “medicijn” aub uit de markt?? Het is vergif. Blaasontsteking niet over wel last van depressiviteit.Dames laat het je NIET voorschrijven. Vraag om Fosfomycine 3000 mg. Van Sandoz. Super middel! 1 poedertje en volgende dag geen last meer. Beetje borrelende buik is de enige bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

4 February 2020

Vreselijk middel! Na twee dagen enorme hoofdpijn benauwd en misselijkheid tot het punt dat ik me ziek heb moeten melden van werk. Idioot voor een kuur tegen blaasontsteking! Dit middel zou niet meer verstrekt moeten mogen worden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

3 February 2020

Na een pilletje begon wat lichte misselijkheid. Ik negeerde het. Naar het einde van de dag toe enorm buikpijn, dichtgeknepen keel, gezwollen tong en blaasjes op tong. Ik wist niet wat mij overkwam. Heb nog nooit een allergie gehad tegen een medicijn. Steeds kreeg ik het meer benauwd. Helaas beëindigd op spoed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

28 January 2020

Slechte ervaring. Moest 5 dagen 2x capsules per dag. 2e avond van het slikken moe, misselijk en overal jeuk over me hele lichaam. Houd zich al 4 uur stand en heb nog geen oog dicht kunnen doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

26 January 2020

Heb gekregen voor blaasontsteking ,Ik heb verschrikkelijk hoofdpijn van gekregen broerd duizelig misselijk dubbelzien,Hij heeft ook niet echt geholpen terwijl ik al 2dagen gebruikt ik ga andere medicijn vragen aan de arts

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

22 January 2020

Sterke antibiotica voor blaasontsteking.Na 1 dag al geen last meer van pijn. Doordat je de capsule in moet nemen met melk of yoghurt geen last van bijwerkingen. Soms beetje misselijk maar als je voor het medicijn eet ook daar geen last van. Top middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

15 January 2020

Blaasonsteking wel weg, maar ben er eerder beroerder als beter van geworden. Verschrikkelijke bijwerkingen! Duizelig, misselijk, buikpijn, overgeven en gigantische hoofdpijn! Nooit meer Furabid voor mij! Drama!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

29 December 2019

Geen bijwerkingen. De blaasontsteking is echter niet overgegaan met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FURABID CAPSULE MGA 100MG

21 December 2019

Ik heb pijn in mijn longen en borst, ben erg moe en heb hoofdpijn. Bijwerkingen zijn erger dan klachten bij blaasontsteking. Nooit meer furabid!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel