Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

15 April 2019

Ik heb Gabapentine voorgeschreven gekregen na het plaatsen van een knieprothese links, en merkte direct het verschil qua pijn na de knieprothese rechts; de pijn is draagbaar, en ik heb geen onrustige benen.Wat mij direct op viel is dat ik in jaren niet zo goed geslapen heb (rust in mijn lijf en hoofd), en de pijn van twee hernia's en kanaal stenose stukken minder is. Enige bijwerkingen de eerste dagen waren; droge mond, neus en keel, en praten met dubbele tong , beetje duf. Acceptabel.Voor mij is het tot nu toe een wondermiddel!

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

14 August 2009

ik bleef na een behandeling met prednison zeer vermoeid, na bloedtest aangevraagd door huisarts bleek ernstige verstoring van verschillende leverfuncties

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

6 October 2007

hoofdpijn, sufheid, dikke enkels, vermoeidheid, slecht zien

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

6 October 2007

pijnstilling te kort tussen 2 dosis

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

13 August 2007

het medicijn vermindert de tintelingen in de betreffende hand tot een goed draagbaar niveau, en ook het brandende gevoel en de doofheid in de vingertoppen zijn goed te hebben. Kennelijk is dit een medicijn die hier oorspronkelijk niet voor bedoeld was, maar neemt de zenuwpijn heel redelijk weg.

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

30 November 2006

1,5 jaar geslikt, met veel verlichting van de pijnen. Half jaar gestopt in n de warme zomer, OK. Weer pijn in de herfst, opnieuw begonnen met Gabapentine, nu weer nagenoeg zonder pijn. Ik kan weer gaan wandelen !! Probeer weer te stoppen in april 2007 etc. etc.

GABAPENTINE CAPSULE 300MG

22 May 2006

Bij het doordrukken uit de blister gaan regelmatig de capsules stuk.Ik heb dan het poeder in mijn hand.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel