Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

27 September 2019

Ben hier nu twee weken mee bezig en de speekselklieren onder m’n tong zijn helemaal opgezwollen. Het lijkt bij iedere keer dat ik het medicijn neem wel erger te worden. Iemand hier toevallig ook ervaring mee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

18 June 2019

Fantastisch, waar ik eerst vrijwel niet kon functioneren heb ik nu vrijwel geen last meer van hooikoorts. Voorheen slikte ik meer dan de helft van het jaar allergiepillen en nu nog maar twee weken per jaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

2 June 2019

Eerste weken een fikse reactie op de pilletjes gehad waarbij mijn speekselklieren onder de tong omzwollen, ik veel maagzuur had en een rauwe keel. Dit werd echter minder na een maandje en na 2 maanden geen bijwerkingen meer. Ben begonnen in September en mijn hooikoorst begint normaal eind Mei. Vandaag meer weer en weer last van de hooikoorts. Wel zonder medicijnen en naar mijn idee minder dan vorig jaar. Nog een lange weg te gaan maar houd vol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

31 May 2018

Een ongelooflijke ervaring - eerste jaar (vanaf december begonnen) nog niet veel effect, en extra injecties nodig, omdat ik anders niet kon functioneren van de jeuk en het genies. Dit jaar (na 1,5 jaar dus) nauwelijks allergie / hooikoorts. Niet te geloven! En wat een gevoel om buiten door de velden te fietsen zonder angst en tranen. Wel ondersteunende medicatie nog, maar ik hoop vanaf volgende jaar alles te kunnen minderen en hooikoortsvrij te zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

18 March 2016

Ik heb deze al in 2007 gebruikt en werd volledig vergoed (euro 349,06). Toen het eerste doosje op was, 100 stuks, ben ik er mee gestopt omdat ik me er niet 100% lekker bij voelde. Het heeft me een paar jaar opgeleverd zonder allergieklachten. Had ik maar 3 jaar geslikt, dan was ik volgens de huisarts er misschien definitief van f geweest. Maar dat hoorde ik later pas.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

2 March 2014

Ik kreeg er pijn op mijn buik van en als ik ging ademen deed alles zeer. Nu wachten op dokters gesprek en kijken wat hier uit komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GRAZAX LYOPHILISAAT V ORAAL GEBRUIK 75000 SQ-T

8 January 2014

De kosten voor dit medicijn zijn absurd gestegen (123% 2013 t.o.v. 2012). Ik heb deze medicijnen nu in Spanje aangeschaft en deze zijn daar bijna 4 keer goedkoper dan in Nederland!!!! GRAZAX Tabletten 75 000 SQ-T Jaar aantal € €/ stuk 2012 150 € 220,00 € 1,47 2013 90 € 294,01 € 3,27 123% IN SPANJE 2014 120 € 103,00 € 0,86 -74%.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel