Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

11 oktober 2017

Gewichtstoename, erge buikpijn en hallucinaties

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

6 oktober 2017

Na een week gebruik steeds hoofdpijn. Gebruik nu vanaf 25 september dit medicijn ipv ascal 100mg en sinds 2 dagen erg veel last van mijn maag. Branderig gevoel.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

3 oktober 2017

Ik moet vaak naar het toillet, waardoor ik een vreselijke jeuk krijg aan mijn achterste. Ik vraag me af of dit door de lactose komt die er in het medicijn zit.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

2 oktober 2017

na6 maanden gebruik,bloedwonden aan han den,kapotte huid,lijken wel blaren,zelfscortison zalf helpt niet. bij plavis van accord geen probleem,wel bij grepid uit griekenland,ik ben ook met het produkt gestopt.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

2 september 2017

sinds zes weken erg misselijk duizelig heel erg hoofd pijn, diarree ,twee maanden geleden een tia. Wat nu?

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

1 augustus 2017

Grepid 75 Mg uit Griekenland Ik heb al 3 tot 6 maanden lang last van mijn maag en darmen, het begint er steeds meer op te lijken dat het van dit medicijn komt en dan met name, vanwege het product uit Griekenland. Lees nu zojuist bij iemand anders dat de arts het product uit Griekenland vervangen heeft. Heb het nagekeken en ik heb ook het de Grepid 75 Mg uit Griekenland. Binnenkort heb ik een afspraak met mijn. Neuroloog.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

20 juli 2017

Vooral jeuk op huid en hoofdhuid droog haar en lichte haaruitval ben sinds een paar dagen gestopt en hoop dat het snel overgast

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

17 juli 2017

Na de stentplaatsing moest ik met Grepid beginnen. Na een aantal dagen voelde ik me steeds slechter worden. Veel benauwder dan voor de stent maar ook werd ik heel neerslachtig hiervan. Heb gevraagd om een vervangende pil en krijg nu Efient 10 mg. Mijn eigen keuze was om de grepid te stoppen voor een week en zien hoe ik me voelde en of het aan het medicijn lag. Na 5 dagen voelde ik me voor het eerst weer minder neerslachtig. Nu een week verder moet ik natuurlijk starten met de Efient maar wil dat neerslachtige echt niet terugkrijgen en hoop dat dit middel dat ook niet doet. Verder valt het me tegen dat ik me niet fitter voel na de stentplaatsing. Erg jammer.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

11 maart 2017

Vreselijk, ben al 3 maal met ziekenwagen naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt niets aan gedaan, alleen nutteloze onderzoeken zoals bloedafname, uitwerpselen brengen, echografie en buikonderzoek? Maar de pijn zit onder mijn borstbeen en mijn galzakje is jaren terug al verwijderd. Ik had ook een briefje opgemaakt van mijn klachten maar nee hoor ik moet luisteren?

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

11 november 2016

Jeuk, rode puntjes/bloedvlekjes, bij lichte aanraking hematoom vorming. Gebruik was twee weken. Overgestapt op zelfde medicijn van fabrikant Teva.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

18 september 2016

Ik kreeg na 4 dagen allemaal rode pukkeltjes over mijn hele lichaam die verschrikkelijk jeuken.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

1 juli 2016

Heb van o.a Grepid 75 mg verstoorde spijsvertering en galbulten over het hele lichaam gekregen. Heb overleg gehad met huisarts en laatst met cardioloog. Kom er niet verder mee, houden vast aan protocol.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

4 juni 2016

Ondanks maagzuurremmers op de gekste tijden behoorlijk last van maagzuur, brandend en pijnlijk. Algeheel onbehagen, niet fit en rare klachten, ik hoop op een alternatief. Ik ga opnieuw in overleg met huisarts en specialist, dieptriest dat er zoveel bijwerkingen zijn.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

4 mei 2016

Weet niet of het hier van komt maar heb ondanks maagzuur remmer pandoprazol maagpijn brandend gevoel in de borstkast. Ene dag meer als de andere dag. Het is zeer verwarrend: lijkt op hartklachten maar na onderzoek is het dat niet, dus dat moet ik dan maar geloven leeft niet prettig.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

14 februari 2016

Net begonnen. Heel onprettig gevoel te weten dat je er niet meer vanaf kunt.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

28 juli 2015

Het lijkt erop dat dit middel het ontstaan van aften bevordert.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

17 februari 2015

Mijn pa heeft ook een vervangend medicijn gekregen genaamd grepid 75 mg. Ook hij kreeg jeuk en uitslag aan onderbuik, kruis enz rode plekken en tegen kapot schuren aan. En dat met bloed verdunners !!! Bij controle in ziekenhuis legde mn pa dat uit bij een arts Deze keek op de verpakking die mn pa had meegekregen bij onze plaatselijke apotheek. Griekenland zei hij....... Deze vervangende pillen (blijkbaar uit griekenland) zijn dus niet zo best en de arts zei onmiddelijk actie te ondernemen voor ander medicijn te verkrijgen. Het medicijn vanuit ziekenhuis voorgeschreven werkte wel goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

28 november 2014

Sinds het gebruik van dit middel is mijn romp bedekt met een sterk jeukende uitslag die bestaat uit kleine rode vlekjes over een groot oppervlak.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

3 september 2014

Paar keer per jaar heb ik last van een TIA. Mijn huisarts gaf mij na jaren een nieuw medicijn. Was meer bestendig tegen TIA,s, GREPID. Bijwerkingen: buikpijn, suffig, diarree, winderigheid, maar het ergste van al, zeker een ramp voor een vrouw, extreme haaruitval. Na nog geen twee maanden van gebruik had ik toch weer een TIA. Hoe ouder ik word, hoe gevoeliger men gaat worden voor medicijnen. Ik heb GREPID ingeleverd bij de apotheek en voel mij al een stuk beter zonder dat medicijn. Ik laat het maar even zo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel