Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

5 April 2019

Sinds 8 maanden gebruik ik dit medicijn. Loop nu met rollator i.v.m. zwakke benen en veel spierpijn. Ik ben plots veel slechter gaan zien, hoofdpijn en veel jeuk. De maag en darmpijn is NIET verholpen. Andere medicijnen die ik gebruik: Levothyroxinenatrium, Pradaxa 110mg. Ben meerdere malen bij de huisarts geweest, maar moet ze blijven slikken.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

4 April 2019

Jeuk, hoofdpijn, misselijk, duizeligheid.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

24 March 2019

Hevige hoofdpijn en jeuk rode bultjes op kin en kaaklijn

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

21 March 2019

Ik ben dit medicijn gaan slikken vanaf begin januari 2019. Ik heb daarna in februari een blaasontsteking gehad, met veel bloed in de urine. Na een antibiotica kuur was het weer over. Maar helaas plaste ik na drie weken weer bloed. Dat was geen blaasontsteking, bleek na laboratorium.onderzoek. inmiddels ben ik ook bij de uroloog geweest en die vond bij het blaasonderzoek niets afwijkends .Zou dit van de bloedverdunners kunnen zijn?

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MGHad

4 January 2019

had eerst persantin en dit beviel goed was niet meer leverbaar en nu grepin gekregen waar ik niet blij van wordt. Ben nu weer duizelig en word daar heel onzeker van!

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

4 December 2018

Geen smaak aan eten en drinken.... het gevoel dat mijn tong 1,5 zo dik is ...gevoelige mond. Slapend linker been van lies t/m voet. Nu 5 wk gestopt.. smaak is terug maar gevoel in tong en been onveranderd, helaas.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

5 November 2018

Bloedingen van kleinere wondjes duren (te) lang. Grotere wonden kunnen uren bloeden!

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

26 March 2018

Magpijn,buikpijn Diarre,teneerslachtigheid.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

12 February 2018

slik het middel na een herseninfarct en pfo sluiting. Oorzaak infarct, opening tussen hartschot, dit is operatief gesloten, neuroloog zegt je mag stoppen met Grepid, cardioloog eindverantwoordelijke zegt doorslikken. Veel last van maagzuur, slijm in de keel en benauwd gevoel, hou meer vocht vast en heb prantoprazol maagzuurremmers erbij om maagzuur te remmen, dat helpt, alleen krijg ik na 1,5 maand slikken wederom van dit middel enorm last van mijn gewrichten. Liefst gooi ik beiden medicatie vandaag nog de deur uit. Moet nu 2 weken wachten op telefonisch spreekuur met cardioloog, vingers crost dat ik ze beiden de prullenbak in kan gooien.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

30 December 2017

vocht vasthouden, lastig medicijn veel bijwerkingen...........schijnt niet van het medicijn te zijn volgens arts ik zeg van wel.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

11 October 2017

Gewichtstoename, erge buikpijn en hallucinaties

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

6 October 2017

Na een week gebruik steeds hoofdpijn. Gebruik nu vanaf 25 september dit medicijn ipv ascal 100mg en sinds 2 dagen erg veel last van mijn maag. Branderig gevoel.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

3 October 2017

Ik moet vaak naar het toillet, waardoor ik een vreselijke jeuk krijg aan mijn achterste. Ik vraag me af of dit door de lactose komt die er in het medicijn zit.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

2 October 2017

na6 maanden gebruik,bloedwonden aan han den,kapotte huid,lijken wel blaren,zelfscortison zalf helpt niet. bij plavis van accord geen probleem,wel bij grepid uit griekenland,ik ben ook met het produkt gestopt.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

2 September 2017

sinds zes weken erg misselijk duizelig heel erg hoofd pijn, diarree ,twee maanden geleden een tia. Wat nu?

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

1 August 2017

Grepid 75 Mg uit Griekenland Ik heb al 3 tot 6 maanden lang last van mijn maag en darmen, het begint er steeds meer op te lijken dat het van dit medicijn komt en dan met name, vanwege het product uit Griekenland. Lees nu zojuist bij iemand anders dat de arts het product uit Griekenland vervangen heeft. Heb het nagekeken en ik heb ook het de Grepid 75 Mg uit Griekenland. Binnenkort heb ik een afspraak met mijn. Neuroloog.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

20 July 2017

Vooral jeuk op huid en hoofdhuid droog haar en lichte haaruitval ben sinds een paar dagen gestopt en hoop dat het snel overgast

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

17 July 2017

Na de stentplaatsing moest ik met Grepid beginnen. Na een aantal dagen voelde ik me steeds slechter worden. Veel benauwder dan voor de stent maar ook werd ik heel neerslachtig hiervan. Heb gevraagd om een vervangende pil en krijg nu Efient 10 mg. Mijn eigen keuze was om de grepid te stoppen voor een week en zien hoe ik me voelde en of het aan het medicijn lag. Na 5 dagen voelde ik me voor het eerst weer minder neerslachtig. Nu een week verder moet ik natuurlijk starten met de Efient maar wil dat neerslachtige echt niet terugkrijgen en hoop dat dit middel dat ook niet doet. Verder valt het me tegen dat ik me niet fitter voel na de stentplaatsing. Erg jammer.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

11 March 2017

Vreselijk, ben al 3 maal met ziekenwagen naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt niets aan gedaan, alleen nutteloze onderzoeken zoals bloedafname, uitwerpselen brengen, echografie en buikonderzoek? Maar de pijn zit onder mijn borstbeen en mijn galzakje is jaren terug al verwijderd. Ik had ook een briefje opgemaakt van mijn klachten maar nee hoor ik moet luisteren?

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

11 November 2016

Jeuk, rode puntjes/bloedvlekjes, bij lichte aanraking hematoom vorming. Gebruik was twee weken. Overgestapt op zelfde medicijn van fabrikant Teva.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

18 September 2016

Ik kreeg na 4 dagen allemaal rode pukkeltjes over mijn hele lichaam die verschrikkelijk jeuken.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

1 July 2016

Heb van o.a Grepid 75 mg verstoorde spijsvertering en galbulten over het hele lichaam gekregen. Heb overleg gehad met huisarts en laatst met cardioloog. Kom er niet verder mee, houden vast aan protocol.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

4 June 2016

Ondanks maagzuurremmers op de gekste tijden behoorlijk last van maagzuur, brandend en pijnlijk. Algeheel onbehagen, niet fit en rare klachten, ik hoop op een alternatief. Ik ga opnieuw in overleg met huisarts en specialist, dieptriest dat er zoveel bijwerkingen zijn.

GREPID TABLET FILMOMHULD 75MG

4 May 2016

Weet niet of het hier van komt maar heb ondanks maagzuur remmer pandoprazol maagpijn brandend gevoel in de borstkast. Ene dag meer als de andere dag. Het is zeer verwarrend: lijkt op hartklachten maar na onderzoek is het dat niet, dus dat moet ik dan maar geloven leeft niet prettig.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel