Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

10 October 2019

Het helpt wel echt tegen de schimmel. Alleen is de jeuk na het inbrengen van de capsule bijna niet uit te houden. Loop eerst een uur onrustig rond met verschrikkelijke jeuk in m'n vagina, waar ook niets tegen te doen is helaas.Ik hoop niet dat ik dit middeltje vaker nodig heb!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

21 September 2019

Na de eerste avond in brengen volgende dag pijn en bleek dat ik door het medicijn bloed verlies heb gekregen dat stond ook vermeld en ik ga dit nooit meer gebruiken. We zijn nu al 3 dagen verder en nog steeds heb ik last van de bijwerking en hoofdpijn Dit spul moet verboden zijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

7 July 2019

De bijwerkingen zijn nóg erger dan de klacht! Verschrikkelijk gewoon. En dan ook nog een 3 daagse kuur die je af moet maken. Voor het slapen ingebracht. Prima geslapen maar toen ik 's morgens opstond een helse jeuk en branden niet normaal. De capsule was opgelost en liep eruit en daardoor hele geïrriteerde schaamlippen. Rond lunchtijd waren de klachten weer weggeëbd. De 2e avond weer ingebracht en volgende morgen weer terug bij af. Zelfde heftige jeuk en pijn. De 2e avond was ik van mijn klachten af maar omdat ik de kuur af moest maken dat netjes gedaan. Wat een spijt. Voor de derde ochtend ga ik door de grond van de pijn, jeuk en brandende vagina/schaamlippen. Ook heb ik pijn bij mijn hart en bedenk me nu dat ik dat de tweede dag ook had. Heel eng! Dit middel wil ik NOOIT meer en zal de huisarts dan ook melden dit in mijn dossier te vermelden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

5 September 2018

JEUK JEUK JEUK!!!!! Mijn vagina is onder vuur?????? niet aan te raden en moet nog 2 dagen. Morgen met de huisarts bellen!!!!! Heb ik trouwens op zijn advies gekregen mijn voorkeur lag bij een zald

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

29 June 2018

Vreselijke jeuk en een branderig gevoel. Alle 3 nachten last van gehad. Wel de kuur afgemaakt maar heb 3 nachten niet tot slecht geslapen hiervan. De jeuk is nu wel weg!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

22 May 2018

1e nacht geen problemen, leek ook beter te gaan volgende dag. 2e nacht een uur na het inbrengen vreselijke jeuk en branderig gevoel. Ik heb het geprobeerd weg te spoelen met de douche maar dit lukte jammer genoeg niet. Ik heb de 3e capsule niet gebruikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

17 May 2018

Werkt super, kuur van 3 dagen en na de eerste capsule al geen klachten meer. Geen last van bijwerkingen. 37 weken zwanger. Heb de capsules al vaker gebruikt en nooit last gehad van bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

21 April 2018

De pijn was onbeschrijflijk maar het hielp wel en dat maakt het echt wel de moeite waard.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

7 February 2018

Ik heb hem de capsule een paar uur geleden ingebracht en lekker is anders. Ik sta in brand dit doe ik in elk geval niet meer. want slapen word het denk ik niet. Dat hadden ze mij toch wel even mogen vertellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

1 February 2018

's nachts wakker geworden van irritatie/pijn, kon er niet van slapen en wilde de pil er het liefst uithalen maar dat ging natuurlijk niet. Het voelde echt fout! Volgende dag brandende maag en voelde me raar en niet lekker. Ik ben gestopt het middel is erger dan de kwaal, je kan er naast deze bijwerkingen ook nog eens een urineweg infectie van krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

23 December 2017

Heel vies om in te brengen, hevige jeuk-irritatie, pijnlijke branderige gevoel. Kan er niet van slapen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

19 December 2017

Na het inbrengen geen last, tot een uur ongeveer daarna enorme jeuk gehad, uiteindelijk toch in slaap gevallen en geen problemen meer ondervonden. 1e tabletje gehad en meteen nergens meer last van gehad.... dus eventjes die jeuk was doorbijten maar daarom wel gedurende de dag nergens last meer van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

6 September 2017

Vies om in te brengen. Kreeg het niet in laat staan diep. Het brand enorm. Ik voel dat vieze capsule ding zitten vloeistof zit er niet in maar druppelt eruit. Vroeger had je ook een pilletje met iets dat je gemakkelijk in kon brengen. En klaar. Denk zelfs dat ik 2 en 3 maar oversla

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

23 July 2017

De eerste nacht was de jeuk en branderigheid onverdraaglijk. Gelukkig bedacht ik zelf om een koudcompress te gebruiken om de pijn te verlichten. Dit hielp. De 2e nacht had ik er weer last van maar omdat ik toen gelijk de koudcompress erbij deed, was het te doen. De derde en tevens laatste nacht was de pijn er niet meer alleen een soort lichte prikkeling waar ik verder geen last van had. Het zou fijn zijn als de huisarts de tip meegeeft, dat als de jeuk en branderigheid te heftig zijn, er een koudcompress te leggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

19 June 2017

Branderig gevoel gehad. De hele nacht wakker gelegen. Geen idee of ik mag plassen met die eitjes. Werkt het dan nog? Kon er weinig over vinden behalve dat veel mensen er last van hadden. Ik gebruik dit medicijn nooit meer..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

5 April 2017

Krijg er hevvige jeuk van!!!! Echt niet om uit te houden verschrikkelijk!!!! Morge andere vrage dit is niet te uit te houden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

6 March 2017

Na inbrengen verschrikkelijk veel irritatie en jeuk. 2 uur lang geen oog dicht gedaan. Heb de kuur nog eens moeten herhalen; weer 3 van de rot pillen. Elke nacht hetzelfde en het is nog steeds niet over. Geen goed spul.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

6 January 2017

Ik ben nog jong (15) en heb dit van de dokter gekregen, in de bijsluiter stond (kan lichte jeuk geven)! Wat heb ik me daar eens naar in vergist. Om 00:00 de capsule ingebracht, en proberen te slapen, om 01:00 wakker geworden van vreselijk hevige jeuk. Vervolgende (toen ik dacht dat de jeuk afzakte) kwam een fikkend gevoel van onderen. het wou niet weg en heb huilend de hele nacht wakker gelegen. Vreselijk spul. De 2e nacht weer om 00:00 ingebracht, en je kan het al wel raden, een uur later weer met vreselijke jeuk wakker geworden. Gelukkig wel minder hevig als de eerste nacht maar nog verschrikkelijk. Moet nu de 3e capsule gebruiken en dan maar hopen dat het goed zit. Nogmaals vreselijk spul.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

29 January 2016

Gemakkelijk in te brengen, in tegenstelling tot wat ik er over gelezen heb. Werkte bij mij zeer snel. Voor mij geen andere merken, werkt niet bij mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

27 January 2016

Pijnlijk en verschrikkelijke jeuk. Na 3 dagen ben je wel af van de candida.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

23 September 2015

Ik word echt gek van de inwendige jeuk, alsof er jeukpoeder gestrooid is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

9 September 2015

Ik gebruik het sinds gister. Gelukkig geen last van branderig gevoel. Wel een beetje bezorgd want ik heb voorlopig na gebruik niet gemerkt dat het gelomhulsel van het eitje eruit is gekomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 400MG

8 September 2015

Ik werd na een uur wakker met hevige jeuk, maar wat je moet doen? Washandje vullen met ijsklontjes en er tegen aan drukken, dat helpt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel