Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

5 October 2019

Na 1 dag was de afscheiding verdwenen. Jeuk als bijwerking van de capsule bleef echter nog een week.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

24 July 2019

Brand vreselijk, heb een uur zitten huilen en er helpt echt niks tegen het branden. Ook jeukt het erg. Ik kan niet slapen en voel constante pijn. Zeker geen aanrader, ga dit middel ook nooit meer nemen. De bijwerkingen zijn veel erger dan die hele schimmelinfectie en het is het gewoon simpelweg niet waard

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

13 July 2019

Erg veel van de capsule teruggevonden in mn onderbroek deze dagen. Ook kwam er bloedverlies bij wat dus echt een chaos gaf daar beneden.. Ook de jeuk was niet te doen. Ik heb alleen nog maar extra last gehad sinds ik het gebruikt heb(is nu 3dagen geleden)..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

22 April 2019

De klachten werden 2x zo erg (wat gek genoeg ook in de bijsluiter staat) en gingen ook niet over, integendeel, ik heb de pil twee keer na een antibioticakuur gehad en twee keer was het een ramp! Pas na een orale schimmelinfectie pil gingen de klachten over!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

3 April 2019

Ik heb echt nog nooit zoveel pijn, een branderig gevoel en enorme jeuk gevoeld daar beneden als na 3 uur na het innemen van de capsule.. het liefst krab ik mezelf helemaal open zo erg jeukt het.. maar ik heb al gelezen dat teveel eraan zitten en krabben alleen maar aafrechts werkt natuurlijk. Voel mij op dit punt erg hopeloos en ben nu maar aan het koelen hopelijk dat dit nog wat opleverd. Erg naar dit, ik zou dit niet snel aanraden als er ook nog andere effectieve manieren zijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

31 December 2018

Regelmatig last hiervan gehad, maandelijks zelfs en dit is voor mij het enige wat helpt zonder bijwerkingen. En 1 ovule en klaar ideaal!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

18 September 2018

Zo veel jeuk heb ik nog nooit gehad. Niet alleen jeuk maar ook heel erg last gehad van branderig gevoel. Hele nacht wakker gebleven en zelfs lopen ging niet meer. Dit product raad ik zeer af. Beste kun je 2-3x per dag een week lang Miconazolnitraatcreme 20mg/g dik insmeren. Deze is overigens te koop bij diverse drogisterijen en apotheken zonder recept. Werkt prima!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

8 September 2018

Werkt echt super goed ! Zie veel mensen die last hebben van bijwerkingen.. ik heb gelukkig helemaal nergens last van. Top spul

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

30 August 2018

Een paar uur na inbrengen extreme jeuk en branderigheid waardoor slapen onmogelijk werd. Onduidelijk of ik naar de wc mocht, maar ik hield het niet meer. De neiging om te krabben was enorm

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

1 August 2018

OPLOSSING BRANDERIGE JEUK!! Vraag de huisarts om “lidocaïne vaselinecrème 3% FNA, crème 30mg/g”. De bijwerking was nog erger dan de klacht zelf! Vroeg in de ochtend wakker geworden. Na enige tijd absolute kwelling te ervaren aan hevige jeuk, pijn en brandend gevoel, realiseerde ik dat mijn schaamlippen die irritatie voelen. Ik ging snel opzoek naar een zalfje in mijn medicijnenlaatje en ja hoor daar was de hoop op verlichting: LIDOCAÏNE VASELINE! Al zittend het witte crème achtige spul met wattenstaafjes van mijn schaamlippen verwijderd en vervolgens een goede hoeveelheid lidocaïne vaseline erop gesmeerd(tevens met wattenstaafjes, lidocaïne is namelijk verdovend dus let op met wondjes e.d. aan de vingers). Na enkele minuten inwerken, nam de ergenis aan branderigheid af! Heb het zo’n 1-2 keer die dag opnieuw gesmeerd, ook de dag erna. Het witte spul van de capsule heb ik voor zeker 5 dagen in mijn onderbroek teruggevonden (/inlegkruisje). Het inbrengen van de capsule was geen probleem. In mijn geval niet aan te raden zonder lidocaïne vaselinecreme!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

19 September 2017

Geen last van al die horrorverhalen het medicijn doet prima zijn werk. Door antibiotica en hormoonbehandelingen is het down under gaan schommelen. Na deze paasei ingebracht te hebben heb ik, volgende ochtend netgens last van!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

24 June 2017

Het inbrengen was geen probleem. De nacht goed geslapen tot 5.30.daarna wakker geworden van de jeuk dat was echt horror.vreselijk. daarna paracetamol genomen. Heel ongemakkelijk dit. Ik hoop dat het werkt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

14 January 2017

Ik had een aantal weken terug ook zo'n kuur gedaan maar heb echter nog steeds last van overvloedig witverlies en is alles behalve aangenaam. Is dit normaal en wat moet ik doen? Help aub.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

6 May 2016

Bijwerkingen erg onprettig, ervaarde zeer veel jeuk en irritatie. Heb capsule geprobeerd uit te spoelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

7 January 2016

Capsule ingebracht voor het slapen. Middenin de nacht wakker geworden door zeer brandende pijn! Ik denk dat ik er overgevoelig voor ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

30 October 2014

Om 5 uur wakker van de vreselijke jeuk, douche genomen, icepack er tegen aan, niets helpt! Heeft iemand een idee hoelang dit duurt? Ik word er gek van!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

GYNO DAKTARIN VAGINAALCAPSULE 1200MG

26 August 2014

Heb het gisteravond ingebracht en jeukt nu ontzettend erg. Weet niet eens of het helpt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel