Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 20 resultaten gevonden.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

11 July 2019

Nou naar alle reacties hier was ik bang om het te gebruiken. Maar naar een dag toch maar gedaan. Gelukkig heb ik nergens geen last van gehad geen pijn of branderigheid. Wel een klein beetje last gehad van jeuk. Ben er tevreden over en zou het dus weer gebruiken als ik het nodig heb

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

11 July 2019

Door alle reacties hier was ik een beetje bang om het te gebruiken. Naar 1 dag nadenken toch maar gedaan en moet zeggen ik heb totaal geen pijn gehad heb de volgende dag 1 uur last gehad van flinke jeuk maar voor de rest viel het allemaal gelukkig mee.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

20 November 2018

De ongemakken die ik na het gebruik van dit medicijn ervaarde waren onbeschrijfelijk. Dus ik adviseer je doktor een alternatief te vragen en niet de gok te wagen of jij deze bijwerkingen wel of niet zult meemaken. Behoed jezelf.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

13 August 2018

Enorme jeuk, pijn en branderig gevoel, enkele uren na inbrengen. Veel erger dan de klachten zelf. Uiteindelijk met icepack en paracetamol de nacht door kunnen komen.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

5 March 2018

Af te raden. Afschuwelijke pijn. 3 uur na het inbrengen klaar wakker en de hele nacht niet meer kunnen slapen. Gek van de jeuk

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

13 June 2017

Heb dit middel 2 x gebruikt eerste x had ik helemaal geen bijwerkingen. De 2e x dat ik het gebruikte brandde het echt enorm. De volgende ochtend jeukte mijn vagina zo erg dat ik het middel probeerde weg te spoelen onder de douche. Ben zelfs bang om te gaan plassen, dat doet niet alleen ontzettend pijn maar brand ook enorm. Gemixte gevoelens over dit middel jammer genoeg:(

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

24 May 2017

Ingebracht voor het slapen gaan, hooguit een uurtje geslapen en werd wakker van een extreem branderig gevoel! Kon hierdoor niet meer slapen.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

3 February 2016

Ik lag te creperen van de pijn. Deze pijn nog nooit meegemaakt, dit is echt verschrikkelijk. Ik was blij dat ik thuis was, het branderige pijnlijke gevoel wat ik maar moeilijk omschrijven kan, kwam zo maar opzetten na het plassen. Ik kon niets meer dan alleen maar huilen en gek worden.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

21 January 2016

Al twee dagen heb ik een zeer branderig gevoel waardoor ik niet kan zitten zonder gek te worden van de jeuk. Ik heb mij daarom ziek gemeld (en ik ben echt niet kleinzerig). Normaal met de 400mg niet veel last maar dit middel is duidelijk erger dan de kwaal. Ik ga dit niet meer gebruiken.

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

16 September 2014

Voor het slapen redelijk diep ingebracht, ging best makkelijk. Volgende dag in de loop van de ochtend vreselijke jeuk voor ongeveer een uur wat later over ging in branderig gevoel. De pil is nu een soort creme geworden wat je uitwendig ook kan zien. Volgens de bijsluiter zijn deze bijwerkingen normaal, nu het resultaat afwachten!

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

22 August 2014

Makkelijk in te brengen en ik had geen last van een branderig gevoel of zo. Denk wel aan een inlegkruisje want die heb je de volgende morgen wel nodig. Maar als je dan van de klachten af bent is het het zeker waard.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

20 August 2014

Branderig en prikkend gevoel.. zeer stresserend bijna niet kunnen slapen.. dus vermoeiend en pijnlijk.. nooit meer!!!!! Pfffff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

4 May 2014

Gelukkig heb ik nauwelijks last gehad van bijwerkingen. Alleen lichte jeuk en een beetje een warm gevoel maar dit was zeer goed te doen. Wel een tip is om meteen na het inbrengen een maandverbandje in te doen. Na ongeveer 2 dagen was ik helemaal van de klachten af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

15 October 2013

Gisteravond de capsule zo diep mogelijk naar binnen gebracht. Dit ging niet zonder pijn. Toen het eitje er net in zat begon het nogal behoorlijk te branden. Heb dus een bakje met ijs tegen mijn intieme zone aangezet, en hiermee werd de branderigheid ook verlicht. Daarna geen last meer gehad. Nu een dag verder heb ik nog pijn bij het plassen. Het branden is weg, maar het jeukt nog wel ontzettend... Hoop dat dit snel wegtrekt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

14 August 2013

Enigzins bezorgd door de in de eerdere ervaringen hier beschreven (branderige klachten), 's avonds het medicijn ingebracht. Ik had wat minder gedronken zodat ik er 's nachts niet uit zou hoeven. Maar ook 's ochtends had ik nergens last van, geen branderig gevoel gelukkig! De volgende dag had ik wel flink hoofdpijn en was ik moe maar of dat verband houdt met dit medicijn durf ik niet te zeggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

26 July 2009

jeuk, branderigheid, vieze witte kwark8ige afscheiding. Tampons zijn niet aan te raden, kreeg hem er vandaag heel moeilijk uit, het draadje zat helemaal verstopt en de tampon zat heel diep.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

16 June 2009

s avonds capsule vaginaal diep ingebracht, dit ging goed, gaf geen klachten totdat ik s nachts naar de toilet ging. Vanaf dat moment ontzettend brandend gevoel van de vagina.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

GYNO DAKTARIN-1 VAGINAALCAPSULE 1200MG

29 April 2005

Het middel is dusdanig erger dan de kwaal dat ik het gebruik niet kan verdragen: De jeuk en branderige gevoelens nemen zo erg toe dat ik het middel moet wegspoelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel