Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

HALDOL TABLET 1MG

6 January 2021

Goede ervaring met Haldol. Ik slik 1mg vanwege teveel prikkels bij een schizo-affectieve stoornis. Slik daarnaast overigens nog meer medicijnen hiervoor. Zoals Clozapine. Tegen psychoses. Ook daar ben ik tevreden over. :)

HALDOL TABLET 1MG

27 June 2014

Goede ervaring met Haldol. Werkt bij mij goed in combinatie met antidepressivum en stemmingsstabilisator. Geen last van bijwerkingen, alleen een beetje stijf gevoel in armen en benen zo nu en dan. Dit weegt zwaar op tegen hevige onrust en depressieve gevoelens. Slaap er beter door.

HALDOL TABLET 1MG

12 October 2013

Ik heb ervaren dat ik geen achterdocht naar andere mensen toe heb, geen angst meer en niet meer door elkaar halen van fantasie en werkelijkheid. Haldol gebruik ik nog steeds. Heb echt geen last van bijwerkingen als tics, parkinsonverschijnselen. Ben alleen een beetje passief geworden maar het werkt goed bij mij. Sinds kort is er 1 mg erafgegaan. Nu kijken hoe ik reageer over vier weken. Ik gebruik nu nog 1 mg. Maar heb tot nu toe niets gemerkt dus ik denk dat het mee zal vallen met de klachten. Ik gebruik ook antidepressiva. De combi van haldol en antidepressiva is fantastisch. Ik ben zeer positief over haldol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HALDOL TABLET 1MG

9 September 2013

Wisselwerking tussen exelonpleister en haldol 1 mg. Spiertrekkingen, wegvallen, hartritmestoornissen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HALDOL TABLET 1MG

4 June 2013

Mijn moeder gebruikte deze medicijnen toen ze begon te dementeren. 's Nachts de mensen wakker maakte enz. Toen ze deze medicijnen kreeg was ze ook diabetisch. Lang heeft ze niet geleefd. En ben ik erachter gekomen dat deze mensen geen haldol mochten krijgen. En het ergste was dat ik het had gedaan. Omdat ik het had gegeven. Triest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HALDOL TABLET 1MG

18 May 2013

Afvlakking van mijn gevoels leven, nergens geen intresse meer in hebben, afstomping, depressie, opgesloten zitten in mijzelf, hevige innerlijke onrust, afname verstandelijke vermogens, bewegings drang, impotentie, ernstige slaap problemen, concentratie problemen, in mijzelf gekeerd Na het stoppen zijn deze bijwerkingen nog steeds niet weg wel minder. Haldol heeft mijn leven verpest. Ik ben nog steeds elke dag ziek van de bijwerkingen. Ik heb dit medicijn gebruikt vanaf juli 2012 tot mei 2013. Voor dit middel heb ik 30 stuks Cisordinol gebruikt. Ik raad iedereen af psychische medicatie te slikken het kan blijvend hersen letsel veroorzaken. www.ncrm.nl Al dit soort medicatie is gewoon vergif en kan je leven vernietigen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HALDOL TABLET 1MG

4 December 2006

in combinatie met het medicijn efexor heb ik zelfmoordneigingen gehad

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HALDOL TABLET 1MG

23 October 2004

Ik merk dat ik tremblers krijg (ofzo), verder heb ik een scheve mond

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

HALDOL TABLET 1MG

11 May 2004

forse gewichtstoename,. diarree, passiviteit moeilijk tot iets kunnen komen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel