Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ ML AMPUL 2ML

26 January 2018

Bij vit. B12-tekort was ik zeer onrustig, prikkelgevoelig, instabiel en op den duur agressief. Ik kon geen mensen meer om me heen verdragen. Na een aantal injecties zijn alle klachten verdwenen. Alleen de eerste week nemen de klachten juist toe en zeker bij hoge begindoses. Ik wist niet meer wat ik deed, zo onrustig was ik. Stop even met autorijden als je een injectie hebt gehad en je kent het effect niet. De weken daarna werd ik de rust zelve en heel stabiel.

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ ML AMPUL 2ML

10 January 2018

door wekelijkse injecties wel gewichtstoename.

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ ML AMPUL 2ML

21 June 2017

Na de derde injectie voelde ik mij aanzienlijk beter! Wel vind ik de injectie zelf pijnlijk (het inspuiten van de vloeistof) en zeker tot een uur na het zetten van de injectie is de geïnjecteerde plek erg pijnlijk. Maar dat ik mij na tijden zoveel beter voel (meer energie) is de pijn iets wat ik op de koop toe neem!

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ ML AMPUL 2ML

17 December 2015

Ik gebruik dit nu langer dan 2 jaar met de frequentie van 2 maal per week. Mijn zenuwpijn is bijna helemaal weg. Ik gebruik het merk Takeda en ben er erg tevreden over.

HYDROCOBAMINE INJVLST 500MCG/ ML AMPUL 2ML

22 January 2014

Ik plak hierbij (Anno 2014) een stukje dat iemand anders schreef in 2006, en het is belachelijk dat huisartsen nog stééds niet kijken naar de gevolgen van een B12 tekort!!! Na een tekort van 25 jaar (terug te lezen in het EPD) ben ik op 45 jarige leeftijd 100% Arbeidsongeschikt! Gelukkig spuit een vriendin me dit medicijn en kan ik ondanks vele beperkingen weer leven. 15 september 2006 Het medicijn wordt dikwijls in een te lage frequentie voorgeschreven door artsen, waardoor mensen jarenlang onnodig met klachten blijven doorlopen terwijl dit niet nodig is ( zoals blijvende neurologische schade, depressie etc.) Wel staat er in het farmaco therapeutisch kompas en in de bijsluiter vermeld dat bij neurologische klachten mensen 1x per week gedurende 2 jaar een injectie met 2ml intramasculair dienen te krijgen en gedurende het hele leven behandeling nodig is. Helaas is dat onvoldoende want artsen denken vaak dat 1x per 2 maand meer dan genoeg is met alle risicos van dien. Graag hiervoor uw aandacht.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel