Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

HYRIMOZ 40MG SENSOREADY INJVLST 50MG/ ML PEN 0,8ML

20 September 2022

PIJNLIJK! Ik ben van Humira overgezet op dit medicijn. En ja de effectieviteit is het zelfde. Het doet wat het moet doen. Maar wat drama in gebruik…, de naald lijkt veel dikker en het is echt heel pijnlijk tijdens het injecteren. En dan het inspuiten van de vloeistof, dit is een enorm scherp en brandend gevoel. Dit maakt dat ik het liefst de pen meteen weer wegtrek. Ook de pen zelf is een stuk ongemakkelijker dan die van de Humira. De naald blijft soms hangen. Je moet echt heel hard duwen (tot en met rode randen in je huid en blauwe plekken na afloop). Ik zie er steeds meer tegen op. Zo jammer, aangezien ik weet dat er een veel fijner pijnloos medicijn beschikbaar… Ik hoop echt dat er verbeteringen worden doorgevoerd en het liefst zsm. Want dit houdt ik niet lang meer vol.

HYRIMOZ 40MG SENSOREADY INJVLST 50MG/ ML PEN 0,8ML

26 May 2022

ontsteking urinelijders nierbek ontsteking en 3x blaas onsteking

HYRIMOZ 40MG SENSOREADY INJVLST 50MG/ ML PEN 0,8ML

4 March 2022

Ik gebruikte al jaren Humira. Daarvan heb ik de eerste pennen nog meegemaakt, die dat brandende nagevoel hadden. Wat was ik blij met de vernieuwde Humira, geen brandend gevoel meer en maar de helft van de vloeistof nodig voor dezelfde hoeveelheid medicijn. Prikken ging heel goed. Toen kwamen de bezuinigingen en verplicht overstappen op Hyrimoz. Deze pen heeft twee keer zoveel vloeistof als Humira voor dezelfde hoeveelheid werkzame stof. De pen heeft geen knop, dus je moet de hele pen op je huid duwen om de injectie te starten. De injectie is erg pijnlijk en duurt ook langer. Na de injectie ook nog pijn gehad, maar geen bloed gezien. Ik ben bang dat prikken straks weer een probleem wordt, als je weet dat het zo'n pijn zal gaan doen.

HYRIMOZ 40MG SENSOREADY INJVLST 50MG/ ML PEN 0,8ML

12 April 2021

Heel naar. Het doet pijn bij het injecteren. Had ik bij Humira helemaal geen last van. In mijn beleving werkt het ook minder lang dan Humira. Ook geen alcoholdoekjes bij aanwezig.

HYRIMOZ 40MG SENSOREADY INJVLST 50MG/ ML PEN 0,8ML

4 January 2021

Het prikken is zeer pijnlijk met deze pen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel