Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 20 resultaten gevonden.

IBEROGAST DRUPPELS

10 November 2018

Vind het jammer dat er alcohol in zit. Ben nl geen alcohol gebruiker. Dus...weet niet of ik dit product ga nemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

IBEROGAST DRUPPELS

15 September 2018

Wauw, waarom heb ik dit niet eerder geprobeerd? Vrij snel last van maagzuur en prikkelbare darmen en lucht in mijn darmen. De ene keer is ontlasting hard, daarna had ik weer diarree. Sinds een aantal dagen gebruik ik iberogast. Stoelgang is normaal, de lucht uit mijn darmen begint te verdwijnen (en die lucht is niet te harden). Bij maagzuur neem ik dit in en de klachten verdwijnen vrijwel direct. Top spul!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

22 August 2018

Na de eerste 20 druppels voelde ik al direct verbetering van mijn maagklachten maar in de plaats enorme jeuk over mijn ganse lichaam. Spijtig maar ik stop er direct mee is niet te doen, had nochtans goede hoop na het lezen van positieve commentaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

14 August 2018

Weken last van een opgeblazen gevoel en soort misselijkheid. Tja en geen tijd de huisarts te bezoeken. Tot mijn partner met iberogast thuis kwam. Gelijk 20 druppels genomen lijkt een wondermiddel te zijn. Super dat spul zeker aan te raden .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

16 March 2018

Mijn vriendin was geopereerd aan haar buik, daarna constante buikpijn. Allerlei medicijnen gekregen, geen van alle werkten. Ten einde raad Iberogast geprobeerd. Ongelooflijk maar waar: bijna meteen verdwenen alle klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

30 November 2017

Esomeprazol, domperidon en nog wat ik vergeten ben gebruikt en bleef pijn en druk houden de maag. Na de eerste dag Iberogast waren de klachten al vrijwel weg, na twee dagen volledig. Nu eindelijk vrij van zware pijnen in de maag en de chemische medicijnen niet meer hoeven gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

1 November 2017

ik heb al jarenlang last van maagzuur en een overgevoelige maag. ik heb omeprazol en maagzuurremmers gebruikt maar dat werkte niet. ik gebruik nu iberogast druppels en na 2 dagen waren mijn klachten zo goed als verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

16 December 2016

Tja ik heb het een poosje gebruikt, maar voor mezelf heb ik uit frustratie het volgende uitgeprobeerd en het werkt zowaar. Ik neem tegen het chronisch (door zuuraanval) hoesten 6x daags hoestspray nr2 van dokter Vogel en na iedere maaltijd 2 Zantac kauwtabletten. Voor het slapen ook nog één kauwtablet. En sinds jaren eindelijk rust in m'n maag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

14 December 2016

Mijn hele leven altijd last gehad van mijn darmen. Snel last van diarree na het avondeten, een opgezette buik 's avonds. Uit eten was een drama, altijd snel naar huis en dan rennen naar het toilet. Laatste jaren kwamen de maagklachten erbij, maagzuur 's nachts (rennie hielp wel meteen) maar ook snel kon ik zelfs na het avondeten mijn bh niet meer velen op mijn maag (drukkend) en soms werd ik daarvan zelfs kortademig, ook last van een opboerend, een beetje misselijk gevoel. Omeprazol hielp niet echt, wel tegen het maagzuur. Ik heb Iberogast gekocht en na de 1e 20 druppels waren al mijn klachten weg, heel bizar. Ik gebruik het nu 2 weken. Ik raad het mensen die klachten hebben het te proberen, wat heb je te verliezen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

8 November 2016

Na een dag 3 x 20 druppels nog steeds buikpijn en inmiddels ook diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

29 September 2016

Voorzichtigheid geboden. Na 2x 10 druppels stond ik onder de galbulten en heftige jeuk over m'n lichaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

2 September 2016

Ik heb een fundoplicatie gehad. Een reconstructie van mijn middenrif, een nieuw maagklepje, en (helaas) daardoor een kleinere maag gekregen. Heb meer dan een jaar niet goed kunnen eten en had veel pijn. De arts raadde mij aan om Iberogast te gaan gebruiken. Ik was blij, maar was snel klaar met dit middel. Ik werd er kotsmisselijk van en had een enorme pijn in de maagstreek. Het was dus een totaal tegenovergesteld effect.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

17 March 2016

Iberogast heeft mij zeker geholpen voor de buikpijn en last van mijn darmen. Helaas kreeg ik er ook een extreem droge huid van en een grote irritatieplek in mijn gezicht die er nu twee weken zit. Ik hou het bij deze ene keer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

26 February 2016

Leek in het begin te werken. Ik vind de toedieningsvorm verschrikkelijk. Tabletje zou voor mij veel handiger zijn. Ik kreeg er dunnere ontlasting van, geen diarree. Ik kreeg jeuk over heel mijn lichaam. Gestopt ermee, want misselijkheidsklachten kwamen na 2 weken terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

25 February 2016

Twee weken heb ik Iberogast gebruikt maar ik kreeg er enorme diarree van. Kwalijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

3 February 2016

Ik neem nu 3 weken iberogast en ben van mijn pijnen in darm en maag af. Geen pijnlijke krampen meer en goede ontlasting. Ik neem 3-4x daags 5 druppels op wat thee. Heb sind 20 jaar pds en niets wat ik ook probeerde hielp. Dus ik hoop dat ik nu mijn remedie gevonden heb. Van anderen heb ik gehoord dat 20 druppels per keer vooral in het begin van inname te veel is, dus zelf uitproberen, goed op je buik luisteren. Ik ben tot nog toe erg tevreden. Hou nog wel een slag om de arm, omdat ik al zoveel uitgeprobeere heb, en vertelde dat in het begin weliswaar wat hielp maar na verloop van tijd uitgewerkt was. Dus nog even afwachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

1 December 2015

Het middel hielp voor de darmklachten, maar toen het flesje bijna leeg was (20 ml) kreeg ik heftige allergische klachten. Het ergste was de jeuk overal op hele lichaam, zelfs tot in mijn oren. Ik ben er na bijna 2 weken nog steeds niet van af. Ik ben gelijk gestopt toen het begon. Ik gebruik geen andere medicatie. Wie geeft mij goede raad?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

IBEROGAST DRUPPELS

4 August 2015

Normaal gesproken ben ik niet zo'n "believer" van homeopatische middelen, maar toen ik laatst wat last had van een onrustige maag en darmen na een niet-zo-goede barbeque, heb ik op aanraden van een medewerkster de drogist een flesje Iberogast geprobeerd. Na 2 keer gebruiken was mijn maag al een stuk gekalmeerd en na een dag had ik helemaal geen klachten meer. Of dat nou komt door natuurlijk herstel of dat Iberogast er een grote rol in heeft gespeeld, kan ik niet met zekerheid zeggen, maar omdat ik verder helemaal geen bijwerkingen heb opgemerkt bij het gebruik van Iberogast, zal ik bij een volgende keer van maagklachten, darmkrampen of opgeblazen gevoel, wel weer Iberogast gebruiken. Wat betreft de verpakking: een klein pipetje in de dop lijkt mij handig en makkelijk doseren. Nu moet je op goed geluk ca. 20 druppels uit het flesje schudden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel