Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

IBEROGAST DRUPPELS

3 January 2021

Werkt goed om snel een opgeblazen gevoel te verlichten.Je krijgt er wel erg dunne ontlasting van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

24 May 2020

Twee jaar lang last gehad van maagzuur. Dit jaar na onderzoek maagbacterie ontdekt. Ik moest drie weken een antibiotica kuur en daarna 1 maand maagzuurremmers gebruiken. Op de derde dag maagzuurremmer periode kon ik niet meer uit mijn bed komen door de maagpijn. Met overleg met de huisarts gestopt met de medicatie. Maagpijn werd alleen maar erger en krijg ik ook maagzuur erbij. Uit wanhoop wilde ik alles proberen. Het eerste was Iboragast en had ik meteen de jackpot gewonnen. Eerste dag al alle klachten verdwenen. Top middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

23 February 2020

Bij 20 druppels maagpijn en buikpijn , toen 10 druppels in wat water onder het eten gebruikt en toen ging het veel beter en ook de klachten namen af. Het gaat nu heel goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Liberogast druppels

8 February 2020

Er wordt gesproken over wetenschappelijk bewijs. Ik heb de oorspronkelijke artikelen gelezen. Liberogast is nauwelijks significant beter dan een placebo.

IBEROGAST DRUPPELS

12 January 2020

Werkt bij mij perfect. Elke avond voor dat ik naar bed ga. Heb een vraag doordat alles sneller naar de darmen gaat kan Buik griep worden voorkomen? Althans in gezin 1 gespuugd, ik hem verzorgd, dan wel goed hygiëne toegepast . Rommelende darmen dus druppels en nog niks. Ben heel erg bezorgd om buikgriep . Dit ivm dat ik er niet met 1 dag van af ben. En als ik iberogast uit voorzorg inneem met de benodigde klachten. Hoor het graag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

IBEROGAST DRUPPELS

IBEROGAST DRUPPELS

20 August 2019

Ontstoken maag en slokdarm, maagzuur, maagpijn, van de arts in t ziekenhuis medicatie daarvoor gekregen, maar daar voelde ik me echt ziek bij, zonder gaat ook niet, met ook niet, nou de druppels, en mijn klachten zijn weg! Top! Geen bijwerkingen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

3 August 2019

Het helpt uitstekend het product op het eerste gezicht helemaal happy maar na een paar uur diaree die niet te stoppen is gepaard met misselijkheid. Ik heb pds. En Kan me beter houden aan de proboticas. Ik heb ook gekeken naar de ingrediënten van dit en er zitten tal van ontstekingsremmende middelen in en nog een paar dingens. Je stilt en verdoofd het probleem maar versterkt jezelf niet erdoor. ik denk dat het voor sommigen mensen gewoon iets teveel van het goeie is al die antibacteriële wortels en planten tegelijk. Op lange termijn lijkt het me ook echt geen aanrader voor niemand niet. Pds is gronisch. Dit is pure uitstel inplaatsvan werken aan verbetering door middel van een sterker slijmvlies optebouwen dan zullen je klachten verminderen . Daar zit 1 ingrediënt van in zoethoutwortel dat maakt nieuwe slijmvlies. om jezelf immuun te maken zou je dat het best met goede bacteries kunnen doen als je pds hebt. En een paar producten los om jezelf te versterken. Tenminste als je er net als mij er zo slecht op reageert.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

23 May 2019

Iberogast heeft mijn kwaliteit van leven terug gegeven!! Dit spul mag nooit meer uit de handel gehaald worden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

26 April 2019

Ben er net mee begonnen, na een volle week vreselijke maagkrampen... nog wel een bolle buik maar minder pijn. Er staat trouwens wel degelijk op vermeld dat er alcohol in zit hoor. Hou jullie op de hoogte??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

22 January 2019

Slecht. Alcoholgebruik is voor mij verboden.Ik sta onder controle. Prompt na gebruik van dit medicijn werd ik gecontroleerd. Mis!!Hoe kan dit? Niemand begreep het. Stomtoevallig lees ik op internet, dat er alcohol inzit. Opgelost. Ik vind wel dat dit op het etiket vermeldt moet worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

29 December 2018

Na dagen kromgelegen te hebben van de maagkrampen, geen honger, en heel veel last na het eten van iets lichts, deze druppels geprobeerd. Binnen een uur voelde ik me 10 x beter en nu, een paar uur later zelfs wat avondeten geprobeerd en geen krampen erna. Ook het maagzuur komt niet meer omhoog. Ik weet niet hoe het werkt, maar de druppels zijn een life saver. Is de aanschaf helemaal waard!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

13 December 2018

Voor mij echt een wondermiddel. Binnen een half uur van mijn maagklachten af en niet meer terug gekomen. Ik had al dagen lang last van misselijkheid en hevige maagpijn, vergelijkbaar met weeën zo heftig. Steeds het samenknijpende gevoel van je maag. Een bodempje water met 20 druppels en binnen een half uur was de pijn verdwenen. Geweldig spul!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

10 November 2018

Vind het jammer dat er alcohol in zit. Ben nl geen alcohol gebruiker. Dus...weet niet of ik dit product ga nemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

IBEROGAST DRUPPELS

15 September 2018

Wauw, waarom heb ik dit niet eerder geprobeerd? Vrij snel last van maagzuur en prikkelbare darmen en lucht in mijn darmen. De ene keer is ontlasting hard, daarna had ik weer diarree. Sinds een aantal dagen gebruik ik iberogast. Stoelgang is normaal, de lucht uit mijn darmen begint te verdwijnen (en die lucht is niet te harden). Bij maagzuur neem ik dit in en de klachten verdwijnen vrijwel direct. Top spul!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

22 August 2018

Na de eerste 20 druppels voelde ik al direct verbetering van mijn maagklachten maar in de plaats enorme jeuk over mijn ganse lichaam. Spijtig maar ik stop er direct mee is niet te doen, had nochtans goede hoop na het lezen van positieve commentaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

14 August 2018

Weken last van een opgeblazen gevoel en soort misselijkheid. Tja en geen tijd de huisarts te bezoeken. Tot mijn partner met iberogast thuis kwam. Gelijk 20 druppels genomen lijkt een wondermiddel te zijn. Super dat spul zeker aan te raden .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

16 March 2018

Mijn vriendin was geopereerd aan haar buik, daarna constante buikpijn. Allerlei medicijnen gekregen, geen van alle werkten. Ten einde raad Iberogast geprobeerd. Ongelooflijk maar waar: bijna meteen verdwenen alle klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

30 November 2017

Esomeprazol, domperidon en nog wat ik vergeten ben gebruikt en bleef pijn en druk houden de maag. Na de eerste dag Iberogast waren de klachten al vrijwel weg, na twee dagen volledig. Nu eindelijk vrij van zware pijnen in de maag en de chemische medicijnen niet meer hoeven gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

1 November 2017

ik heb al jarenlang last van maagzuur en een overgevoelige maag. ik heb omeprazol en maagzuurremmers gebruikt maar dat werkte niet. ik gebruik nu iberogast druppels en na 2 dagen waren mijn klachten zo goed als verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

16 December 2016

Tja ik heb het een poosje gebruikt, maar voor mezelf heb ik uit frustratie het volgende uitgeprobeerd en het werkt zowaar. Ik neem tegen het chronisch (door zuuraanval) hoesten 6x daags hoestspray nr2 van dokter Vogel en na iedere maaltijd 2 Zantac kauwtabletten. Voor het slapen ook nog één kauwtablet. En sinds jaren eindelijk rust in m'n maag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IBEROGAST DRUPPELS

14 December 2016

Mijn hele leven altijd last gehad van mijn darmen. Snel last van diarree na het avondeten, een opgezette buik 's avonds. Uit eten was een drama, altijd snel naar huis en dan rennen naar het toilet. Laatste jaren kwamen de maagklachten erbij, maagzuur 's nachts (rennie hielp wel meteen) maar ook snel kon ik zelfs na het avondeten mijn bh niet meer velen op mijn maag (drukkend) en soms werd ik daarvan zelfs kortademig, ook last van een opboerend, een beetje misselijk gevoel. Omeprazol hielp niet echt, wel tegen het maagzuur. Ik heb Iberogast gekocht en na de 1e 20 druppels waren al mijn klachten weg, heel bizar. Ik gebruik het nu 2 weken. Ik raad het mensen die klachten hebben het te proberen, wat heb je te verliezen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel