Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

IMIGRAN INJVLST 12MG/ ML PENFILLPATR 0,5ML

10 September 2017

sumatriptan alweer lange tijd niet leverbaar, ik hoef geen eigen risico te betalen bij gebruik van sumatriptan. Nu weer iedere week bedelen bij de apotheek om een paar immigrant injecties, waarvan ik ook nog eigen risico betaal, maar goed geen voorraad in huis wat al stress oplevert, niet bevorderlijk voor de migrainepatient en ik voel me of ik in een derde wereld land bevind. Deze medicijnen heb ik via de hoofdpijnkliniek en ik weet niet of het aan de apotheek ligt of aan de leverancier. een jaar geleden had ik dit ook en als ik dan weer opnieuw bestelde kreeg ik gewoon wel de nieuwe levering, maar dat gaat nu ook niet blijkbaar

IMIGRAN INJVLST 12MG/ ML PENFILLPATR 0,5ML

29 August 2017

Naar aanleiding van het niet leverbaar zijn van Imigran in Nederland. Voel mee een beetje bekocht door onze gezondheidszorg. Op vakantie in Frankrijk zonder problemen Imigran injecties verkregen, weliswaar op recept. Hoor het de jongen achter de balie nog zeggen. How many boxes do you need? 8? 10? 12? 20? No problems in France. Hoe is dit te verklaren?

IMIGRAN INJVLST 12MG/ ML PENFILLPATR 0,5ML

26 October 2016

Ook ik ondervind problemen bij het uitleveren van imigran neusspray. De reden waarom de levering vanuit de leverancier op zich laat wachten, is mij niet medegedeeld. Dat het vervelend is overbodig te vermelden, migrainepatiƫnten kunnen niet zonder.

IMIGRAN INJVLST 12MG/ ML PENFILLPATR 0,5ML GLAXOPEN

10 May 2014

De pijn wordt 3 keer erger nadat ik imigran nam.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel