Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 6 resultaten gevonden.

IMIPRAMINE HCL PCH DRAGEE 25MG

15 March 2020

Ik kom terug op mijn positieve melding. Ja, het is goed spul, maar nu na bijna 2 maanden ben ik nog steeds een lopende sauna. Het transpireren gaat niet over, ik ga nu minderen van 50 naar 25mg , en als t dan nog zo n drama is met drijfnatte kleren, moet ik weer iets anders gaan proberen .

IMIPRAMINE HCL PCH DRAGEE 25MG

29 February 2020

s Avonds 2 x een piepklein rood pilletje imipramine van 25 mg , en ik ben relaxt. En ik slaap ! Gebruik t nu 'n paar maanden en ik voel me 30 jaar jonger ! Energie overdag niet te stuiten, en een goede nachtrust. In t begin i d d twee weken knalduizelig bij opstaan geweest maar dat is weggetrokken. Ik heb verschillende heftige aandoeningen die me sloopten, en dacht dat komt nooit meer goed, maar nu voel ik me echt als herboren.

IMIPRAMINE HCL PCH DRAGEE 25MG

14 February 2020

Veel minder pijn, en ik slaap goed. Kreeg deze als pijnbestrijding van de arts. In t begin ben je wat duizelig bij het opstaan , maar dat is na 2 weken weg. Wat me ook opvalt is dat ik geen enge dromen meer heb.

IMIPRAMINE HCL PCH DRAGEE 25MG

2 February 2020

Bijna geen bijwerkingen (hoera!) na van alle andere ,behalve doxipine , heel veel last te hebben gehad) en héérlijke leuke dromen. Van andere TCA's had ik de heftigste nachtmerries(behalve sinequan/Doxipine , maar die kan niet meer geleverd worden helaas) Imipramine neemt het beklemmende gevoel van PTSS weg, en je slaapt er goed van, en geeft wat rust in de hectiek overdag.

IMIPRAMINE HCL PCH DRAGEE 25MG

8 November 2016

Geen bijwerkingen, alleen bij het opstaan vaak duizelig. Gebruik dit middel tegen hart- en vaatkramp.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IMIPRAMINE HCL PCH DRAGEE 25MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel