Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

INHIBIN DRAGEE 100MG

17 February 2020

Werking 65%, valt dus tegen. Verder slappe benen en in totaal krachtverlies. Sinds ik dit gebruik is mijn nierfunctie met ong. 35% verminderd, zijn nu aan het uitzoeken of het inderdaad hiervan komt. Gebruik het nu dus al 2 weken niet meer en mijn nierfunctie wordt dus nu elke 2 weken gecontroleerd. Tegen de ernstige krampen waar ik aan lijd "ros" ik mijn benen voor het slapen gaan flink met Franzbrandwein en dat werkt uitstekend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

21 November 2019

Het helpt heel goed tegen beenkrampen, 80% minder last hiervan. Ik slaap er heel goed op - maar... mijn darmen ook, ze zijn slap en lui geworden. Ik heb bijna geen kracht in mijn darmen om goed naar de wc te kunnen. Met extra magnesium los ik dat deels weer op.Ik vind het middel ook erg duur, ik schrok ervan toen ik bij de apotheek moet afrekenen en ik dacht dat het vergoed werd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

INHIBIN DRAGEE 100MG

30 October 2019

Ga over naar de thuisapotheek daar kost dit product €18,24 voor 90 stuks

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

23 October 2019

Ik heb de laatste keer (19 sept) € 20,43 betaald voor 90 stuks. De werking is nog steeds perfect. Ik gebruik ze zo nodig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

18 October 2019

voor mijn spierkramp die ik soms in handen voeten en kuiten krijg (ook overdag) heb ik al vele jaren Inhibin. Met 1 doosje kom ik vaak 15 maanden toe.Ze helpen direct na 8 minuten. Nu heb ik een nieuw doosje moeten kopen en wat schetst mijn verbazing. Ze werken niet. Hebben ze weer liggen te kl.... met de samenstelling.Eerst was het vreemd en dacht dat het aan mij lag.Op mijn vakantieadres had ik nog een paar oude liggen en probeerde die toen ik ze nodig had. ik was de kramp gelijk kwijt..In Nederland had ik er al 8 gebruikt in 1 week tijd..Nu ik de oude gebruikt heb was ik met 2 dagen 1 tablet weer voor 4 weken krampvrij..Op het doosje staat dat het bedrijf is overgegaan naar meda pharma in Amstelveen..Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de samenstelling klopt niet meer. Ik laat van 2 verschillende tabletten monsters nemen in Zwitserland.Het is gewoon een schandaal.Altijd over de rug van zieke mensen hun geld verdienen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

16 September 2019

Mijn/de ervaring, bij het lezen over inhibin, is, dat de vragen over de "extreme" prijsverhoging(en) niet beantwoord worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

5 August 2019

Goede ervaring met dit middel. Eerst ongeveer 18 euro voor een doos nu 27 euro voor een strip van 30 stuks. Waarom nu op recept en vele malen duurder en wie heeft hier voordeel van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

20 July 2019

Bij mij werkt het perfect. 2 innemen bij avondeten en 1 voor het slapen gaan. vervelend is dat de ene huisarts zegt gewoon blijven gebruiken, de andere weer stoppen na 14 dagen, de andere weer wat anders. dus daar krijgen je geen hoogte van. ik stop na 14 dagen een week en ga dan weer verder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

6 June 2019

heel veel baat heb ik bij inhibin. Kon dit kopen zonder recept bij apotheek voor 16,50. Nu op recept voor 29,75. Belachelijk 13 euro duurder. Hoe kan dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

9 May 2019

soms werken ze soms niet , bij mij licht het aan de werkdag , hoe zwaar het was of niet, wel ERG vervelend is dat overal staat dit medicijn te koop voor nog geen 19 euro,, ( voorheen zonder recept) nu MET recept ineens 35 euro , raar, mag dit zo maar? een verdubbeling van de prijs doordat je nu een recept nodig hebt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

2 May 2019

Ik kreeg het voorgeschreven tegen rusteloze benen. Het middel werkte niet. Sterker nog, de klachten verergerden. Ook kreeg ik er een enorm droge mond van; al was dat te overzien geweest als het geholpen had tegen de rusteloosheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

6 March 2019

Mijn echtgenote gebruikt inhinbin en moet dit medicijn helaas dagelijks gebruiken. Kan iemand mij uitleggen wAarom er meer dan het dubbele bedrag aan kosten bij komt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

1 March 2019

Mijn partner gebruikt dit ook, erg goed. Jammer dat het iets duurder is geworden, al valt dat bij de Nationale apotheek mee gelukkig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

9 February 2019

Mijn partner heeft het hard nodig, maar door de enorme prijsverhoging is het voor ons bijna niet haalbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

7 February 2019

prima, sinds ik heb gebruik heb ik geen beenkrampen meer, maar nu komt het het materiaal kost 12.37 en er komt 13.32 aan kosten bij, totaal 25,69, ben hier zo boos over, ik voel me echt genaaid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

21 January 2019

Ik kocht Inhibin 90 stuks altijd voor €16.95. Nu moet het met recept en moest nu €27.20 betalen!Apotheker zegt dat het ligt aan de handelingskosten met recept, maar dat is toch niet ineens €10 meer?Ik heb het echt nodig en het helpt ook goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

11 January 2019

Uitstekend middel bij nachtelijke krampen. Vroeger met angst naar bed..., en nu een prima nachtrust. Belachelijk dat dit middel niet vergoed wordt !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

5 January 2019

Ik gebruik inhibin al een hele tijd samen met magnesium. Gisteren weer 90 gehaald, ik wist dat het 3 % omhoog ging maar ik geloof mijn ogen niet het is 30% omhoog gegaan. Het moet nu opeens weer via recept maar van 16,95 naar 21,50 vind ik heel erg omdat het niet vergoed word.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

14 November 2018

Samen met magnesium 400 helpt het tegen hevige speirkrampen s,nachts.Het grappige is je kunt last van oorsuisen krijgen, ik heb al 2 jaar gebrom in Mn hoofd en dat is nu weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

INHIBIN DRAGEE 100MG

5 March 2018

Heb dit middel zo'n 10 jaar geleden geprobeerd tegen nachtelijke spierkrampen. Toen hielp het niet. Ben toen rivotril gaan gebruiken en dat hielp vrij goed, maar ik had nog wel een beetje last. Ik heb het nu nog eens geprobeerd en nu werkt het prima.Ik ben er erg blij mee. Ik slaap daarrdoor nu ook veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

28 December 2017

Een slechte ervaring met deze pil heb het 5 dagen gebruikt in de bijsluiter staat dat als je last van oorsuizen heb niet moet gebruiken en daar had ik ook geen last van dan staat er maar nu wel dan staat er verder op in de bijsluiter dat je daar last van kan krijgen nou bedankt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

INHIBIN DRAGEE 100MG

21 June 2017

helpt niet bij mij. zonde van mijn geld. nu heeft de huisarts rivotril (clonazepam) voorgeschreven: dat helpt wel en wordt ook vergoed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel