Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

7 May 2021

mijn ervaring is dat het medicijn wel goed is, echter de capsules zelf hebben nogal wat nadelen. 1. de capsules komen geregeld niet lekker uit de doordrukstrips en zijn dan al kapot 2. mij overkomt het regelmatig dat doordat de capsule makkelijk breekt, ook in de cyclohaler er brokstukjes plastic mee in gehaleerd worden. Die landen dan hopelijk alleen achter op mijn tong en niet in mijn longen. Vind het eigenlijk daardoor een beetje gevaarlijke capsules. Lijek mij niet de bedoeling van deze capsules en potentieel gevaarlijk zelfs.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

6 March 2014

Gebruik bij COPD cat.1 (licht). Geen enorme negatieve of positieve ervaringen v.w.b. werking. Bijwerking: Volgens mijn partner snurk ik wel opvallend minder als ik het middel gebruikt heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

11 October 2013

Heeft een erg vieze smaak. Hielp naar mijn ervaring ook niet heel goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

3 October 2007

Het lukt vrijwel nooit om de casule via de cyclocaps goed te inhaleren. Vaak gaat de capsule kapot of wordt niet goed door de pinnetjes van de cyclocaps gepakt. Juist wanneer je het benauwd hebt en dus het medicijn nodig hebt, kom je na herhaalde poginen adem te kort om het in te nemen. Zeer frustrerend en zo werkt het niet of nauwelijks.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

30 March 2007

Het medicijn is heel goed te gebruiken wel goed je mond spoelen na gebruik

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

30 March 2007

Na jaren gebruik kan ik nog geen nadelen opnoemen ondanks al mijn medicijn gebriuk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

15 November 2005

de inhalatie capsules zitten in een doordrukstrip. het komt veelvuldig voor dat bij het uit de strip drukken van de capsule deze openbarst. Je moet nogal hard drukken om de capsule er uit te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

6 March 2005

als je heel benauwd bent en snel wil inhaleren duurt het te lang, een andere inhaler zou sneller gaan zoals ventolin ofzo

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

6 March 2005

als je heel benauwd bent en snel wil inhaleren duurt het te lang, een andere inhaler zou sneller gaan zoals ventolin ofzo

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

28 January 2005

De strips zijn moeilijk te openen voor mensen met bijv. reuma. Het doorprikken van de capsule is met de nieuwe inhalator lang niet altijd de eerste keer succesvol. Vaak moet je er een beetje mee rommelen voordat ie goed in de inhalator zit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

IPRATROPIUM CYCLOCAPS INHALPOEDER 0,04MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel