Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

ITRACONAZOL ACTAVIS CAPSULE 100MG

15 January 2015

Geen last van bijwerkingen. Gekregen voor een huidinfectie met schimmel. O.a. op hoofdhuid. De jeuk hield na 4 dagen na start kuur op. Plekken trekken langzaam weg. Ik had kleine bultjes en blaasjes. Veel jeuk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL ACTAVIS CAPSULE 100MG

18 November 2014

Ernstige klachten, zoals duizeligheid, misselijkheid, ernstige benauwdheid, gevoel van uitputting, enz. Gemeld bij zowel huisarts als weekendarts. Deze hebben niets onderkend en niets gedaan. Uiteindelijk door zelf de uitgebreide bijsluiter te lezen erachter gekomen dat ik allergisch reageerde en onmiddellijk een arts moest waarschuwen. Heb ik gedaan maar de artsen hebben mij met een geruststellend tikje op de hand onverrichter zake weer laten gaan. M.i. een grove nalatigheid van zowel de dermatoloog die het heeft voorgeschreven als de apotheek die het heeft verstrekt als de eigen huisarts en weekendarts. Ik voelde mij behandeld als een hysterische hypochonder. Naar later bleek was ik dit dus niet en had ik gelijk met de mededeling dat het aan het medicijn lag. Bewijst maar weer eens hoe alert je als patiënt moet zijn! Graag zou ik in contact komen met mensen die blijvende schade hebben na een soortgelijke allergische reactie zoals ik heb ervaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ITRACONAZOL ACTAVIS CAPSULE 100MG

29 January 2014

Dagelijks twee capsules tijdens het eten ingenomen. Heb van geen van de beschreven bijwerkingen last gehad. Aangezien ik de capsules 3 mnd moet gebruiken is nog niet bekend of het werkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel