Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

9 June 2019

20 jaar geleden begonnen met Keppra 2x500, 3 jaar geleden gestopt en toen pas voelde ik me levend! Genoot van het leven, was gezellig, ik was ik weer, en mijn gewicht ging naar beneden. In Januari dit jaar uit het niets ma 20 jaar aanval rij, 2 heftige aanvallen gehad, opgenomen ziekenhuis en weer Keppra, in een half jaar 15kilo zwaarder, zelmoordgedachten, ik snap de dingen niet meer zo goed, lig dagen om bed van de depressie. Ik wil van deze rotzooi af!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

23 July 2017

Sinds 2010 gebruik ik Keppra eerst de 500mg nu na overleg met de Neuroloog de 250 deze tabletten voldoen mij prima maar toch wil ik na 7 jaar gebruik tegen epileptie proberen zonder te kunnen omdat ik na de aanval in 2010 geen aanval meer heb gehad. helaas moest ik in 2013 van de Apotheek over stappen op een ander middel van wege de kostprijs van Keppra maar dat ging falikant mis dus weer terug bij Keppra met een zeer goed resulttat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

2 January 2017

Ik gebruik het al sinds 2003 tegen mijn epilepsie (lees absense) en het helpt supergoed. Helemaal geen last van bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

2 August 2016

Is zeer slecht leverbaar. Telkens gedoe mee. Niet acceptabel om half Nederland door te moeten reizen om enkele tabletten op te halen. Substitutie is niet mogelijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

23 September 2015

Ik gebruik dit al jaren. Ik ben wel eens duizelig maar het houdt de epelepsie aanvallen goed tegen. Door deze medicatie heb ik al 3 jaar geen aanval meer gehad en hoop dit zo te houden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

22 September 2015

Vervlakking van emoties, duizeligheid, dikke tong bij het praten. In het begin zeer "zware gedachtes" zelfs over zelfmoord. Ik herkende mezelf niet terug en dat terwijl ik psycholoog ben. Ik kijk ernaar uit dat ik ze niet meer hoef in te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

2 June 2015

Binnen een paar dagen werd ik behoorlijk prikkelbaar, enigszins agressief, zelfs. Ik voelde me stoned en gedeprimeerd. Kreeg veel hoofdpijn. En ik hoorde mezelf ineens denken: 'ik kan er ook net zo goed een einde aan maken' -zeer schokkende gedachte, en totaal niet karakteristiek, voor een vrolijk en relaxt typ als ik. Zodra ik stopte was dat allemaal weer weg. Duidelijk zeer onwenselijke bijwerkingen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

22 February 2015

Dochter van 12 kreeg het voorgeschreven vanwege vreemd epileptisch insult zonder aanwijsbare oorzaak. Al na een dag grote agressie, schreeuwen, grof schelden en met spullen gooien als bijwerkingen: normaal is ze erg rustig. Dochter riep zelf: dat komt door die pillen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

20 November 2014

Vanwege epilepsie medische noodzaak voor merkmedicijnen. Vanwege veel problemen bij de levering overgestapt naar andere apotheek. Merkmedicijnen worden nu alleen geleverd tegen betaling, de apotheek kan de kosten niet dragen. Medicijnen worden heel goed geleverd nu. Terugkerende problemen met de verzekering om de apotheekrekening vergoed te krijgen, ondanks veel toelichting zoals de jarenlange zoektocht naar de medicijnen (naast keppra ook depakine) om aanvalsvrij te worden met alle bijwerkingen van de medicijnen en gevolgen van de aanvallen. Gelukkig nu jaren aanvalsvrij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

LEVETIRACETAM ACCORD TABLET FILMOMHULD 250MG

3 November 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

13 October 2014

Ik gebruikte al jaren Keppra 250 mg; bij herhaalrecepten (in 2013) kreeg ik plotseling andere medicijnen. Heb geweigerd deze medicijnen aan te nemen en heb heftige woordenwisseling in de apotheek gehad. Via huisarts (die niets kon doen) naar mijn neuroloog; schreef promt een herhaalrecept voor Keppra uit. Daarna met ziektekostenverzekeraar contact gelegd; de klantenservice wist van niets; wist niet eens wat epilepsie betekende, en ondanks recept van specialist weigerde de Keppra te verstrekken. Toen uitvoerige brief gestuurd naar directie ziektekostenverzekeraar met kopie aan beheerder van het collectieve contract. 14 dagen later kon ik weer gebruik maken van de Keppra.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

14 March 2014

Ik ben de keppra af aan het bouwen moet steeds huilen nare gedachtes dingen zien horen ik voel me somber.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

3 March 2014

Nu bijna 14 dagen aan de keppra en dan deel ik de 250 gr. door vieren en nog steeds duizelig en praat na inname ongeveer 2 uur steeds met dikke tong. Wie heeft ervaring met heel langzaam opbouwen van keppra? Ik doe dit ivm met zeer overgevoelig voor de hulpmiddelen van de tablet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

13 February 2014

Ik had er meer van verwacht. Ik praat met een dikke tong alsof je teveel gedronken hebt. Het is net alsof je niet helder kan denken laat staan functioneren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

16 November 2013

Mijn aanvallen zijn wel iets minder, maar ik ben zeer scherp van tong geworden sinds ik het gebruik, heel snel erg boos wat ik voorheen niet had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

10 May 2013

Ik heb maar een lage dosering (2x 250 mg per dag), maar nooit bijwerkingen gehad. Slik het medicijn al jaren inmiddels.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

19 January 2011

sinds ik keppra gebruik heb ik geen eetlust meer. langzamerhand heb ik geen aanvallen meer. ik gebruik keppra 250 mg + 500mg.volgens mij komt dit door de keppra 250mg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

3 October 2010

Ik heb ruim een jaar Keppra gebruikt. In de loop van dit jaar kwamen er klachten over boosheid, vervlakking van gevoelens, duizeligheid en het meest erg waren de slapeloze nachten. Het begon met een aantal uren, soms een hele nacht. Overdag en 's nachts last van diepe angstgevoelens die ik gedurende mijn hele leven nog nooit heb gehad. Gelukkig ben ik van de Keppra af en begin langzamerhand weer een beetje op mijzelf te lijken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 250MG

25 February 2010

geirriteerde huid,blaasjes die erg jeuken op benen en armen.Niet aan krabben,dan wordt het erger! opgezwollen vingers die pijn doen bij de vingerkooitjes. Misselijkheid,iets aangekomen,een paar kilo. veel spierpijn,vooral kuiten. s nachts vaak wakker,slecht inslapen. Hele bizarre dromen,erg kleurrijk. snel geagiteerd,voel bij boosheid de adrenaline door mn lichaam pompen. enige positieve punt:sneller denken,en soms zelfs hyperactief. Na een jaar gebruik nog steeds kuitspierpijn,en slecht inslapen,af en toe nog blaasjes op de huid. De rest van de bijwerkingen zijn na een maand of 3 verminderd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel