Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

12 November 2020

Heftig psychische bijwerkingen: extreme prikkelbaarheid, grote agressiviteit, heftige depressiviteit en extreem suïcidaal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

18 July 2020

heel slechte ervaring gehad met keppra; ik had slecht een naschok / trilling in mijn hand van een operatie. Ik had 2x500mg per dag. De artsen herkenden ; het leek alsof ik permanente hersenschade had; de gespecialiseerde artsen van een revalidatie kliniek herkenden mijn problemen niet omdat de bijwerking van keppra lijken op het zombie gedrag van hersen schade patienten. Ik heb dit later vertelt neuroloog; die meteen besloot te stoppen na 1 maand (1) leek het alsof ik e een lange tijd onder een deken heb geleefd ; ik kon niet meer fatsoenlijk aan gesprekken deelnemen of volgen. Samengevat heel slecht ervaring hiermee. Voorschrijvend artsen beweren dat maar 1 op de 300 klachten ervaart; dat geloof ik niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

2 April 2020

Verschrikkelijk, ik kreeg bijna alle bijwerkingen die er in de bijsluiter stonden ! Jeuk, diarree, hoofdpijn en ik zag dingen die er niet waren, zwarte katten, kraaien, kauwen, gierzwaluwen, vliegen, alles was zwart, nachtdieren ! Ik wou dat ik dood was, ik wou dat de zon opkwam !! Ik stond op m'n bed voor 't raam en wou in de zon kruipen ! Heb EH van ziekenhuis gebeld en die zeiden dat ik meteen weer oude medicijn mocht, ondertussen sprong er spontaan een bloedvat in m'n neus omdat mijn hart zo hard moest werken !! Ben blij dat ik er van af ben; tja, bij de een werkt 't wel en bij mij heel slecht. (Allergisch?)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

23 October 2019

Vreselijk, vandaag de laatste Keppra geslikt, ik heb mijn hele leven nooit zoveel gehuild als de laatste maanden. Ben blij dat ik van die troep af ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

5 September 2019

2500mg per dag, alle middelen hebben bijwerkingen, maar in combinatie met morfine en oxycodon werkt het niet echt lekker. Heel vermoeid, keelpijn en onrustig slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

14 June 2019

Vergeetachtigheid, sufheid, het gevoel dat ik mezelf niet meer ben. Ook ik heb het gevoel dat ik mezelf niet meer ben, ook ik heb meer aanvallen de laatste tijd, ook ik wil graag van de Keppra af!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

2 February 2019

Al jaren gebruikt mijn vader Keppra. Door het preferentiebeleid kreeg hij ineens een ander merk geleverd dat hij is gaan slikken (zelfde sterkte). Toch leidde dit tot epileptische aanvallen en is hij in het ziekenhuis opgenomen. We zijn terug gegaan naar Keppra en de symptomen verdwenen na een aantal dagen.... men zegt dat generieke medicijnen hetzelfde zijn, maar dat zijn ze niet voor Keppra ! Pas er dus op als je een ander merk krijgt, dit moet je niet accepteren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

23 October 2018

het heeft een raar efect het maakt me depresief, kan mezelf niet accepteren en denk vaak aan zelfmoord heb soms ook weenbuien uit het niets dan denk ik dat iedereen tegen mij is . Het is zeker niet aan te raden het maakt je hellemaal kapot en laat je kinderen van jeweggroeien

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

2 August 2018

Tijdens zwangerschap 2x zware aanvallen. KEPPRA 500 mg voorgeschreven 2daags tot de bevalling geslikt Medicijnen waren niet geleverd bij apotheek dus had paar dagen niks geslikt. Toen bleek ook nog eens de foute medicijnen geleverd 250 mg IPV 500 dus moest 2x 2 tabletten slikken. Ging goed merkte wel zware vermoeidheid, suf moet wel ff uur slapen voordat ik iets kon doen.nog wel lichte aanvallen gehad soort dejavu nou de andere medicijnen zijn weer geleverd 2x daags 500 mg .weken later voel me super moe geen energie geen honger misselijk duizelig en zweverig. Zweten! Ik ben mezelf kwijt. Het altijd maar moe zijn nergens zin in. Ik ben angstig, schrik van mezelf bv of van een jas in de hal hallucineren, wazig zien, eczeem , en vergeetachtig zijn. Deze medicijnen zijn Verschrikkelijke ik ben gewoon een ander persoon. Vooral de moeheid is zo erg en misselijk sinds vandaag..het lijk wel alsof het erger wordt . Ik neem ze niet altijd op de zelfde tijd in miss uur later of uur eerder .ik heb sinds paar dagen 250 gepakt zonder overleg met de neuroloog kijken hoe dat gaat . Ik werk en heb een baby maar met deze bijwerkingen is het verschrikkelijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

19 September 2017

Ik heb 6 jaar geleden 3 aanvallen gehad van epilepsie. Was toen 42 jaar. Ik ben daarop begonnen met 2x daags 500 mg keppra. Het heeft me sindsdien aanvalsvrij gehouden. De eerste maanden ben ik erg vermoeid geweest maar dat is weggetrokken. Mijn concentratie en geheugen lijkt wat minder. Prettig is dat alles wat minder hard lijkt binnen te komen. Ik ben positief!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

23 May 2017

Wat een rotzooi. Degene die dit op de markt heeft gebracht, moeten ze opsluiten en degenen die het voorschrijven nog langer! Het uitschrijven van goedkope syntethische drugs kan nooit een oplossing zijn voor de problemen die het zou moetentegengaan. Laat je niet overhalen door de Pharmalobby en gebruik deze rotzooi nooit. Ik heb zelfs de blauwe en rode stippen voorbij zien komen en heb het gevoel dat ik de hele dag bezig ben de effecten van deze rommel te verwerken. Persoonlijk vergelijk ik dit medicijn met hele, hele, hele slechte xtc. Nogmaals een ieder die die voorschrijft, helemaal aan kinderen, zou aangeklaagd moeten worden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

23 April 2017

Mijn dochter van (toen 9) had heel veel bijwerkingen van Depakine (vreselijk moe, veel eten) en is overgestapt op Keppra. Daar heeft ze helemaal geen last van gelukkig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

14 March 2017

Mijn zoon van 14 heeft keppra geslikt. Dit was voor zijn epilepsie. Ik ben erg geschrokken van dit medicijn. Ik had van het 1 op het andere moment een totaal ander kind. Erg neerslachtig, boos en soms zelfs agressief. We zijn pas overgestapt naar Depakine, kan nog niet zeggen dus of deze overstap positief is maar slechter kan niet zou je zeggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

26 January 2017

Na 9 jaar aanvalsvrij te zijn heb ik uit het niets weer een epileptische aanval gekregen, de doktoren denken dat het door de pubertijd komt. Hiervoor kreeg ik depakine, hier ben ik mee gestopt omdat ik hierdoor het gevoel kreeg alsof ik pfeiffer had. Nu slik ik op doktersadvies keppra. Het werkt erg goed tegen de epilepsie alleen het brengt bij mij wel veel bijwerkingen met zich mee. Door de keppra slaap ik nu slechter, heb ik soms moeite met mijn evenwicht, ben ik erg afgevallen, ben ik chagrijnig en snel boos om de kleinste dingen. Naast dit heb ik vaak last van hoofdpijn en duizeligheid. Het medicijn kan ook voor depressie zorgen, hier heb ik zelf soms ook last van maar zolang jezelf door hebt dat het van de medicatie komt is het minder moeilijk om met je depressie om te gaan. Verder helpt het prima tegen de epileptische aanvallen, alleen de bijwerkingen zijn niet fijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

27 November 2016

Hoofdpijn, evenwichtsstoornissen (vooral bij het bukken of bij bruuske bewegingen), nachtmerries gepaard gaande met slaande bewegingen met armen en benen, depressief voornamelijk bij opstaan 's morgens. Neuroloog beweert deze bijwerken niet te kennen en handhaaft mijn medicatie (= 2x 500mg).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

21 August 2016

Na overstappen van Depakine (tientallen jaren gebruikt en stabiel) op Keppra heb ik na ruim een half jaar nog steeds last van bijwerkingen. Bijwerkingen van Keppra dus, die eerder erger lijken te worden dan dat ze verdwijnen. De voornaamste twee zijn: ernstige slaapproblemen en gewichtsverlies. Bijna elke nacht ben ik na 3 of 4 uur slaap weer klaarwakker en kan ik niet of nauwelijks weer in slaap komen. Met als gevolg uiteraard chronische vermoeidheid overdag. Gewichtsverlies: van 61 naar 57 kilo (man, 1.82m). Voel me verder fysiek en psychisch instabiel, ben 'mezelf kwijt'. Dagelijks vaak 1 of 2x korte (enkele minuten) maar vervelende concentratiestoornissen. Soms vreemde waarnemingen en ori├źntatiestoornissen. Minder levensvreugde. Ben wel alerter, 'wakkerder', sneller geneigd tot contact maken enz., dat is dan wel weer positief. Maar de negatieve ervaringen overheersen en ik wil weer terug naar Depakine om mezelf terug te vinden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

5 August 2016

Mijn vrouw gebruikte het middel vanaf 2013. Vanaf het begin had ze praktisch alle bijwerkingen van het middel zoals vijandigheid, irritatie, boosheid, depressief enz. De sfeer in huis was om te snijden. Het heeft ons bijna ons huwelijk gekost na 45 jaar. We zijn overgestapt op Depakine. Dat is niet veel beter met trillende handen en haaruitval als bijwerkingen. Wat een rotzooi. De middelen zijn bijna erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

8 July 2016

In december 2013 operatie ondergaan, nu al meer dan 2 jaar aanvalsvrij. Ik ben nu aan het afbouwen met keppra. Je moet eerste jaar vrij zijn dan mag ik gaan afbouwen, het 1ste jaar ging er 500mg vanaf. Helemaal geen bijwerkingen. Nu in het 2de jaar ben ik weer 500mg aan het afbouwen. In het laaste half jaar krijg ik meer klachten zoals duizelig, druk in mijn hoofd (soort migraine) enz.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

30 June 2016

Ik ben 19 jaar, een fanatieke sporter en werk in een sportschool en ben normaal gesproken heel enthousiast zonder dat dit enige moeite kost. Ik merk dat sinds ik keppra gebruik ik hier moeite mee heb. In de middag heb ik echt een uurtje slaap nodig. Mentaal voel ik me anders. Dingen waar ik me voorheen druk om maakte, maken me nu minder uit (alsof ik 2-4 bier op heb). Voel wel een soort rust in m'n hoofd. Ik merkte voorafgaande aan m'n eerste aanval dat ik duizelig werd vooraf. Deze duizeligheid kreeg ik de opvolgende weken vaker (maar zonder daadwerkelijke aanval), heb toen uiteindelijk besloten Keppra te gaan slikken omdat ik niet in die onzekerheid wilde zitten. 6-7 x per week krachttrainen gaat prima (Keppra zou eventueel je testosteron kunnen verhogen). Zodra ik cardio ga doen merk ik dat snel duizelig word, (ik weet niet zeker of dit door keppra komt) maar dat maakt verder niet uit. In week 1 dat ik keppra slikte merkte ik dat ik duizelig was bij het opstaan en erg onhandig met kleine dingetjes. Als je 1 aanval heb gehad en daarna nergens last van hebt zou ik het medicijn niet slikken. Mocht je je wel wazig voelen of nog steeds last hebben van aanvallen raad ik het medicijn wel aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

KEPPRA TABLET FILMOMHULD 500MG

13 June 2016

Ik heb een half jaar Keppra (levetiracetam actavis) geslikt maar ik doe het nooit meer. Behalve dat het niet werkte (ik kreeg meer aanvallen i.p.v. minder) heb ik vooral heel veel last gehad van bijwerkingen. Na een paar dagen werd ik al depressief, de levenslust was me totaal ontgaan, de energie was weg (ik moest mezelf aan de leuning de trap op hijsen) en ik was bang voor zelfmoordneigingen. Ik ben goed in de gaten gehouden, geen verdere verslechtering gelukkig. Na twee weken ging het psychisch wel iets beter, maar ik heb altijd een angstig gevoel gehouden en ik moest veel huilen. Ook kreeg ik een kort lontje. Ik kon van mijn kinderen bijna niks hebben. Verder raakten mijn darmen van slag: elke ochtend na het wakker worden meteen naar de wc. Ook mijn hormoonhuishouding was in de war. Ik heb een hormoonspiraal (Mirena) waardoor ik jarenlang nauwelijks ongesteld was (paar druppels per maand) maar met Keppra werd ik weer gewoon ongesteld, 8 dagen per maand. Na een half jaar was ik het zat en ben ik omgezet op Lamictal (lamotrigine). Het heeft daarna nog een half jaar geduurd voor alle troep uit mijn lijf was, want de echte verbetering kwam pas maanden na afbouwen van Keppra. Ik heb sinds kort ook weer mijn oude cyclus terug, heel fijn. Ik ben niet aanvalsvrij met lamotrigine, maar voel me eindelijk weer mezelf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel