Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 13 resultaten gevonden.

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

1 April 2021

Ik gebruik dit middel nu drie jaar in het voorjaar tegen hooikoorts. Werkt prima tegen de hooikoortsklachten maar ben de periode dat ik het middel gebruik (maart, april, mei) zo enorm moe. Vooral de eerste maand tijdens gebruik. Dit is echt verschrikkelijk. Daarna neemt het af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

11 June 2020

Het medicijn geeft bij mij veel bijwerkingen zoals maag en darm problemen hartkloppingen en pijn prikkels over gehele lichaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

24 May 2020

ik gebruik het nu een jaar, in het begin waren er duidelijk bijwerkingen; droge mond en keel en heel vermoeid. later werden ze wel minder. ik heb nog steeds bijwerkingen zoals: vermoeidheid, benauwd en kortademigheid. het medicijn helpt wel tegen de jeuk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

6 May 2020

Vermoeidheid, wat suffig. Had ook volgens mij effect op het hardlopen... lijkt verder wel allergische reacties tegen te gaan. Maar bijwerking is zo zo. Misschien na een aantal dagen gebruiken dat het weg gaat, zoals in de bijsluiter te lezen is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

3 August 2019

Werkt bij mij prima. Ik werd gek van de jeuk. Met dit medicijn verdwijnt de jeuk bijna helemaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

13 May 2019

werkt prima. Neem het al jaren in in het voorjaar. elke avond voor het slapen gaan. Dat bevalt mij het beste.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

17 April 2019

Gebruik al jaren Levocetirizine van Teva. Door leveringsproblemen kreeg ik Mylan, doodop, verhoogde bloeddruk en knallende hoofdpijn. Specialist wilde dat ik op ander merk over stapte. Dat werd Aerobindo, npog goedkoper dan de 2 bovengenoemde. Nu werd ik duizelig, nog steeds hoofdpijn en tinitus. Om gek van te worden. Radeloos werd ik er van. Overleg met specialist, stoppen. Inmiddels op zoek gegaan naar Teva. Deze kon ik online bestellen. Klachten verbeteren langzaam, vermoeidheid en tinitus zijn niet weg. Acupuncturist probeert nu mijn lijf te herstellen. Was helemaal leeg. Ik moet deze medicatie nemen voor een bloedziekte, heel gevoelig voor allerlei stoffen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

6 April 2019

De allergie is onder controle, maar ik heb last van hartkloppingen en ben doodmoe. Ik kom nergens toe. Ik heb een set voor 14 dagen gekregen maar ik ga maandag bellen voor een ander recept. Ik heb dit niet eerder gebruikt. Van loratadine werd ik ook slaperig, erg lastig me5 autorijden, maar met levocetirizine van Aurobindo kom ik mijn bed niet uit en ben extreem moe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

26 November 2018

Fijn en goed medicijn, ik slik er een in de ochtend en heb geen bijwerkingen of allergische reacties tot de volgende ochtend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

7 September 2018

Ik neem elke avond een tabletje want er is altijd wel iets waar ik allergies voor ben maar ik slaap er geweldig op en dat is super. .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOCETIRIZINE DIHCL AUROBINDO TABLET FO 5MG

14 March 2018

Ik slik al jaren levocetirizine actavis 5mg, 1x per dag. Ooit focus gekregen maar hier kreeg ik erge buiksteken van. Sinds 2 weken gebruik ik aurobindo omdat het merk actavis door de verzekering/apotheek eruit is gehaald. Ik kreeg mijn allergie klachten weer terug. Toen heb ik er 2 tegelijk ingenomen. Mijn allergie klachten namen af maar het zit er nog wel. Ik ben erg moe, duidelig en ik heb hoofdpijn en een droge mond. Ik kijk het nog even aan maar geef mij maar de actavis terug. Ik snap gewoon niet waarom er zoveel wordt gerotzooit met het switchen tussen merken. Heel veel mensen krijgen klachten als er geswitched wordt tussen merken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel