Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

9 January 2020

Ik ben 3 weken geleden overgestapt van natuurlijk schildklier hormoon (thyreoidum, 1 jaar geslikt) naar Teva. Ik heb het idee dat ik meer energie heb, positiever ben, meer zin heb in het leven en meer aankan. Wel heb ik de laatste tijd wat stijvere spieren vooral in nek en bovenrug, maar weet niet of dit door de teva komt.. tot nu toe in ieder geval zeer positief!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

14 July 2019

Sinds enkele maanden word ik behandeld voor hyperthyreoïdie, met levothyroxine en strumazol. Tot mijn verbazing is sinds die tijd een klacht verdwenen, die ik al zo`n 20 jaar had. Nl. impulsincontinentie. Mijn blaascontrole is weer volkomen normaal! Toeval of causaal verband?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

2 August 2018

Ik gebruik 3 tabletjes omdat mijn schildklier nu niet meer werkt. Ik heb ziekte van Graves. Eerst was mijn schildklier te snel en nu is hij 'uitgedoofd' zoals ze dat dan zeggen. Het is zo jammer dat je er jaren ziek van bent voor ze "echt" overtuigd zijn dat je schildklier het niet meer doet. Vanaf 2008 zijn mijn waardes gestaag gedaald maar pas in 2017 mocht ik pas aan de medicijnen. Na een half jaar waren de waardes in mijn bloed goed maar het gevoel nog niet(en de haaruitval enz) na 1 jaar eindelijk op de juiste waardes en ik voel me weer goed na vele jaren. Heel blij met deze medicijnen ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

5 February 2018

Vervolg op wat ik al eerder heb geschreven namelijk dat ik direct al een hele zoute smaak in mijn mond had. Sinds start medicatie gaat het alleen maar slechter met mijn gezondheid. Nog vermoeider, verdere afname stemming, toename spanning, huidproblemen (acne). Al met al een algeheel gevoel van malaise. Ik ben dan ook gestopt met dit middel omdat het alleen maar een averechts effect op mijn gezondheid heeft. Ik ga na overleg met de specialst Tirosint proberen. Hopelijk werkt dit merk voor mij beter. 

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

21 January 2018

Nog maar net gestart met dit middel maar al direct de hele dag een zoute smaak in mijn mond. Afwachten of dit zo blijft en of er meer bijwerkingen gaan optreden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

22 November 2017

In het begin last van bijwerkingen. Zweten, opgejaagd etc. Dit wordt minder na een paar weken. Grote tabletten, ik vraag me af waarom ze zo groot zijn vergeleken bij andere merken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

23 October 2017

Ik ben verbaasd om alle negatieve ervaringen met dit medicijn te lezen. Ik ben dit medicijn juist zeer dankbaar. Vanwege mijn te trage schildklier heb ik heel lang diverse klachten gehad, zonder de oorzaak te kennen. Ik had o.a. last van vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en hartkloppingen. Nadat bekend werd wat ik mankeerde, kreeg ik dit medicijn en langzaam maar zeker knapte ik op. Mijn waarden zijn weer goed en de klachten zijn gelukkig een heel stuk minder geworden. Helaas niet 100% verdwenen, maar ik denk dat je dat ook niet moet verwachten van een pilletje. Je neemt het immers in 1x in terwijl een schildklier normaal gesproken verspreid over de hele dag hormoon aanmaakt. Je mankeert wel echt iets aan die schildklier dus klachtenvrij is dan wellicht iets teveel gevraagd. Maar al met al ben ik blij dat dit medicijn er is en zou ik me zonder dit medicijn een stuk slechter voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 25MCG

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

29 May 2017

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Vermoeidheid, zware benen, pijn in kniegewricht

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

17 April 2017

Nooit hoge bloeddruk gehad,nu opeens wel.Bijwerking van dit middel?Wordt onderzocht. Goed ingesteld? Iedere zes weken bloedprikken,nog steeds niet goed ingesteld! Met Thyrax nooit enig probleem gehad, nu dus wel! Wil terug naar Thyrax!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

6 April 2017

Ik heb me nog nooit zoo beroerd gevoeld! Ben erg blij als ik weer Thyrax kan gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

2 April 2017

Sins een week gebruik ik dit medicijn en ik slaap zeer slecht .4 tot 5 keer wakker per nacht. Ik wordt van dit medicijn moe. Ik kijk het nog aan en anders stop ik daar mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

15 March 2017

Jammer dat de verschillende sterktes allemaal dezelfde kleur hebben, ik twijfel steeds of het goed is, dat was bij de thyrax duidelijker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

24 February 2017

Ik kan eigenlijk niet zo goed herkennen of de klachten die ik heb van de medicijnen komen of van de schildklier zelf. Bloedwaarden waren wel weer goed maar ja je voelt toch van alles. Spierkrampen vooral in de benen en nek, veel hoofdpijn, geïrriteerd en erg moe. Mijn schildklier werkte eerst te snel en na 2 behandelingen radioactieve straling nu te te langzaam. Las gisteren in de krant dat ze nu levering problemen hebben met dit medicijn. Eerst gehad met Tyrax en nu deze. Gaat lekker zo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

31 January 2017

Ik heb heel veel bijwerkingen, voel me goed beroerd. Gisteren naar de huisarts geweest, de waarden waren niet goed?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

23 January 2017

Twaalf jaar thyrax gebruikt, lang bezig geweest om in te stellen, maar toen dat gelukt was geen problemen meer. Nu sinds een aantal maanden op levothyroxine. Wat een drama. Paniekgevoelens, hevig transpireren, slapeloosheid, spierpijn. Hyperen. Medcijnen afbouwen en nu opnieuw instellen. Belachelijk dat dit heeft kunnen gebeuren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

21 January 2017

Ik heb jaren tyrac gebruikt en voelde mij prima. Met deze medicijnen gaat het niet goed, bloeddruk 180/100, moe, lusteloos, weer een kastje om gehad en de dokter is zo laks. Ik ben het helemaal zat, mijn bloedwaarden waren niet goed. Ik ga maandag het kastje terug brengen en die dokter eens goed aanpakken. Ik heb het helemaal gehad met hem. En dit is al 1 jaar zo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

20 January 2017

Super irritant dat de 25 mg tablet en die van 100 mg er identiek uit zien: allebei wit en deelbaar door 4 (met veel gepruts). Weet iemand wel merk nog 25 mg tabletten met - een -kleurtje heeft?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

11 January 2017

Na ruim 40 jaar thyrax (250mc) te hebben gebruikt heb ik noodgedwongen per 01 dec. 2016 de overstap gemaakt naar levothyroxinenatrium (teva). Welnu het is een drama, de waardes na bloedonderzoek zijn te hoog terwijl ik niet vooruit te branden ben. Heb allerlei versterkte bijwerkingen waaronder gewrichtsklachten, spierpijn, darmklachten, opgezette branderige ogen en voel me oververmoeid. De overige klachten zijn U wellicht bekend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

19 December 2016

Haaruitval en veel last van zuurbranden. Wat ik nog nooit heb gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

7 December 2016

Ik heb jaren thyrax gebruikt zonder problemen, maar helaas is deze niet meer leverbaar. Sinds ik noodgedwongen over ben gestapt op Levothyroxine heb ik veel last van haaruitval. Ik vraag me af of meer mensen hier last van hebben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

29 November 2016

Nadat de Thyrax uit de handel was, overgegaan op Levothyroxine. Zelfde dosering als Thyrax, maar moest van deze twee tabletten nemen om dezelfde bloedwaardes te krijgen. Mega bijwerkingen zoals hevige onrust, ernstige stemmingswisselingen en ontzettende slapeloosheid. Sinds anderhalve week teruggegaan naar één tablet en voelde me al snel daarna een stuk beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 25MCG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel