Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

19 mei 2017

Waardeloze vervanging van Thyrax ! Ondanks dat de dosering hetzelfde is gebleven bleek bij bloedonderzoek dat de dosering veel te hoog was. Voelde me doodziek. Internist dacht aan een longembolie of hartaanval. Binnen 1 uur met spoed hartfilmje, longfoto's bloedonderzoek . Advies was 3 dagen stoppen met levothyroxinenatrium, daarna starten met 3/4 tablet minder. Dosering is nu oké maar mijn lichaam moet nog steeds herstellen van deze crisis

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

4 april 2017

Nu ik alle ervaringen op deze pagina lees met levothyroxinenatrium ben ik opgelucht omdat ik sinds twee weken niet weet wat me overkomt. Sinds mijn zestiende nam ik thyrax in iedere dag. Ik heb hier prima op gefunctioneerd en mijn schildklier is prima in balans gebleven, bijna twintig jaar lang!! Nu sinds 6 weken op levoth. over en voel me doodmoe, last van obstipatie, een stijf gevoel, spierpijn, gewrichtsklachten, kortom een ziek gevoel. Kijk uit naar de terugkeer van thyrax in Nederland.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

28 februari 2017

Na de overstap van thyrax naar levo heb ik veel last van jeuk over mijn hele lichaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

20 december 2016

Ik kreeg weer last van hartkloppingen, duizeligheid, misselijk, vage hoofdpijn nu, en mijn schildklier werd vrijwel meteen weer wat dik ook op echo te zien. Op het moment ook erg veel last van mijn geheugen. Waardeloos de overstap. Bij thyrax Duotab geen klachten gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

24 oktober 2016

Ik gebruikte eerst thyrax, maar doordat de fabrikant daar mee was gestopt, krijg ik nu levothyroxine 100mcg, voel me daar niet zo goed bij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

1 oktober 2016

Van Thyrax noodgedwongen moeten overstappen naar leverthyroxine. Ik kreeg hartkloppingen, gejaagd en oorsuizingen. Na bloedonderzoek bleek ik te hoog staan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

29 september 2016

Gebruik al jaren naar tevredenheid euthyrox, nu kreeg ik 3 mnd geleden bij de apotheek een potje van LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG en van hetzelfde merk tabletjes van 25 mcg in een doordrukstrip. In de loop van de weken kreeg ik last van branderige ogen, slechter zicht, vergeetachtigheid, depressie, slechte concentratie en gewichtstoename, bloedwaardes lieten zien dat ft4 en T3 aan het zakken waren. Heb dezelfde dosering gebruikt als ik met euthyrox deed. Nu sinds een week weer op euthyrox, hoop dat de klachten snel verdwijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

24 september 2016

Ik ben overgestapt in augustus. Sindsdien last van hartkloppingen, onrustgevoel waardoor ik nu oxazepam slik, ook regelmatig misselijkheid en maagklachten, zie het somber in. Heb geprikt maar nog geen uitslag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

4 augustus 2015

Ik heb heel slecht slapen en ben doodmoe overdag. Waardes schommelen te veel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

6 december 2014

Maar paar weken geslikt, maar wel al maanden fasciculaties, werd onrustig van medicijn, en spieren hebben flinke opdoffer van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 50MCG

LEVOTHYROXINENATRIUM TEVA TABLET 50MCG

8 september 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel