Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 24 resultaten gevonden.

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

9 januari 2018

heel vreemd zijn de problem rondom de levering van lorazepam, bij de een kan een bepaalde merknaam wel worden geleverd en de abder juist niet, momenteel is geen enkel merk verkrijgbaar, niet prettig gezien der verslavende werking ervan kan je ook niet zomaar stoppen is er een alternatief

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

6 januari 2018

Ik kan Lorazepam Apotex juist wél krijgen van onze apotheek. Ik wacht op Lorazepam Mylan die nu niet geleverd kan worden. Ik krijg dan Lorazepam Apotex die ik niet wil. WTF dat gezeik met die medicatie, als ze zelf maar ergens last van hebben dan piepen ze wel anders.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

1 januari 2018

Dit middel is al vanaf 30 November niet te verkrijgen bij de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

26 december 2017

Ik gebruik nu sinds 5 dagen 3 x per dag 1 Mg Lorazepam en voor het slapen een diazepam. Ik ben ben bezig om de setraline te verhogen. De afgelopen weken waren een hel omdat ik maar bleef malen en raakte het besef met de werkelijkheid kwijt . Nu ben ik rustiger en ben weer in het nu. Had dit beter 3 weken eerder kunnen hebben. Dankbaar voor dit medicijn. In overleg met huisarts eerdaags voorzichtig afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

8 december 2017

Het verminderd angst en prikkels mn gedachten worden rustig en kan beter slapen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

7 november 2017

Ik gebruik het 2 dagen en 2 dagen heb ik bijna alleen maar geslapen ik slaap nog meet dan wat ik in een week slaap heb geen honger meer me eetlust is weg deze medicijnen maakt mensen kapot

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

3 oktober 2017

Helpt goed tegen spanning en angst en je kunt er goed van slapen. Binnen 1 uur val je in slaap. Nadeel is dat je de volgende dag erg suf bent. Ook jammer dat het verslavend is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

13 juni 2017

De kwaliteit van het medicijn lijkt de laatste maanden kleiner te zijn geweest

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

18 januari 2017

Ik slik Lorazepam al 4 jaar. 1 mg voor het slapen gaan en 1 mg zonodig als angstremmer. Wil niet langer symptomen bestrijden en de oorzaak verpakken in watten (zoals mijn hersenen voelen na gebruik pam; wollig). Zal zwaar worden maar ik denk dat het waard is om mijn angst onder ogen te komen en te verslaan. Psychotherapie here I come... Lorazepam werkt goed, het verdooft je emoties maar op langere termijn werkt het tegen je omdat je wellicht emoties meer wil voelen en je cognitieve functies wilt herstellen. Ik raad jullie aan zoveel mogelijk het probleem aan te pakken, leren omgaan met je gevoel en toelaten van emoties. Dat is het leven. We zijn geen zombies. Rustig afbouwen of behouden als je er content mee bent en niet anders kunt. Ik ga het proberen ook al komen alle klachten heftiger terug. Ik moet ervan af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

29 december 2016

Ik werd altijd zo misselijk voor de chemokuur of als ik in dezelfde ruimte verbleef, waar ik de chemokuur krijg. Mijn internist heeft mij daarom dit middel voorgeschreven en er is een wereld van verschil. Ik ben niet meer misselijk geweest. Voor die tijd niet maar na die tijd ook niet. Ik heb veel meer energie en kan de eerste dagen gelijk eten en drinken en op blijven. Dit kon ik voorheen niet en lag ik een week op de bank zonder eten en heel weinig drinken. Het enige bijverschijnsel is wel, dat je er heel erg suf van wordt. Maar ik ben liever wat suffer, dan zo vreselijk misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

1 oktober 2016

Op advies van psychiater kreeg ik lorazepam voorgeschreven. Dit na een hartoperatie. Na 4 weken gestopt met het innemen en op advies afgebouwd in 9 dagen. Volgens mij tekort, op internet wordt aangegeven 6 weken. Ik heb toch de 9 dagen aangehouden. 2 dagen na het stoppen kreeg ik afbouw (afkick) problemen en het heeft ca 8 a 9 weken geduurd. Gelukkig zijn de problemen voorbij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

24 juli 2016

Lorazepam heeft mij prima geholpen bij het onderdrukken van mijn angststoornis. Probeer echter dit middel zo kort mogelijk te gebruiken. Het werkt snel verslavend. Ik probeer na jarenlang 1 pil van 2,5 mg overdag te hebben ingenomen, nu af te bouwen naar 1 pil van 1 mg per dag. Deze neem ik een uur oor het slapen aan in Ongeveer een maand geleden ben ik begonnen met het afbouwen. Dit was in de eerste week zeer vervelend, omdat ik 's nachts een aantal keren wakker werd. Dit is nu gereduceerd naar 1 keer. Over een week probeer ik te gaan slapen met een halve pil (dus 0,5 mg ). Last van mijn angststoornis heb ik gelukkig nauwelijks meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

9 juli 2016

Rommel. Levensgevaarlijk. Droge slijmvliezen, wazig zien, niet kunnen functioneren, vreselijk. 1 mg om te slapen. Niet doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

18 april 2016

LUMC kreeg deze medicijnen net en ik heb ze geslikt, maar ze waren niet voor mij. En nu? In het MCH kreeg ik ook steeds verkeerde of geen medicijnene die ik wel moest hebben. Rare praktijken op de thoraxafdeling, wordt weer heel luchtig afgedaan. Ook hier maar eens aan de bel trekken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

26 december 2015

Ik heb het sterke gevoel (en overtuiging) dat de ene charge tabletjes beter helpt dan de andere. Is dat bekend? Wordt het wel goed gecontroleerd in de fabriek? Hebben meerder mensen dit gevoel?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

11 december 2015

Bij het halveren verbrokkelt de tablet en weet je niet meer of je nu wel of niet de juiste dosering hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

25 juni 2015

Ik was in Amerika en kreeg een angststoornis, ik kwam met heel veel lichamelijke klachten daar bij de dokter en kreeg ik lorazepam mee! Ik wist niet eens dat het een kalmerend middel was, ik was helemaal kapot van dit middel. Ik werd doodmoe en liep erbij als een zombie. In Nederland moest ik het van de dokter weggooien omdat lorazepam een te zwaar middel was. Nu gebruik ik nog heel af en toe, bij hoge uitzondering, oxazepam. Dat werkt prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

10 maart 2015

Beetje moeilijkheden met diepte zien, Dat typen gaat nu echt niet lukken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

4 maart 2014

Rotzooi, het is verschrikkelijk als je wilt stoppen met dit middel. Heb er ineens 10 klachten bijgekregen. Psychiater wil er nu een antidepressivum bijgeven, nou mooi niet.... Uitkijken dus!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM APOTEX TABLET 1MG

4 februari 2014

Omg dit is een hel! Gebruik het niet... ben nu 10 dagen aan het afkicken en ga nog steeds dwars door een hel! Door deze medicatie heb ik angststoornissen geheugenverlies. En voel me ontvreemd van de wereld nu hartkloppingen trillen angsten gevoel van doodgaan en nog veel meer ik ben nog steeds doodsbang maar ik blijf doorzetten omdat ik weet dat sinds ik deze medicatie krijg mijn hele leven op de kop staat :( niet gebruiken dus geloof mij deze zijn nog erger dan drugs. Geloof mij je wilt niet door deze hel... laat je niet beïnvloeden door de psychiater ik ben 20 jaar en kreeg deze 8 per dag omdat ik me onrustig voelde, ik vertrouwde op de zogenaamde deskundige maar ik kan niks meer en zit al maanden opgesloten in mezelf en mijn huis :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel