Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

18 April 2018

In plaats van de lorazepam heeft mijn vrouw nu oxazepam voor geschreven gekregen na 25 jaar . De dosis die tegenover 4 mg. lorazepam staat is ongeveer 70 mg. oxazepam , dat weet iedere apotheek en dat staat ook in de omrekentabellen op het net . De huisarts geeft haar echter maar 40 mg. en dat werkt dus niet , en ik krijg het die man niet aan z'n verstand gepeuterd de dosis op "normaal" te zetten . Drie keer gesprek gehad maar hij vertikt het . En wij zitten te kijken met de ellende . Ik heb zelf voor aanvullende pillen gezorgd maar zelfs de maximaal aangeraden dosis van 80 mg. helpt niet : hoofdpijn , paniek , slapeloosheid , onrust . En ik kan nergens terecht voor 'n oplossing . Bedankt voor het privatiseren c/q kapot maken van de Zorg .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

19 March 2018

Wanner kan weer krijgen in het apotheek? Ik heb oxazepam gekregen maar ik moet 3 innemen dan helpt een beetje. Maar ik voel erg depressief en geïrriteerd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

16 March 2018

mijn ervaring was goed, tot dat het niet meer leerbaar was en ik wakker werd met nachtmeries waain in zag hoe mijn dochtertje uit elkaar getrokken werd en in stukjes naast me neer werd gelegd en denk maar niet dat je met vervangende slaaptableten wakker word neuhh je mag de nachtmerrie tot aan t eind mee maken en sochtends met nog een trauma voor bij je ptss. waarom is er een grondstofprobleem? maak dan meteen een nieuwe mensen worden echt gek zonder ik iig wel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

9 March 2018

Ik heb nu al een paar maand geen Lorazepam Mylan gehad ( eerder wel). Gelukkig tot nu toe wel Lorazepam onder een andere naam. Als alles uit de handel gaat kan ik wel zeggen dat ik niet meer voor mezelf in sta en dat ik de schuld ook zéker niet bij mezelf ga leggen als er iets zou gaan gebeuren waar ik zelf ook niet achter zou staan,maar door verandering niet anders kan omdat ik mezelf op sommige momenten niet ben. Door lorazepam word ik rustiger in m'n hoofd. Oxazepam ook geprobeerd, maar dat werkt averechts. Waarom draait alles maar om geld...denk eens aan de gezondheid/welzijn van mensen?! Straks is het te laat en dan hebben ze spijt..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

3 March 2018

Mijn vrouw gebruikt al meer als 20 jaar 4 maal 1 mg Lorazepam per dag . Ook hier het bekende verhaal : eerst zegt men op de apotheek , dat er leveringsproblemen zijn , om na 6 weken met de mededeling te komen dat het middel in heel Nederland niet meer te krijgen is . Proficiat , daar zijn we vet mee . In het nieuws en in de media heb ik nog geen letter gelezen en geen woord gehoord over deze toestand . Niet belangrijk genoeg ? Kan ik me met de beste wil van de wereld niet voorstellen , aangezien het toch 'n substantiële groep patiënten betreft en 'n wijd verbreide medicatie . Als of er morgen in het hele land geen Ibuprofen meer te krijgen is , zo iets . Weer voer voor complot theorieën .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

1 March 2018

Ik gebruik al jaren 4 tabletten van 1mg per dag! Nu niet meer leverbaar????Krijg van de 1 op de andere dag oxazepam........dit middel is dus niet met elkaar te vergelijken. Doodziek...van ontwennings verschijnselen. Ik vind dit een schande....hoe kan dit in Nederland!!!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

17 February 2018

Ik kreeg ineens een telefoontje van de apotheek.ja de lorazepam is niet meer leverbaar.dus kunt u oxazepam krijgen.wat denk je hoe ik was geschrokken op dat moment.gebruik al jaren lorazepam en nu ineens is het er niet meer.eingelijk komt het er op neer van zoek het maar lekker uit.voel me steeds beroerder worden.ach wie kan het wat schelen.ik vind dit echt een schande dat ze hier op deze manier zo makkelijk mee omgaan.had het me eerder laten weten dan had ik de lorazepam kunnen afbouwen en dan kunnen overstappen naar oxazepam.vind dit ronduit een kwalijke zaak!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

10 February 2018

onlangs heb ik lorazepam van het merk mylan gekregen. dit lijkt wel een ander middel te zijn want ik voel mij er echt niet goed bij. voorheen had ik altijd apotex,die werkte prima. nu heb ik gehoord dat er leveringsproblemen zijn en heb ik een potje gekregen met lossen pilletjes erin,ik ga mij steeds slechter voelen en begin te denken dat dit komt doordat ik niet de juiste medicijnen heb. dit zelfde had ik ook met anti-depresiva . daar heb ik toen de originele van gevraagd en voelde mij na een tijdje gelijk beter. ik lees hier dat ik niet de enige ben die baat heeft bij de apotex versie. zeer verontrustende gedachte dat zoiets zomaar kan. niet leverbaar?! het gaat hier niet om een zakje M&M's ..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

18 January 2018

ik gebruik sinds ca 2 jaar Lorazepam 1 t/m 2 mg. Inmiddels ben ik aan het afbouwen. Ik heb inmiddels de ervaring, dat ik na gebruik van 1of 2 mg Lorazepam 's avond, ik 's ochtends echt een geheugenprobleem heb. Vaak heb ik dan een amnesie tot ca 11uur 's ochtends. Dan kan ik me later echt niet meer herinneren, wat ik heb gedaan in de ochtend, wie ik heb gesproken. Zonder dat mijn omgeving er iets van merkt. Dus blijkbaar ben ik wel instaat om mij adequqqt te gedragen. Maar ik zelf heb echt een herinneringsgat. Dat is griezelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

18 January 2018

Lorazepam in Nederland is op. De apotheek verwacht tot april geen Lorazepam te hebben. Iemand (=Nerderland) heeft verkeerd ingekocht. Dit lijkt me vooral een groot probleem voor alle Crisisdiensten. Zij geven aan 80% van hun clienten Lorazepam..... Gaat goed met de maatregelen voor Verwarde Mensen. .....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

14 January 2018

al bijna 3 weken niet te krijden bij de apotheek, ik slik het al 15 jaar en opeens krijg je het nirt, ik kreeg de schok van me leven omdat ik er zo verslavend aan ben, heb diazepam 5 mg meegekregen en was bang dat het niet zou werken eerste 3 dagen had ik erge angst en paniekaanvallen opeens en kon niet slapen en opeens sloeg het medicijn aan waardoor ik er nu eigenlijk helemaal geen problemen mee heb gelukkig, pff ze zeggen het is hetzelfde maar nee hoor.. verre van dat..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

13 January 2018

Wanneer word Lorazepam Mylan weer geleverd? Ik vind dit niet normaal. Ik moet zo ineens stoppen en overgaan op andere medicatie, terwijl andere medicatie niet helpt en alles erger maakt.Door Lorazepam Mylan kreeg ik tenminste een beetje rust in m'n hoofd. Ik begin wanhopig te worden.... is geld dan belangrijker dan de gezondheid van de mensen?! Wat is de reden hier van?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

11 January 2018

.ik heb al 10 jaar de lorazepam. Heel goed tevreden .slaap goed .En dan krijg i een vervanger ocepan 10 mg .ga ik echt niet doen .terwijl ik maar 1 Mg heb .hopelijk wordt dit goed opgelost .En dan ook nog ga ik naar een andere apptheek. En daar hebben ze het wel .Voor 1 maand .krijgen het ook niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

10 January 2018

Weer is de lorazepam van Apotex niet op voorraad. Eerst was er de keuring die de productie niet kon doen plaats vinden. Dat was uiteindelijk in orde. Nu een maand later is er weer geen lorazepam te krijgen in de apotheek want de fabriek heeft het ook opnieuw niet. Wat kan hier de reden voor zijn? Het is heel vervelend als je zoals ik dit middel al jaren dagelijks gebruikt. Het geeft onrust iedere keer zijn die tabletten weer op. Ik weet niet meer waar ik aan toe ben met de levering van de lorazepam van Apotex. Mylan gebruik ik niet. Daar reageer ik niet goed op. Mylan is trouwens ook niet leverbaar momenteel.Ik vind het echt onbegrijpelijk, want de lorazepam van Apotex was goedgekeurd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

26 June 2017

Werkt fantastisch wat betreft mijn eeuwige slaapproblemen. Ik slaap als een roos met 1 Mg. Na een paar jaar heb ik echter 2 Mg nodig. Ik ben nu 2 weken aan het afbouwen van 2 Mg naar 1 Mg. Ik heb me heel sterk gehouden, maar vandaag gaat het niet meer. Ik vrees dat ik mijn bed niet uit kan vandaag. Ik heb me te lang sterk gehouden en nu zit ik er door.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

2 January 2017

Ik gebruik al vele jaren Lorazepam Mylan 1 mg. Het verbaast mij dat apothekers nog steeds van oordeel zijn dat Lorazepam Apotex gelijkwaardig is, wat beslist niet zo is, deze laatste heeft geen enkele spierverslappende werking welke ik gebruik voor dystonie. Slapen werkt ook niet vanwege verkrampingen in liggende houding. Moet nu regelmatig cystoscopie ondergaan waarbij de neuroloog roept ontspannen, en dat lukt niet zonder Lorazepam Mylan. Ben nu woest op de apotheker die mij botweg weigerde Lorazepam Mylan 1 mg af te geven terwijl er nog een herhalingsrecept is van ongeveer 600 stuks. Wanneer stoppen apothekers nu eens eindelijk voor de voorgeschreven medicatie andere inferieure medicijnen af te geven. Bij mijn plv. huisartsen, ziektekostenverzekering en betrokken apotheek een klacht ingediend. Moet over twee weken een operatie ondergaan en zal zolang ik mijn medicijn niet krijg onder volledige narcose moeten. Lorazepam Mylan 1 mg is een uitstekende spierverslapper waar andere middelen hiervoor ernstige bijwerkingen hebben. Het is jammer dat de oorspronkelijke Lorazepam van ik geloof Arcadis niet meer leverbaar is, die was nog veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

30 December 2016

Ik gebruik dit al meer dan 5 jaar met grote tevredenheid. Echter denkt de apotheek dat ik voortaan lorazepam apotex 1 mg moet gebruiken omdat mylan niet leverbaar zou zijn. 2 dagen weer mylan mogen gebruiken met zeer goed resultaat. En 24 uur met apotex geen spierontspanning en slapeloosheid. Schande omdat ik binnen drie weken een kleine operatie moet ondergaan waar ik geheel ontspannen moet zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

30 December 2015

Ik ben kotsmisselijk, ik moet braken, de hele dag ziek gevoel, niet aan beginnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

1 May 2015

Werkt prima maar erg verslavend. Gebruik het zelf zo nodig bij paniekaanvallen. Het is te gebruiken als er geen andere opties meer zijn. Ik gebruik het ook voor hypochondrie maar werking wordt minder na meer gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM MYLAN TABLET 1MG

14 November 2013

Ik heb 5 tot 6 weken Lorazepam gebruikt, voor angst/paniek aanvallen. Ik gebruikte 2 tabl per dag, wil er nu vanaf, ik heb elke keer 0.5 laten vallen, en nu slik ik niks meer vanaf maandag,maar ik voel me erg beroerd, erge spierpijn,hartkloppingen,angstaanvallen. Wat moet ik nu doen, ik wil doorzetten..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel