Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

LYRICA CAPSULE 75MG

11 October 2018

2 de keer dat ik dit middel krijg. Jaren terug ook gehad en was een zombie in combi met andere medicatie . Nu waren ze dat voor en heb alleen lyrica en arcoxia . ben zo stoned als maar zijn kan,voel me ellendig en emotioneel. Eet tegen de klippen op . Heb liever pijn dan dit ! Ook kwa uiterlijk in 3 dagen jaar of 10 ouder, zie er niet uit ,lijnen onder mijn ogen, ogen die in het niets staren pfffff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

28 August 2018

Ik geloof best dat er mensen zijn die goed op dit medicijn reageren. Zelf heb ik heel slechte ervaring met Lyrica. Als ik er niet mee gestopt zou zijn dan had ik mijn loopbaan als mannequin op kunnen geven. Alle bijwerkingen die ik had wegen niet op tegen de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

18 August 2018

Wat een dom verhaal zeg Lyrica is een zeer goed middel tegen zenuwpijn. Ik gebruik het nu 2 jaar maar heb geen bijwerkingen en junk wordt je er echt niet van ik ben er pas mee gestopt via een trapje dus in drie x naar 0 en heb nergens last van. Geen bijverschijnselen en geen psychische of lichamelijke bijwerkingen. Een beetje Nederlands graag en geen ongefundeerde flauwekul.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

13 August 2018

Lyrica is troep en te vergelijken met harddrugs heb het een paar jaar gebruikt tegen zenuwpijn aan mijn rechter arm. Artsen weten zelf niet eens wat ze uitschrijven je word er gewoon een junk van en je verliest ook je persoonlijkheid door dit medicijn Lyrica. Veel bijwerkingen bij het begin en het stoppen gaat ook zeer klote!! Laat je niet gek maken om dit te gebruiken... het is gewoon winst draaien om dit voor te schrijven voor medicijn wereld. Het is een antidepresieva en zeer verslavend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

10 August 2018

Ben net begonnen met 2x75mg en ben de hele dag zo stoned als wat. Kan niet normaal lopen ,slaap de halve dag en eet me suf. Hoop dat dit snel overgaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 July 2018

Heb maanden de lyrica voorgeschreven gekregen in combinatie met morfine tegen zenuwpijn. Echter is mij nooit vertelt door een arts hoe moeilijk en ondragelijk het kan zijn om te stoppen. Heb enorm last van ontwenningsverschijnselen en moest ondanks dat ik geen pijn meer heb, toch weer medicatie gaan slikken om gelijkelijk te gaan afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

16 July 2018

Ik ben zeer tevreden over de Lyrica ik gebruikt het al jaren voor aangezicht pijn!! Ik heb een tijdje de merkloze gebruikt de klachten kwamen weer terug 10 keer zo erg ik sliep niet meer. Pijn was af te lezen van mijn gezicht!! Ik heb toen moet spoed de specialist gebeld van het ziekenhuis waar ik onder behandeling ben!! Hij zie toen je moet weer terug op de echte Lyrica! Want in de merkloze zit dat stofje niet in wat wel in de echte zit !! DUS IK BEN WEER OP MIJN VERTROUWDE LYRICA EN DAT BEVALT MIJN WEER GOED... WANT IK HEB MINDER PIJN EN AANVALLEN!!! EEN SUPER FIJN MIDDEL DE LYRICA !! Ik kan iedereen aanbevelen als ze aangezichtspijn hebben aan de echte lyrica!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

24 May 2018

van 300mg/dag naar 150mg/dag kleine bijwerkingen maar vooral omdat contramal gestopt is (versterkt lyrica)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MGpregabaline accord

LYRICA CAPSULE 75MG

18 May 2018

Absoluut niet ermee starten.deze medicijnen worden als pijn stiller voorgeschreven maar eigenlijk zijn het antidepressiva medicijnen,zijn erg verslavend en is moeilijk om te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

5 March 2018

Fijn medicijn, aan het begin bijwerkingen gehad, maar na 2 weken totaal geen bijwerkingen meer. Nu heel blij met de medicijn. Geen rugpijn meer, en ook geen hik meer (dit laatste was een fijne bijkomstigheid, want daarvoor heb ik het product niet gekregen, gekregen na een plotseling hevige lage rugpijn). Afbouwen lukt helaas nog niet, maar zolang het werkt ben ik ook blij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

27 February 2018

Ik heb eerst lyrica februikt werkte goed tegen mijn pijn. Daarna gestopt, maar mijn pijn keerde terug naar 4 maanden dus wilde ik weer beginnen. Toen kreeg ik geen lyrica meer maar goedkoope variant er van pregabaline. Ik had daardoor meer bijwerkingen en werkte totaal niet verminderend tegen mijn pijn. Nu gebruik ik weer lyrica bevalt me echt stukke beter. Werkzamestof is het zelfde maar hoe zal dat dan komen...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

5 February 2018

Super medicatie, alleen de bijwerkingen waren heftig.Medicatie wordt niet meer( per 1-1-2018) vergoed en zou ik weer een ander soort Pregabaline moeten gaan slikken heb 1 keer een ernstige allergische reactie gehad, maar toch krijg ik nog niet het origineel van apotheker, en verzekering zegt moet eerst 2 keer een ander medicijn hebben geprobeerd waar ik allergisch op reageer voor ik de echte Lyrica weer krijg....in mijn ogen wordt er gewoon met mensenlevens gespeeld, als ik dit had geweten was ik naar een zorgverzekeraar (ONVZ) overgestapt wat dit beleid nog niet hanteert. Welkom in NL grrr

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

17 January 2018

Ben dit medicijn ca 9 maanden aan het gebruiken ondanks bijwerkingen geeft dit het beste resultaat . Helaas wordt dit sinds 1 Januari 2018 niet meer vergoed. Nu moet ik pregabaline gebruiken dit veroorzaakt bij mij extra pijn hoe is jullie ervaring over dit middel?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 December 2017

Ben moe,vergeetachtig,niet op woorden kunnen komen,naar mijn idee,zeg ik de woorden soms verkeerd,gewoon niet lekker.Heb 75 mg. De psychiater wil heel laag beginnen,dan zijn er minder bijwerkingen....wie kan mij vertellen die hetzelfde ervaren,en daarbij toch baat hebben..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 October 2017

Rot pil zeker bij hartpatienten val herplaatsen in slaap en krijg een andere persoonlijkheid maw ziet de wereld met je eigen bewust niet meer hopelijk word dit vlug uit de handel genomen vuile pillen die je rot doen voelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

25 July 2017

Wat ik jammer vind is de vele negatieve ervaringen. Een medicijn is geen wondermiddel, en ieder mens heeft een ander complex systeem. Mijn pijn 'inmiddels al 4 jaar lang, is er zeker minder van geworden, bijwerkingen... ja . Maar zonder erg, ben ik wel weer meer gaan doen. Dus mijn ervaring is wel positief, ik moet een afweging maken..ja het is nu wel leefbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

24 July 2017

Ik gebruik dit middel sinds kort en ben niet meer mezelf.... morgen ziekenhuis bellen.. ik kreeg eerst uitslag in mijn gezicht, verstoppingen en hoofdpijnen en ben gestopt, daarna na een aantal dagen weer begonnen en ik kom un gewicht aan, ben onrustig en argresief, hebt vreselijke huilbuien en irritaties, wel ineens sexueel extreem opgewonden, hoofdpijnen en kan mijn benen niet stilhouden, tevens nu last van maag en ik loop alsof ik een robot ben en ik heb juist erge pijnen aan knieën en het wordt er niet beter op.... Liever pijn en mezelf zijn dan deze effecten, want ik moet mijn agressie inhouden.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

4 July 2017

Heb 4 weken lyrica 75 mg gebruikt 2x p d tegen erge zenuwpijn. Ik veranderde compleet. Werd humeurig, kon niet op woorden komen, kreeg concentratieproblemen, liep alsof ik dronken was, maakte ruzie met iedereen, huilde veel, droomde abnormale enge dromen, kreeg slaapproblemen enz enz. Ik ben gaan zoeken op internet en zag al snel dat dit kwam door gebruik lyrica. Ik ben cold Turkey gestopt met het gebruik hiervan en ben op diezelfde dag cbd olie gaan gebruiken 3xdgs 4 druppels onder de tong. De eerste dagen waren best pittig met stoppen lyrica maar de cbd olie ving het goed op. De lyrica werkte totaal niet tegen de zenuwpijn maar ik heb erg veel baat met de cbd olie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

25 June 2017

Ik heb nu ongeveer 7 jaar lang Lyrica 600 mg per dag geslikt en nog eens 40 mg morfinesulfaat tegen ernstige zenuwpijnen, ik heb nu als het een beetje meezit de pijn onder controle d.m.v. pijnbestrijding. ik ben na een lange tijd afbouwen met telkens 25 mg 1 maand zonder lyrica alleen slaap ik nu alleen nog maar 1 nacht met stevige dosis oxazepam en dan weer 2 nachten niet of nauwelijks, ik weet dat oxazepam ook een heel vervelend middel is maar helemaal niet slapen daar ga je aan kapot (dankzij de lyrica) ik heb zelfs suïcidale neigingen gehad maar iets binnen in mijn hart houdt dat gelukkig tegen. kortom begin nooit aan deze troep, je gaat er stuk aan en als je pech hebt ook nog eens je relatie, niet dat ik daar problemen mee hebt want ik heb een lieve vrouw die mij door dik en dun steunt maar ik kan begrijpen dat het ook anders zou kunnen zijn en dat alleen maar door LYRICA!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

8 May 2017

Het werkt redelijk goed alleen in het begin krijg je te maken met de bijwerkingen duf,dronken gevoel maar goed dat was na 14 dagen over.Maar er vanaf komen is een ramp. Ik zat op 7 pillen per dag en heb elke 14 dagen een pil minder genomen, nu een week helemaal niks meer. Wat ben ik er beroerd van koud en dan weer warm misselijk spierpijn krampen slecht slapen is echt niet normaal lijkt wel of ik in een andere wereld leeft.Vandaag maar een capsule los gemaakt en daar de helft van genomen voel me ietsjes beter maar wat een ellende. Weet iemand hoe lang het duurt voor je er helemaal af bent zonder je zo ziek te voelen, voel me soms net een junk!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel