Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

LYRICA CAPSULE 75MG

3 July 2019

Hier schrijft iemand dat het anti-depressiva is en het is anti-epileptica wat tevens tegen zenuwpijn of paniekaanvallen helpt. Ik slik 2 x 150 mg en ben maar wat blij. Ik lag te creperen van de pijn ja zenuwpijn. Had een soort morfine kreeg er epilepsie aanvallen van en toch nog pijn. Maar nu ik weet niet wat mij aankomt de pijn is grotendeels weg. het helpt ook voor mijn epilepsie een heb weinig pijn. Dan maar door slikken. En ja ik ben soms zo suf als wat maar liever dat dan die helse pijn.Ik heb 2 x een hernia gehad die uitstralingspijn was veel minder al is mijn neuroloog bang dat ik toch een hernia weer heb

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

13 June 2019

Hielp tegen pijn . Maar haalde de zenuwpijn van hernia niet weg. Tijdens gebruik gevoel alsof er een bal in mijn buik zat. Darmen en blaas leken niet /anders te werken. Direct 4 kg aan gekomen!!Als het echt niet anders kan is dit een middel wat gebruikt kan worden. Nu afgebouwd. Pijn weer terug, gewicht er nog aan en neerslachtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

11 June 2019

Kreeg dit medicijn voorgeschreven van de Pijnpolie arts ivm beknelde nekzenuw. Kon niet slapen van de pijn ook niet na de prik die hij had gegeven. Door de Lyrica sliep ik goed voelde mij opgewekt tijdens de eerste weken. Echter al snel slikte ik er 3 van 75 mg om te kunnen slapen plus een paracetamol van 1000mg. Nu ben ik inmiddels afgebouwd naar 75 mg. Het afbouwen is verdomd moeilijk, heb het gevoel alsof er een zwarte wolk over mij heen gaat, wil het liefste dood. Ben al mijn hele leven aan het worstelen met 5 auto immuun ziektes en nu dit er ook nog bij...het is gewoon to much to handle. Heb van de huisarts lyrica 25 mg gekregen om af te bouwen. Even terug gegaan naar 50 ....niet leefbaar ...duizelig onwezelijk, mijn hersenen zijn totaal van slag Dit is echt een rot middel en huisartsen plus alle andere artsen weten niet wat ze voorschrijven. Ja in het begin de hemel maar al heel snel de hel. Inmiddels slik ik weer 75 mg maar de depressie blijft ! Ben van mezelf een vrolijke spontane vrouw. Hoe bouw je die troep eigenlijk af als 25 mg teveel is in 1 keer. De andere twee afbouwen was moeilijk maar deze laatste is echt vreselijk. . Alvast bedankt voor een reactie. Knuffel Elvera

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG 2x daags

4 June 2019

Kreeg het voor neuropathie, het hielp eigenlijk niet echt, flinke gewichtstoename duizelingen raar suf gevoel onrust inmiddels is bekend door Engels onderzoek dat de bijwerkingen verergeren ipv minder worden. Het is super verslavend, ik probeer nu af te bouwen en loop echt tegen de muur op dit is niet afbouwen maar afkicken. Dit middel zou verboden moeten worden.

LYRICA CAPSULE 75MG

25 May 2019

heb na stoppen 10 x zo erg zenuwpijn en spierpijn dat ze je deze giftige troep geven snap ik niet en dan maar zeuren over roken dat t zo slecht is niet dat ik rook, maar groter gift krijg je via de zorg. Hoezo verslavend!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

12 May 2019

rare bijwerkingen op de ogen!overgevoelig voor licht en geluid. niet goed kunnen zien, tranende ogen. een hel om af te bouwen na gebruik van 4jaar. ga dit niet gebruiken aub..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

8 May 2019

Ik moet dit middel nemen omdat ik zenuwpijnen in mijn arm heb door een geknelde zenuw in mijn nek.In afwachting voor een afspraak bij de neuroloog waar ik 5 weken moet wachten eer ik terecht kan kreeg ik Lyrica75mg van de huisdokter tegen de pijn.1xs'avonds.Dit hielp de eerste dagen maar moest al vlug 2x per dag nemen.Ik voel me er totaal niet goed bij.Draaierig, woorden omdraaien,sufheid en slapeloosheid.Maar wat raar is ik moet er ook van hoesten.Hopelijk krijg ik van de neuroloog andere medicijnen en kunnen ze me helpen zodat ik van de pijn af geraak

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

1 March 2019

Gebruik nooit lyrica, het is vergif voor de hersenen. Het helpt tegen pijn maar het maakt je hersenen kapot. Het stoppen is een ware hel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

27 February 2019

Ik raad iedereen lyrica af! Begin er niet aan asjeblieft. Je kan je leven gewoon zuur maken om daarmee te beginnen. Mijn huisarts schreef mij dit rotmiddel voor chronische zenuwpijn. Ik gebruik nu na 9jaar 450mg omdat om de zoveel tijd werd de dosis ieder x verhoogt. Ik ben afhankelijk van dit middel.maar ik ben een ex-drugsverslaafde, afkicken van dit middel lijkt mij moeilijker!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

7 December 2018

Minder pijn in mijn onderrug en uitstraling naar l been. Kan weer verder lopen, huishouden doen, leven. Maar na 1 jaar 2 keer 75 mg per dag te hebben geslikt en 6 paracetamols 500 mg per dag begint de pijn en beperkingen weer erger te worden. Heb er nu 2 keer daags zo nodig 600 mg ibuprofen erbij. Na overleg de pregabaline verhogen naar 2 keer p d van 75 mg naar 2 keer of 150 plus paracetamols en ibuprofen standaard. Kijken of dit gaat helpen. Heb nu veel last van wazig zien.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

3 November 2018

Erg suf Zeer pijnlijke opgespannen spieren in heel mijn lichaam. Zenuwtrekken aan ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 October 2018

Héél duf, dronken gevoel bij tijden en dan mn het lopen. Last van jeuk, depressief gevoel, gevoel dat alles héél ver weg is. Je bent jezelf gewoon niet. Héél prikkelbaar en onrustig. Bij afbouwen krijg ik last van spelden prikken in mijn armen en benen en heel onrustig met een paniek aanval als gevolg.tpen moest ik opnieuw de volle dosis nemen om daarna weer héél geleidelijk af te bouwen. Ik vond het een vreselijk tot medicijn. Je ziet er héél slecht uit, voelt je beroerd en totaal jezelf niet. Het voelt alsof je drugs gebruikt. Het hielp wel tegen mijn klachten maar de bijwerkingen zijn vreselijk. Ik ben ook nog hoog sensitief dus ik ervaar dit als extreem. Never nooit weer. Ik moet minstens nog 6 week afbouwen ( als ik geluk heb) en ik zat er maar 3 week aan met een dosis van 2 x daags 75 mg. Ik raad iedereen dit middel af. Niet doen! Het is rot spul. Hopelijk kom ik nu van deze troep af. Ik snap niet dat we mensen zijn die 600 mg kunnen slikken! Ik slaap de halve dag en ben lusteloos en heb nergens zin in. Afrader en ben boos dat ik deze troep heb gekregen van mijn huisarts!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

11 October 2018

2 de keer dat ik dit middel krijg. Jaren terug ook gehad en was een zombie in combi met andere medicatie . Nu waren ze dat voor en heb alleen lyrica en arcoxia . ben zo stoned als maar zijn kan,voel me ellendig en emotioneel. Eet tegen de klippen op . Heb liever pijn dan dit ! Ook kwa uiterlijk in 3 dagen jaar of 10 ouder, zie er niet uit ,lijnen onder mijn ogen, ogen die in het niets staren pfffff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

28 August 2018

Ik geloof best dat er mensen zijn die goed op dit medicijn reageren. Zelf heb ik heel slechte ervaring met Lyrica. Als ik er niet mee gestopt zou zijn dan had ik mijn loopbaan als mannequin op kunnen geven. Alle bijwerkingen die ik had wegen niet op tegen de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

18 August 2018

Wat een dom verhaal zeg Lyrica is een zeer goed middel tegen zenuwpijn. Ik gebruik het nu 2 jaar maar heb geen bijwerkingen en junk wordt je er echt niet van ik ben er pas mee gestopt via een trapje dus in drie x naar 0 en heb nergens last van. Geen bijverschijnselen en geen psychische of lichamelijke bijwerkingen. Een beetje Nederlands graag en geen ongefundeerde flauwekul.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

13 August 2018

Lyrica is troep en te vergelijken met harddrugs heb het een paar jaar gebruikt tegen zenuwpijn aan mijn rechter arm. Artsen weten zelf niet eens wat ze uitschrijven je word er gewoon een junk van en je verliest ook je persoonlijkheid door dit medicijn Lyrica. Veel bijwerkingen bij het begin en het stoppen gaat ook zeer klote!! Laat je niet gek maken om dit te gebruiken... het is gewoon winst draaien om dit voor te schrijven voor medicijn wereld. Het is een antidepresieva en zeer verslavend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

10 August 2018

Ben net begonnen met 2x75mg en ben de hele dag zo stoned als wat. Kan niet normaal lopen ,slaap de halve dag en eet me suf. Hoop dat dit snel overgaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 July 2018

Heb maanden de lyrica voorgeschreven gekregen in combinatie met morfine tegen zenuwpijn. Echter is mij nooit vertelt door een arts hoe moeilijk en ondragelijk het kan zijn om te stoppen. Heb enorm last van ontwenningsverschijnselen en moest ondanks dat ik geen pijn meer heb, toch weer medicatie gaan slikken om gelijkelijk te gaan afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

16 July 2018

Ik ben zeer tevreden over de Lyrica ik gebruikt het al jaren voor aangezicht pijn!! Ik heb een tijdje de merkloze gebruikt de klachten kwamen weer terug 10 keer zo erg ik sliep niet meer. Pijn was af te lezen van mijn gezicht!! Ik heb toen moet spoed de specialist gebeld van het ziekenhuis waar ik onder behandeling ben!! Hij zie toen je moet weer terug op de echte Lyrica! Want in de merkloze zit dat stofje niet in wat wel in de echte zit !! DUS IK BEN WEER OP MIJN VERTROUWDE LYRICA EN DAT BEVALT MIJN WEER GOED... WANT IK HEB MINDER PIJN EN AANVALLEN!!! EEN SUPER FIJN MIDDEL DE LYRICA !! Ik kan iedereen aanbevelen als ze aangezichtspijn hebben aan de echte lyrica!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

24 May 2018

van 300mg/dag naar 150mg/dag kleine bijwerkingen maar vooral omdat contramal gestopt is (versterkt lyrica)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MGpregabaline accord

LYRICA CAPSULE 75MG

18 May 2018

Absoluut niet ermee starten.deze medicijnen worden als pijn stiller voorgeschreven maar eigenlijk zijn het antidepressiva medicijnen,zijn erg verslavend en is moeilijk om te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

5 March 2018

Fijn medicijn, aan het begin bijwerkingen gehad, maar na 2 weken totaal geen bijwerkingen meer. Nu heel blij met de medicijn. Geen rugpijn meer, en ook geen hik meer (dit laatste was een fijne bijkomstigheid, want daarvoor heb ik het product niet gekregen, gekregen na een plotseling hevige lage rugpijn). Afbouwen lukt helaas nog niet, maar zolang het werkt ben ik ook blij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel