Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

LYRICA CAPSULE 75MG

7 December 2018

Minder pijn in mijn onderrug en uitstraling naar l been. Kan weer verder lopen, huishouden doen, leven. Maar na 1 jaar 2 keer 75 mg per dag te hebben geslikt en 6 paracetamols 500 mg per dag begint de pijn en beperkingen weer erger te worden. Heb er nu 2 keer daags zo nodig 600 mg ibuprofen erbij. Na overleg de pregabaline verhogen naar 2 keer p d van 75 mg naar 2 keer of 150 plus paracetamols en ibuprofen standaard. Kijken of dit gaat helpen. Heb nu veel last van wazig zien.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

3 November 2018

Erg suf Zeer pijnlijke opgespannen spieren in heel mijn lichaam. Zenuwtrekken aan ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 October 2018

Héél duf, dronken gevoel bij tijden en dan mn het lopen. Last van jeuk, depressief gevoel, gevoel dat alles héél ver weg is. Je bent jezelf gewoon niet. Héél prikkelbaar en onrustig. Bij afbouwen krijg ik last van spelden prikken in mijn armen en benen en heel onrustig met een paniek aanval als gevolg.tpen moest ik opnieuw de volle dosis nemen om daarna weer héél geleidelijk af te bouwen. Ik vond het een vreselijk tot medicijn. Je ziet er héél slecht uit, voelt je beroerd en totaal jezelf niet. Het voelt alsof je drugs gebruikt. Het hielp wel tegen mijn klachten maar de bijwerkingen zijn vreselijk. Ik ben ook nog hoog sensitief dus ik ervaar dit als extreem. Never nooit weer. Ik moet minstens nog 6 week afbouwen ( als ik geluk heb) en ik zat er maar 3 week aan met een dosis van 2 x daags 75 mg. Ik raad iedereen dit middel af. Niet doen! Het is rot spul. Hopelijk kom ik nu van deze troep af. Ik snap niet dat we mensen zijn die 600 mg kunnen slikken! Ik slaap de halve dag en ben lusteloos en heb nergens zin in. Afrader en ben boos dat ik deze troep heb gekregen van mijn huisarts!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

11 October 2018

2 de keer dat ik dit middel krijg. Jaren terug ook gehad en was een zombie in combi met andere medicatie . Nu waren ze dat voor en heb alleen lyrica en arcoxia . ben zo stoned als maar zijn kan,voel me ellendig en emotioneel. Eet tegen de klippen op . Heb liever pijn dan dit ! Ook kwa uiterlijk in 3 dagen jaar of 10 ouder, zie er niet uit ,lijnen onder mijn ogen, ogen die in het niets staren pfffff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

28 August 2018

Ik geloof best dat er mensen zijn die goed op dit medicijn reageren. Zelf heb ik heel slechte ervaring met Lyrica. Als ik er niet mee gestopt zou zijn dan had ik mijn loopbaan als mannequin op kunnen geven. Alle bijwerkingen die ik had wegen niet op tegen de pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

18 August 2018

Wat een dom verhaal zeg Lyrica is een zeer goed middel tegen zenuwpijn. Ik gebruik het nu 2 jaar maar heb geen bijwerkingen en junk wordt je er echt niet van ik ben er pas mee gestopt via een trapje dus in drie x naar 0 en heb nergens last van. Geen bijverschijnselen en geen psychische of lichamelijke bijwerkingen. Een beetje Nederlands graag en geen ongefundeerde flauwekul.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

13 August 2018

Lyrica is troep en te vergelijken met harddrugs heb het een paar jaar gebruikt tegen zenuwpijn aan mijn rechter arm. Artsen weten zelf niet eens wat ze uitschrijven je word er gewoon een junk van en je verliest ook je persoonlijkheid door dit medicijn Lyrica. Veel bijwerkingen bij het begin en het stoppen gaat ook zeer klote!! Laat je niet gek maken om dit te gebruiken... het is gewoon winst draaien om dit voor te schrijven voor medicijn wereld. Het is een antidepresieva en zeer verslavend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

10 August 2018

Ben net begonnen met 2x75mg en ben de hele dag zo stoned als wat. Kan niet normaal lopen ,slaap de halve dag en eet me suf. Hoop dat dit snel overgaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 July 2018

Heb maanden de lyrica voorgeschreven gekregen in combinatie met morfine tegen zenuwpijn. Echter is mij nooit vertelt door een arts hoe moeilijk en ondragelijk het kan zijn om te stoppen. Heb enorm last van ontwenningsverschijnselen en moest ondanks dat ik geen pijn meer heb, toch weer medicatie gaan slikken om gelijkelijk te gaan afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

16 July 2018

Ik ben zeer tevreden over de Lyrica ik gebruikt het al jaren voor aangezicht pijn!! Ik heb een tijdje de merkloze gebruikt de klachten kwamen weer terug 10 keer zo erg ik sliep niet meer. Pijn was af te lezen van mijn gezicht!! Ik heb toen moet spoed de specialist gebeld van het ziekenhuis waar ik onder behandeling ben!! Hij zie toen je moet weer terug op de echte Lyrica! Want in de merkloze zit dat stofje niet in wat wel in de echte zit !! DUS IK BEN WEER OP MIJN VERTROUWDE LYRICA EN DAT BEVALT MIJN WEER GOED... WANT IK HEB MINDER PIJN EN AANVALLEN!!! EEN SUPER FIJN MIDDEL DE LYRICA !! Ik kan iedereen aanbevelen als ze aangezichtspijn hebben aan de echte lyrica!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

24 May 2018

van 300mg/dag naar 150mg/dag kleine bijwerkingen maar vooral omdat contramal gestopt is (versterkt lyrica)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MGpregabaline accord

LYRICA CAPSULE 75MG

18 May 2018

Absoluut niet ermee starten.deze medicijnen worden als pijn stiller voorgeschreven maar eigenlijk zijn het antidepressiva medicijnen,zijn erg verslavend en is moeilijk om te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

5 March 2018

Fijn medicijn, aan het begin bijwerkingen gehad, maar na 2 weken totaal geen bijwerkingen meer. Nu heel blij met de medicijn. Geen rugpijn meer, en ook geen hik meer (dit laatste was een fijne bijkomstigheid, want daarvoor heb ik het product niet gekregen, gekregen na een plotseling hevige lage rugpijn). Afbouwen lukt helaas nog niet, maar zolang het werkt ben ik ook blij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

27 February 2018

Ik heb eerst lyrica februikt werkte goed tegen mijn pijn. Daarna gestopt, maar mijn pijn keerde terug naar 4 maanden dus wilde ik weer beginnen. Toen kreeg ik geen lyrica meer maar goedkoope variant er van pregabaline. Ik had daardoor meer bijwerkingen en werkte totaal niet verminderend tegen mijn pijn. Nu gebruik ik weer lyrica bevalt me echt stukke beter. Werkzamestof is het zelfde maar hoe zal dat dan komen...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

5 February 2018

Super medicatie, alleen de bijwerkingen waren heftig.Medicatie wordt niet meer( per 1-1-2018) vergoed en zou ik weer een ander soort Pregabaline moeten gaan slikken heb 1 keer een ernstige allergische reactie gehad, maar toch krijg ik nog niet het origineel van apotheker, en verzekering zegt moet eerst 2 keer een ander medicijn hebben geprobeerd waar ik allergisch op reageer voor ik de echte Lyrica weer krijg....in mijn ogen wordt er gewoon met mensenlevens gespeeld, als ik dit had geweten was ik naar een zorgverzekeraar (ONVZ) overgestapt wat dit beleid nog niet hanteert. Welkom in NL grrr

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

17 January 2018

Ben dit medicijn ca 9 maanden aan het gebruiken ondanks bijwerkingen geeft dit het beste resultaat . Helaas wordt dit sinds 1 Januari 2018 niet meer vergoed. Nu moet ik pregabaline gebruiken dit veroorzaakt bij mij extra pijn hoe is jullie ervaring over dit middel?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 December 2017

Ben moe,vergeetachtig,niet op woorden kunnen komen,naar mijn idee,zeg ik de woorden soms verkeerd,gewoon niet lekker.Heb 75 mg. De psychiater wil heel laag beginnen,dan zijn er minder bijwerkingen....wie kan mij vertellen die hetzelfde ervaren,en daarbij toch baat hebben..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

20 October 2017

Rot pil zeker bij hartpatienten val herplaatsen in slaap en krijg een andere persoonlijkheid maw ziet de wereld met je eigen bewust niet meer hopelijk word dit vlug uit de handel genomen vuile pillen die je rot doen voelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

25 July 2017

Wat ik jammer vind is de vele negatieve ervaringen. Een medicijn is geen wondermiddel, en ieder mens heeft een ander complex systeem. Mijn pijn 'inmiddels al 4 jaar lang, is er zeker minder van geworden, bijwerkingen... ja . Maar zonder erg, ben ik wel weer meer gaan doen. Dus mijn ervaring is wel positief, ik moet een afweging maken..ja het is nu wel leefbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

24 July 2017

Ik gebruik dit middel sinds kort en ben niet meer mezelf.... morgen ziekenhuis bellen.. ik kreeg eerst uitslag in mijn gezicht, verstoppingen en hoofdpijnen en ben gestopt, daarna na een aantal dagen weer begonnen en ik kom un gewicht aan, ben onrustig en argresief, hebt vreselijke huilbuien en irritaties, wel ineens sexueel extreem opgewonden, hoofdpijnen en kan mijn benen niet stilhouden, tevens nu last van maag en ik loop alsof ik een robot ben en ik heb juist erge pijnen aan knieën en het wordt er niet beter op.... Liever pijn en mezelf zijn dan deze effecten, want ik moet mijn agressie inhouden.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LYRICA CAPSULE 75MG

4 July 2017

Heb 4 weken lyrica 75 mg gebruikt 2x p d tegen erge zenuwpijn. Ik veranderde compleet. Werd humeurig, kon niet op woorden komen, kreeg concentratieproblemen, liep alsof ik dronken was, maakte ruzie met iedereen, huilde veel, droomde abnormale enge dromen, kreeg slaapproblemen enz enz. Ik ben gaan zoeken op internet en zag al snel dat dit kwam door gebruik lyrica. Ik ben cold Turkey gestopt met het gebruik hiervan en ben op diezelfde dag cbd olie gaan gebruiken 3xdgs 4 druppels onder de tong. De eerste dagen waren best pittig met stoppen lyrica maar de cbd olie ving het goed op. De lyrica werkte totaal niet tegen de zenuwpijn maar ik heb erg veel baat met de cbd olie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel