Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

22 May 2022

medicijn niet meer leverbaar :/ enige medicijn wat altijd goed werkte nu zou ik dus weer terug moeten naar zakjes die heel incosistent werken dus dat word weer een hoop gezeik

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

20 May 2022

Pas in September mogelijk weer leverbaar, dit is echt een drama, ben hier volledig van afhankelijk. weet iemand een alternatief? movicolon gebruik ik al.

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

9 May 2022

Waarom is dit niet leverbaar? Wordt weer een hoop pijn de komende dagen

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

1 May 2022

Al vier maanden is er geen magnesium te leveren, wie weet hoelang dit nog duurt

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

30 October 2019

ik kan niet wennen aan het kauwen van de tabletten. heeft iemand een tip voor mij dat ik geen kotsneiging krijg ?

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

1 April 2019

Zo veel krampen dat je weinig ontlasting heb

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

16 October 2017

Erg veel lucht erge maagpijn bijna geen ontlasting meer buikpijn maar kan niet zeggen ze verdrietig het is echt zo

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

1 May 2017

Het is blijkbaar nog steeds niet beschikbaar Weet iemand wat de huidige situatie is?

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

2 March 2017

prima, effectief en niet duur. Helaas niet leverbaar op dit moment. Al een hele tijd. Wie pakt firma TEVA bij het oor om als de wiedeweerga deze tabletten weer bij de APOTHEKEN TE KRIJGEN?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

20 February 2017

Prima tablet, bij maagproblemen, maar schandalig dat het niet leverbaar is. Zo moeilijk kan het niet zijn om dit te maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

17 February 2017

Geweldig medicijn. Jammer dat het moeilijk leverbaar is. Nu kan de ene apotheek het wel leveren en de ander niet. Heel vreemd allemaal. Hoe kan het nou dat het iedere keer niet voorradig is?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

9 February 2017

Het zou bij mij weer leverbaar zijn vanaf de 13e, maar hoop dat het er dat wel is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

31 January 2017

Het enige middel dat me goed helpt voor o.a. mijn P.D.S. Kreeg het jarenlang voorgeschreven. Nu al heel lang niet meer leverbaar. Ook in Duitsland niet te koop. Buikpijn, opgeblazen gevoel, Misselijk. 't Is bijna niet te doen. Zijn deze medicijnen te goedkoop om te leveren? Slechte zaak.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

30 January 2017

Het enige wat bij mij (en vele anderen) werkt na mijn darmkankeroperatie. Helaas al maanden niet meer leverbaar. Schande voor ons land. Er wordt kennelijk te weinig aan verdiend. Vroeger maakten de apotheek ze nog zelf. Nu maar weer op de poeders, daar zit terhandstelling toeslag op. Helaas is de werking nauwelijks merkbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

27 January 2017

Helaas, het is nog steeds niet verkrijgbaar. Ik reageerde er goed op samen met 8 zakjes Movicolon. Ik heb nl een veel te lange dikke darm waardoor het 'transport' zoals de MDL-arts het omschreef, veel te lang duurde. Ik heb kleding in twee maten. Alleen Movicolon werkt onvoldoende, met als gevolg o.a. maagproblemen waarvoor ik dure medicijnen moet nemen (mijn maag wordt door de opgezette dikke darm omhoog gedrukt). Nu gebruik ik zo ongeveer om de twee weenk Moviprep om het transport te bevorderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

25 January 2017

Ik ben van dit middel echt afhankelijk doordat ik pds heb. Inmiddels wacht ik er al 6 weken op. Doordat ik het niet meer gebruik, kan ik niet naar het toilet en dat resulteert dat ik nu ziek in bed lig. Met erge buikpijn, misselijkheid en totaal geen eetlust meer. Helaas de klachten die ik voordat ik dit middel kreeg (2 jaar geleden) erg opspeelde waardoor ik in het ziekenhuis belandde. Hopelijk komt het niet zo ver.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

23 January 2017

Eindelijk na jaren van zoeken het perfecte middel gevonden, maar helaas al driekwart jaar niet meer leverbaar, hoe is dit mogelijk in een land als Nederland? Ik kom in grote problemen als mijn kleine voorraad op is, aangezien ik hier echt afhankelijk van ben. Ik gebruik ook movicol hiernaast, maar dit alleen werkt helaas niet, ook alle andere middelen werken helaas niet voldoende. Benieuwd wanneer de eerste mensen in het ziekenhuis belanden met een darmverstopping, dit kan echt levensbedreigende situaties opleveren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

23 January 2017

Medicijn is het enige wat werkt. Maag- en darmklachten divertikels. Eindelijk iets gevonden wat verlicht en nu al maanden niet leverbaar. Omdat de fabrikant het niet meer op voorraad zou hebben. Waarschijnlijker dat de verzekeraar weigert er de juiste prijs voor te betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

19 January 2017

Ik heb echt last van mijn buik zonder dit middel. Waarom wordt er niets met al deze klachten gedaan. Echt absurd dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

17 January 2017

Na vier jaar eindelijk op de juiste medicatie te zitten, blijkt magnesium ineens niet meer leverbaar. Ik hoop uiteraard dat hier wat mee gedaan wordt, want een alternatief, is gebleken, heeft voor mij in die afgelopen vier jaar niet gewerkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE PCH KAUWTABLET 724MG

16 January 2017

Goedkoop en effectief middel bij problemen met de stoelgang. Onbegrijpelijk dat dit al zo'n lange tijd niet leverbaar is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel