Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

28 September 2022

niet beschikbaar ik begrijp echt niet waarom er een tekort aan medicijnen is in nederland. Hier zou de politiek iets aan moeten doen. Nu weer klachten terwijl ik met medicatie nagenoeg klachtenvrij was!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

27 September 2022

Magnesiumhydroxide hielp mij met de darmen . Maar nu is ze al een tijd niet meer leverbaar, ik was echt in paniek, ik heb nu magnesium oxide gevonden, een pot met 250 tabletten, het is bijna hetzelfde als hydroxide. De apotheek en arts kon mij niet vertellen wat het verschil is. Dus voorlopig ben ik hier erg blij mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

20 September 2022

Kijk voor verwachte leverdatum op de website : https://farmanco.knmp.nl/geneesmiddel/2941.html

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

16 September 2022

Met verzakte darm werkte niets meer tot ik magnesiumhydroxide ging gebruiken. Op dit moment niet te verkrijgen. Paar jaar terug ook niet leverbaar. Vraag mij af wat de reden daar van is

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

2 September 2022

Ik heb jaren macrogolpoeders geslikt voor mijn darmen. Werd er de laatste tijd beroerd van. Kreeg daarom Magnesiumhydroxide 724 kauwtabletten. En deze werken bij mij SUPER. Nu zijn ze al n tijdje niet leverbaar en ik merk dat andere laxeermiddelen voor mij niet t goede resultaat hebben!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

22 August 2022

Ook ik heb veel baat bij de magnesiumhydroxyde Teva kauwtablet 724. Nu over op zakjes, wat een drama is! Zat ivm met medicijnen hoog in gebruik voor mijn darmen. Nu 6!!! zakjes per dag met poeder en nóg is het een drama. Ivm met mijn aandoening is stress uit den boze, maar wordt elke keer opgewekt omdat medicatie niet voorradig is. 8 soorten zijn niet aanwezig, of er komt een ander merk, met alle gevolgen van dien. Het is een drama, het maakt het leven er niet makkelijker op.......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

18 August 2022

Gebruik is prima, maar de levering is op dit moment dramatisch. Al een paar maanden niet voorradig. Wordt gemaakt in Hongarije. Waarom daar? Mijn vrouw gebruikte altijd deze medicijnen, en had er baat bij. Nu moet ze noodgedwongen microlax gebruiken. En zoals ik had gehoord van een kennis die werkt in deze industrie zijn er nog zeker 300 andere medicijnen niet op voorraad???? Wie bepaalt nu wat en hoe het wordt verdeeld??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

16 August 2022

Ervaring prima alleen is het nu al maanden niet leverbaar en ik krijg geen alternatief. Voorgeschreven door MDL-arts ivm Obstipatie en Divertikels. Gebruik ook Macrogol samen met Magnesiumhydroxide. Huisarts geeft aan dat ik het maar met alleen de Macrogol moet proberen, dan komt er dus haast niets uit ??????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

29 July 2022

Ik heb veel baat gehad bij dit medicijn, ik krijg net te horen dat er een leveringsprobleem is. Dit gaat me zeker een paar nare maanden bezorgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

14 July 2022

Deze kauwtabletten werden mij voorgeschreven door een VUMC MDL specialist voor te traag werkende darmen (obstipatie en diverticulitis). Nu zijn de tabletten al maanden niet verkrijgbaar. Waarom ? En wanneer zijn deze tabletten wél weer voorradig ? Ik zit nu in de problemen (ondanks Movicol, Maalox, bisacodyl). WIE kan een bericht plaatsen en uitleggen waarom dit product niet leverbaar is en wanneer het weer wordt verwacht. IVM?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

4 July 2022

Heel frusterend dat Teva nietvan leveren en apothekers ook geen alternatief hiervoir aanbieden. Niet iedereen kan tegen de macrogol zakjes en andere soorten. Zelf een alternatief gaan zoeken en nu een supplement magnesiumoxide gevonden. Kijken hoe dit gaat werken. Wel vreemd dat apothekers dit alternatief niet kunnen aanbieden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

27 June 2022

Kamp al jaren met diarree aanvallen en veel buikpijn. Kreeg dit voor geschreven. 3 pillen per dag. Na het eerst pilletje ging het nog wel. Maar na pil 2 kreeg ik zo'n erge buikpijn. Vervolgens tijd voor pil 3. Daarna wist ik niet meer waar ik het zoeken moest, zo'n helse buikpijn. Dus ik ben er maar weer snel mee gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

31 May 2022

Idd maanden niet leverbaar! Hoe is dit mogelijk. Met mijn prikkelbare darmsyndroom ben ik hier al minstens 12 jaar afhankelijk van. Geen ander medicijnen helpt mij. Dit wordt weer maanden ziek zijn, het beïnvloed mijn hele leven. Hele erge obstipatie, andere middelen helpen niet. Help! En nu?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

31 May 2022

Als goede remedie tegen verstopping bij het gebruik van Oxycodon, slikte ik tot voor een paar maanden geleden Magnesiumhydroxide. Maar omdat het om onduidelijke redenen niet meer leverbaar is ben ik al weken aan het hannesen met alternatieven als bisacodyl, psyllium en macrogol. Met wisselende resultaten. Van de bisacodyl krijg ik bv darmkrampen. De andere 2 middelen zelf of de toegevoegde zoetstof Sorbitol bezorgen me na enige tijd netelroos. En niet zo'n beetje ook, sinds dit weekend heb ik uitslag over m'n hele romp, van m'n nek tot m'n kruis en op m'n armen en bovenbenen! Om dat enigszins op te vangen gebruik ik nu cortisonezalf en antihistamine. En om het feest kompleet te maken levert die medicijnen ook weer de nodige bijwerkingen ... een eindeloze spiraal. Met nog 4 weken te gaan tot een mogelijke behandeling van mijn oorspronkelijke pijnklacht - A.C.N.E.S. - ben ik op zoek naar een natuurlijk alternatief voor de MgOH. Iemand?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

20 May 2022

Prima middel bij prikkelbare darm. Alleen erg jammer dat het nu niet leverbaar is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

2 August 2021

Gebruik ze al jaren, alleen als ik last heb van mn maag of n verstopping . Lossen gemakkelijk op , smaak is neutraal. Goed voor t slapen, en goed tegen nachtelijke reflux.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

24 November 2020

Ik kreeg het medicijn omdat ik obstipatie had en moest ik 3x per dag 2 stuks innemen. Het werkt prima, echter nu heb ik elke dag last van zuurbeanden en het houdt mij uit de slaap. Neem ik minder dan heb ik weer last van obstipatie. Inmiddels al zoveel middelen voorgeschreven gekregen die niet werkten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

17 April 2020

De samenstelling van de tabletten zijn verandert lossen heel snel op en het zoutgehalte is enorm . Je slokdarm en maag reageren daarop en je hebt er dagen last van. Gebruikte ze al jaren maar nu is het niet te doen veel te zout .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAGNESIUMHYDROXIDE TEVA KAUWTABLET 724MG

25 March 2018

Bij drogist Magnesiumoxide gekocht. Blijkt transvet in de vorm van geharde raapzaadolie te bevatten. NIET INNEMEN dus!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel