Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 19 resultaten gevonden.

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

16 March 2019

Haaruitval,dubbel zien.misselijk.eigenlijk weet ik niet waarom ik het nog slik.mijn bloedwaarden zijn goed ,en ik leef op een behoorlijk streng dieet.geen brood,geen pasta, geen aardappelen.van 15.8 naar 4.8.ik weet niet wat ik moet doen .stoppen er mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

14 March 2019

2 maanden in gebruik, samen met mijn p.d.s. zorgt het ervoor dat ik extreem veel gas ontwikkel in mijn maag en darmen. Samen met een vermeerdering qua p.d.s. pijn aanvallen. De eerste 3-4 weken ook veel last van misselijkheid en een verminderd eetlust. Gaat nu langzamerhand beter, misselijkheid is weg, eetlust is hetzelfde (minder dan voor de medicijn) alleen de p.d.s. aanvallen en extra gas zijn er nog, maar dit is een milde annoyance voor mij. Ben hardstikke blij met Metformine en dat het aanslaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

14 January 2018

ik kreeg het van mijn huisarts ik had het toen ingenomen elke keer. omdat ik dus gelezen hebt dat het niets doet ben ik gestopt en ben ik begonnen innemen van cr complex chrome + vita b maar ik keek dus naar niets ik at gewoon alles. nu de laatste tijd krijg ik weer last van mijn zenuwen dus als je de bijsluiter leest is het dus niet goed om er mee te stopen. dus ga ik ze terug innemen. de bloedsuiker was dan goed of het door dit is weet ik niet maar ik zal het wel merken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

23 July 2017

Geen bijwerkingen maar ook geen werking, doet helemaal niks die tablet. Na het avondeten wordt de suikerwaarde hoger en het innemen van een tablet veranderd daar helemaal niets aan. Lekker op de bank zitten met zo'n comahoofd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

8 November 2016

De bijwerkingen na langere inname, mijn echtgenoot neemt 1500 mg dagelijks. Dit medicijn zorgt voor luchtwegproblemen, een tekort aan vitamine B12 en ernstige vermoeidheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

22 June 2016

De 1e paar weken nergens last van daarna kreeg ik hele erge diaree een paar weken dat is nu over en nou zit ik onder de jeukende uitslag.....ben benieuwd wat het volgende is

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

21 June 2016

Erg misselijk en duizelig.en mijn suikerwaarden zijn nog hoger geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

11 December 2015

Ooit zijn eens per keer 2 tabletten tegelijk voorgeschreven, maar dan had ik na een vettere maaltijd erg veel last van buikkrampen en diarree. Nu 3 x 1 dgs, dat gaat prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

17 July 2015

Op den duur verdween bijna mijn smaak, suikersmaak was helemaal weg, vieze nasmaak. De huisarts is niet alert bij zulke ernstige klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

25 February 2015

Na ca. drie maanden gebruikt te hebben is de bloedglucose-waarde afgenomen van 7.9 naar 6.6. Geen bijwerkingen gemerkt, helaas is de eetlust niet afgenomen, dus zelf maar wat minder eten om toch gewicht kwijt te raken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

3 February 2015

Het heeft een vieze smaak. Het is niet echt prettig om het in te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

19 November 2014

Verschrikkelijk medicijn! Gebruik er iedere dag diarreetabletten bij anders kan ik niet eens naar mijn werk. Vaak aangegeven bij huisarts! Tja moet je maar mee leren leven.. kan toch niet goed zijn???

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

28 January 2014

Alweer metformine gekregen van de internist, 2x keer per dag innemen, erg vermoeid, heel slaperig, kan de hele dag niks doen, zo duf. Lopen is heel vermoeid, pijn aan 2 tenen als ik loop. Kom in kilo's aan i.p.v af te vallen. Minder eetlust. Proef haast niks van mijn eten. Geen smaak dan alleen metaal. Slik nu 1x per dag metformine en de klachten blijven Als de beschrijving leest, is metformine ook voor vrouwen die graag zwanger willen worden en metformine zorgt voor de ei-sprong. Ik ben 53 jaar jong en de tijd voor baby's zijn voorbij. Mijn bloedsuiker nuchter zakt wel, maar de bijwerking van metformine blijft nog. Ben aan het overleggen met de diabetesverpleegkundige wat ik heb best kan doen. Zo leven elke dag is ook geen leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

20 November 2013

Hele erge spier en gewrichtspijnen ..last van maagzuur en erge onrustige benen ...last van kramp s'nachts...geen last met de oude medicijnen en nu met de nieuwe wel! merk sandoz* 500mg zodra ik stop zijn de klachten weg!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

15 October 2013

De eerste tien weken, viel ik een kilo per week af. Moest eten tegen het afvallen. Het afvalschema van de diëtiste kon ik niet volgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METFORMINE HCL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 500MG

19 September 2013

Van Metformine overgegaan op Avandia vanwege extreme diarree. Aanzienlijke verbetering. Avandia van de markt, terug naar Metformine, weer diarree. Nu van breekbare langwerpige tablet 500 mg naar ronde tablet. Veel hoofdpijn en kan avonddosis van 250 mg niet nemen want tablet is amper door te snijden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel