Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

METHADON HCL APOTEX TABLET 20MG

18 June 2018

het voordeel heeft twee zijden; ik ervaar beide als positief. als ik geen heroine gebruik, word ik inderdaad niet ziek door onthouding. maar als als ik naast dit medicament herione gebruik, word ik lekker goedkoop stoned.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 20MG

13 September 2015

Ik ben een vrouw van 64 jaar en gebruik sinds 3 weken methadon 3x 20 mg . Het is voor zenuwpijn in rug en been. Ik heb het hele arsenaal aan medicatie al gebruikt .Ook heb ik de pijnpoli bezocht . Ik ben uitbehandeld in vier ziekenhuizen en ook bij de fysiotherapeut. De arts van de pijnpoli heeft me nu methadon voorgeschreven, samen met tramadol 50 mg 3x pd. De pijn is iets minder geworden , maar niet dat ik kan zeggen ik voel me veel beter. En ik zweet verschrikkelijk in m'n gezicht. Lopen gaat bijna niet meer. Zal ik ermee stoppen? Er staat immers in de bijsluiter dat het binnen een half uur moet werken, maar dat is niet zo. Omdat mijn huisarts op vakantie is, denk ik eraan de vervangende arts te vragen of ik moet stoppen of doorgaan. Plassen gaat ook moeilijker en ik heb last van een droge mond. Ik gebruik ook laxeerpoeders, maar die helpen ook niet. Wie heeft deze ervaring ook ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 20MG

7 September 2015

Ik gebruik al 15 jaar methadon en ja de ontwenningsverschijnselen zijn heftig. Ik ben eerst gaan afbouwen naar 10 mg en overgestapt naar suboxone 4mg. Na 1 maand kon ik na een korte afbouw (2mg) moeiteloos en pijnloos stoppen! Fluitje van een cent.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHADON HCL APOTEX TABLET 20MG×6=120mg per dag

24 November 2014

Doe Dit niet. Ik zal vertellen hoe het begon. Ok. Na een auto-ongeluk kwam ik in het ziekenhuis met 40% van mijn huid afgeschaaft dor uit een auto geslingerd te zijn geweest met 190km per uur maar bleef vast zitten aan een stuk portier met mijn broekspijp. Het duurde 1 minuut in totaal. Ziekenhuis in aan de tramadol en morfine na zes weken als een mummie naar huis gestuurd met voor een week tramadol. Ik denk dat je al snapt wat ik toen kocht heroïne 3 a 4 soms 5gram per dag ik heb dat zo'n 6 jaar gedaan. LET OP DE CAD TACTUS SCHEEF MIJ METHADON VOOR en dat gebruik ik nu nog iedere dag intussen ben ik 14 jaar verder. START NOOIT MET METHADON WANT HET IS 10× meer verslavend als hero een maal aan de meth kun je ook niet terug naar heroïne want dat werkt niet het zelfde.Doe het niet. Een pluspunt ik gebruik niet meer heroïne. Als ik heroïne neem voel ik er niks van dus gewoon cold turky afkicken dat raad ik aan methadon is kut maar dat ben ik.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel