Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

30 August 2020

Helderheid in mijn hoofd en veel minder last van impulsief gedrag. Ik durf eindelijk carrière stappen te zetten en ben veel ambitieuzer geworden. Nadeel is dat ik wat minder 'gezellig' en sociaal ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

26 February 2020

Normaal neem ik methylfenidaat van Sandoz, en dit werkt goed. Nu was Sandoz op en kreeg ik methylfenidaat van Mylan mee. Ik weet dat dit net zo goed zou moeten werken, en het kan zijn dat het toeval is en door iets anders komt. Maar sinds ik de Mylan neem heb ik weer meer last van aandachtsproblemen, onrust etc.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

13 February 2020

Eerdt gebruikte ik het 3x per dag nu 1x want kon er moeilijk van slapen Maar werkt super hier voor was mijn hoofd was vol en druk nu leeg en rustig ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

30 January 2020

Ik deel deze ervaring, omdat ik zelf niet heb stil gestaan bij het effect van een ander ‘merk’ methylfenidaat en geschrokken ben van de verschillen. Sandoz was tijdelijk niet leverbaar en dus mylan gekregen. Mylan heeft voor mij niet dezelfde werking blijkt. Het lijkt net of ik niets heb ingenomen. En daarbij ook last van hoofdpijnen, wat ik nooit heb gehad. Gelukkig is Sandoz weer leverbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

25 December 2019

Blij met de werking maar ongerust over bijwerkingen. Na de laatste dosis opkomende hoofdpijn en in de nacht zó heftig met misselijkheid dat ik eruit ga en alle mogelijke pijnstillers inneem met omeprazol om nog paar uurtjes te kúnnen slapen dus vlg ochtend doodmoe en nóg hoofdpijn. Wie herkent dit? Tevens pijn/druk op de borst wat afzakt als het uitgewerkt is. (Kortdurende methylfenidaat 10mg)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

24 December 2019

Ik slik het nu een maand en heb gemengde gevoelens. Ik slik 4 x per dag een hele pil en merk dat ik er in mijn hoofd iets rustiger van word. Maar de “bij”werkingen zijn niet chill. Ik ben vergeetachtiger dan normaal. Kan niet praten en een taak doen tegelijkertijd. Heb voortdurend een poep gevoel. Heb steeds een lichte hoofdpijn. Zweet meer dan normaal. Heb de hele tijd een droge mond. En heb heel de tijd een opgejaagd gevoel en ben sneller geïrriteerd. Het enige voordeel dat ik er uit haal is dat ik niet meer continu down ben en moet huilen omdat het mijn stemming neutraal maakt. Maar is dat het waard?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

24 October 2019

Het voelt alsof ik een bril opzet. Ik merk dat de chaos in mijn hoofd wordt gefilterd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

26 February 2019

Sandoz geen problemen. Nu door verzekeraar CZ ineens mylan gekregen en meerdere keren per week migraine sinds gebruik. Daarvoor nooit migraine gehad. Van CZ mag geen Sandoz gegeven worden dus betaal ik ze nu zelf. Er moet eerst bewezen worden dat dit daarvan komt en een dossier aangelegd worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

12 January 2019

Kreeg “dankzij” verzekering ineens MYLAN i.p.v. Sandoz. Met Sandoz nooit bijwerkingen gehad, maar Mylan is bij mij veel sneller uitgewerkt, geeft enorme rebound effecten, ik ben snel geirriteerd en het geeft enorme depressieve klachten. Na een week aankijken laatste restjes Sandoz weer gaan slikken. Wat een verschil.Komende week uitzoeken hoe ik het merk weer krijg wat voor mij wél werkt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

20 November 2018

Laatst was mijn vaste merk niet leverbaar en heb ik voor 1 keer de tabletten van Mylan gekregen. Wat een verschil.. ze zijn veel sneller uitgewerkt en tegen het avondeten kan ik geen geluidje van de kinderen meer hebben.... Bij mijn man lijken ze helemaal niets te doen.... Wat een goedkope rotzooi!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

11 May 2018

Zodra de medicatie goed is ingemeten werkt het uitstekend. Ook de rebound valt ontzettend mee. Wel moet ik bij op- en afbouw goed doorzetten met de aangepaste dosis; de bijwerkingen zijn er dan wel degelijk! Hoofdpijn, verminderde eetlust en algehele vlakheid. Ik overleg altijd met de huisarts over de dosis en we stellen bij wanneer dit nodig is. Bij Methylfenidaat HCL SANDOZ had ik veel meer bijwerkingen en viel ik alarmerend veel af. Bij Mylan heb ik dat gelukkig veel minder, wel moet ik mijn dosering innemen na ontbijt en lunch.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

14 February 2018

slik het al meer dan 4 jaar, alleen als ik naar school ga. Voor je concentratie werkt het uitstekend. heb alleen jammer genoeg wel last van bijwerkingen zoals duizeligheid, kan me erg druk maken om kleine dingen, mij eetlust verdwijnt soms & word er soms een beetje moe van (stuk minder energie)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

2 May 2017

Ik kreeg voor mijn PDD-NOS dit medicijn aangewezen, het werkte in het begin wel maar na enige tijd kreeg ik weer last van mijn trauma uit mijn pubertijd.. Mijn PDD-NOS was onder controle maar kreeg elke keer woede uitbarstingen van mijn trauma.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

18 January 2017

Hoe is het mogelijk? Sinds kort het nieuwe merk Mylan (Ritalin 10mg) van de apotheek gekregen i.p.v. het merk Sandoz (Ritalin 10mg). Mylan werkt totaal niet. Zelfs dubbele dosis geprobeerd en merk er niks van. Ritalin (10mg) heeft altijd goed gewerkt bij mij (concentratie, rust, stilzitten etc).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

31 October 2016

Van Methylfenidaat HCL Sandoz 10MG moest ik overstappen van de verzekering naar methylfenidaat van het merk Mylan. Zelfde aantal mg per dag blijven gebruiken, maar na een tijdje merkte ik verschil in hoe ik me voelde. Veel vlakker en depressiever. Het even aangekeken, want het kon ook tussen mijn oren zitten, maar het bleef aanhouden. Toen weer terug naar het merk Sandoz en wat een verademing, want dat gaat super goed. Geen fijne ervaring met het merk Mylan dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN TABLET 10MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel