Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 19 resultaten gevonden.

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

6 January 2019

Ontzettend slecht bloeddruk verlagend middel . ernstige klachten ervaren . Geïrriteerde bloederige darmen / opgeblazen darmen , erg misselijk en suf . Heel vatbaar voor verkoudheid . Ben ermee gestopt en voel me na een dag al heel wat beter. Voorheen gebruikte ik METOPROLOLTARTRAAT Teva , maar deze is volgens de apotheek niet goed leverbaar . maar dat medicijn gaf me geen tot nauwelijks enige bijwerking waarvan ik weet dat het aan die medijcijnen lag . Ik gebruik een bloeddruk verlagende middel samen met brilique 2 x 90 mg p/d.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

5 February 2018

Het helpt maar is toch klote spul. Het reguleert mijn hartslag en zorgt er voor dat ik geen druk op de borst en andere klachten meer heb. Echter heb ik nu al een aardig lijstje van bijwerkingen. Ik heb zweetaanvallen vooral snachts en ik heb nog nooit zoveel gezweet. Hoofdpijn 5 van 7 dagen van de week. En nu is de misselijkheid ook jammergenoeg niet meer weg te denken, tot overgeven aan toe. Sinds vandaag een nieuwe klacht... een soort van bloedneus, het stroomt er niet uit maar het voelt alsof je verkouden bent en een vochtige neus en keel hebt... super vervelend! Ik hoop dat ik er snel vanaf mag maar ga dit ook zeker melden bij mijn arts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

22 October 2017

Ik heb het drie jaar gebruikt na een infarct en kreeg zweet aanvallen misselijkheid en duizelig ik mag nu stoppen eerst een halve tablet en volgende week stoppen. Voel me beter en over drie maanden naar de cardioloog voor controle. Dit middel werkt tegen mij .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

20 July 2017

Heel moe, kortademig, ontstoken tandvlees, bijgekomen, niet meer goed kunnen sporten. VERSCHRIKKELIJK. Redelijk jonge vrouw (47)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

24 May 2017

Mijn ervaring is hartkloppingen. Door de cardiloog kwam er uit dat mijn hart soms overslaat. Kan in dit medicijn zitten. Keuze of hogere dosis maar dan met meer andere bijwerkingen. Denk zelf aan misschien ander merk. bv PCH

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

11 July 2016

Zou moeten helpen tegen mijn hartkloppingen. Hart ging soms als een ratel tekeer. Bij gebruik van metoprolol ging de ratel over in een trager gebonk, alsof het hart als een metronoom heen en weer ging in de borstkas.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

13 January 2016

Na 4 maanden nog vaak duizelig/licht in het hoofd. Last van spierpijn en snelle verzuring tijdens sporten. Elke dag moe!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

27 February 2015

Ben de hele dag aan het slapen en suffen. 'Avonds na de maaltijd knap ik weer op en kan weer lezen of tv kijken. Dit is een onplezierig medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

9 January 2015

Ik zie regelmatig heel wazig, dus niet altijd. Ben bij de oogarts geweest en met de ogen is niets mis. Klacht besproken met de huisarts en die zegt dat het niet aan de medicijnen ligt. Ik denk van wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

30 December 2014

Lusteloos, oververmoeid, slecht zien, Concentratie problemen, Snelle verzuring in de benen bij het sporten, vergeetachtig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

29 July 2014

's Morgens vooraal moe. Heb tijdje niks gebruikt, hardstikke fit en energie genoeg. Toch weer begonnen omdat de bloeddruk te hoog was.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

27 May 2014

Vreselijk moe en slaperig, dromen die net echt lijken, duizelig, huidschilfers. Eczeem. Ik ga er na overleg toch mee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METOPROLOLTARTRAAT SANDOZ TABLET 50MG

18 October 2013

Erg droge ogen. Gekregen wegens pieken in de hartslag. 1 tablet gaf geen tragere hartslag, hart werd zelfs onrustiger.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel