Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

13 May 2019

Ander half jaar geleden gebruikt voor dientamoemba parasieten. 10 daagse kuur. Toen geen last gehad. Klachten zijn nu weer terug of misschien nooit weggegaan. Maar uit de test bleek dus nog een keer positief op dientamoemba. Ditmaal heel erg moe, ellendig/ weeig gevoel, geen eetlust, misselijk, duizelig . Gelukkig nog 1 dag. Hopen dat die parasieten weg zijn dan

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

8 December 2017

Ik was al heel erg ziek, 4 weken hevige waterige diarree. Blijk dus Giardia parasiet te hebben. Ik bleef afvallen en had echt het gevoel dat ik er aan onderdoor zou gaan. Ik las hier wel al die nare bijwerkingen, ik heb er ook een aantal, maar het weegt niet op bij wat ik had. Ik ben inderdaad duizelig heb buikpijn en moe, warrig. Ook een vage hoofdpijn. Maar ja daarvoor was ik ook al knetterziek. Bij de 2e dag stopte de diarree al. Ik hoop echt dat ik er nu vanaf ben. Ik slik 3 x per dag 500 mg voor 5 dagen. Het mag dan wel ongemak geven maar ik ben er wel blij mee. En een droge mond, ja dat heb ik ook.

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

3 February 2017

Mijn zoontje van 12 moet dit medicijn 3x pd 10 dagen lang, we zijn nu op dag 2 en het is een hel om hem ze uberhaupt te laten slikken. Ik heb het zelf ook geproefd en het is vreselijk smerig. Daarnaast heb ik van een andere arts begrepen dat dit middel idd wordt voorgeschreven voor de parasiet die hij heeft, maar dat dat niet effectief is. Ik denk er sterk aan te stoppen en naar alternatieven te zoeken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

21 October 2016

Neem het middel tegen een darminfectie. Ik hield het niet voor mogelijk maar ik kan me schijnbaar nog rotter voelen. Ik ben bang dat dit medicijn meer stuk maakt dan het goed doet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

1 August 2016

Na twee dagen nergens meer last van gehad. Bij antibiotica kun je altijd rekenen op bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

21 June 2016

Ik kreeg 1 dag x4 en deze hielp maar voor 1 dag. Daarna begonnen mijn symptomen acute weer terug te komen. Dus heb ik weer metronidazol maar dit keer voor 7 dagen 2x daags.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

14 March 2016

Gewrichtspijn, duizelig en keelpijn. Ik ben gestopt en heb een ander middel gekregen waar ik geen bijwerkingen bij had. Vancocin CP 250 mg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

22 February 2016

Eind van de middag 4 stuks ingenomen, vervolgens in de nacht niet lekker, slecht slapen, opgeblazen gevoel. In de ochtend misselijk en over moeten geven. Misselijkheid werd minder maar hoofdpijn nam toe. Nu 1 dag verder en ik voel me nog beroerd. Hoop dat het snel over is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

15 February 2016

Ik heb dit medicijn met vier pillen tegelijk in moeten nemen. Veel last van bijwerkingen gehad. Met name hoofdpijn, metaalachtige smaak in de mond, hevige buikkrampen, nekpijn en geen eetlust. Gelukkig verdwenen de meeste klachten na het nemen van Advil (400mg). Na drie dagen had ik nog last van buikkrampen. Gelukkig werkt het medicijn wel, de klachten waarvoor ik de pillen heb geslikt zijn weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

9 February 2016

Kuur voor 14 dagen gekregen ivm onsteking van de baarmoedermond door bacterie. Eerste dagen: duizelig, nare dromen, slecht slapen, zere keel, branderige ogen, soms wat wazig zien, metaalachtige smaak in de mond, vol gevoel in de maag, minder eetlust, koortsig, slaperig, moe. Na enkele dagen: keelpijn stuk minder, beter slapen, geen nare dromen meer en geen koorts meer. Overige klachten zijn gebleven waarvan de metaalachtige smaak en het slaperig en moe zijn qua hevigheid hetzelfde zijn gebleven. Als het verder doet wat het moet doen heb ik er vrede mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

3 February 2016

7 dagen metronidazol ingenomen ivm gistparasiet blastocystis hominis waardoor buikklachten. Het is een ontzettend smerig paardemiddel; moest eigenlijk kuur doen van 10 dagen maar na 7 dagen gestopt; misselijkheid, koorts en een smaakstoornis, die nu op de 9e dag nog niet weg is. Ik heb het gevoel alsof ik een chemokuur heb ondergaan. Ik had het gebruik al 2 maanden uitgesteld omdat ik al een vermoeden had dat het troep was.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

24 November 2015

Ik kreeg het medicijn voor mijn darmklachten (20 stuks, 3 per dag). Na een dag werden de klachten al minder. Helaas als bijwerking wel slaperig, moe, geen energie, geen eetlust (constant een 'vol' gevoel), metaalsmaak, tintelende tong, hoofdpijn, nekpijn en bij vlagen duizelig. Blij als de kuur voorbij is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

25 October 2015

Ik heb een ziek gevoel, misselijk, duizelig, metaalsmaak en last van totale uitputting.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

11 August 2015

3 dagen kuur, 1x per dag 4 tabletten. Op de eerste dag moest ik gelijk overgegeven, erg ziek en veel krampen in de maag. Wat een verschrikkelijk middel, net gif.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

5 August 2015

Ik heb een kuur van 1 week met 3 x per dag 1 tablet vandaag af te ronden. Ervaring is dat ik duizelig ben en mij in het geheel niet prettig voel. Ook is eetlust verdwenen. Tong voelt anders aan en ook is de smaak verdwenen. Hoop dit paardenmiddel nooit meer te hoeven slikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

31 July 2015

Ik heb vreselijke pijnen in mijn benen, uitstralend naar buik en rug. Het kwam in golven van ca 3 uur, dan werd het minder, maar het verdween niet. Het begon op de derde (laatste) dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

27 July 2015

Een paar uur na het innemen van eenmalig 4x 500mg tabletten, klachten als ontzettend moe zijn, hangerig, raar gevoel in maag en geen eetlust. Het was alsof ik een nacht was doorgezakt, maar niet misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

13 July 2015

Verschrikkelijk medicijn, gebruik geen alcohol! Schrale zere tong, geen smaak....niks aan!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

28 April 2015

Helaas zit er in dit middel lactose als vulstof. Daar ik hier intolerant voor ben zou ik graag zien dat zowel lactose als kleurstoffen uit de medicijnen worden gehaald.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

18 April 2015

Brandend gevoel op tong verhemelte geen smaak echt erg. Na het gebruik van een week nog deze klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

6 April 2015

Vrijwel meteen extreme diarree en na een dag verloor ik meteen mijn eetlust. Ik voel me de hele dag misselijk en heb aanhoudende hoofdpijn. Ik moet dit tien dagen lang driemaal daags slikken en ben nu pas op de helft. Ik word er doodziek van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

8 March 2015

Vanaf de eerste dag al een vieze metaalsmaak in mijn mond en na verloop ook erg down geworden. Mijn bacteriƫle vaginale infectie is vooralsnog volledig weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

18 February 2015

7 dagen 3 x daags 500 mg voor tandvleesontsteking. Eerste dagen niks aan de hand, behalve de metaalsmaak. Toen begon de duizeligheid, het slechte slapen en als ik al sliep droomde ik vreselijk. Op de zevende dag zat mn keel 's nachts zo dicht dat ik wakker werd omdat ik stikte, paniek. De zuurstof er door geperst en toen ging het langzaam aan weer wat beter. Durfde niet meer te slapen. Nacht daarop half zittend weinig geslapen, dikke keel. Geukkig was de kuur afgelopen. Nu, dag 9, nog steeds zere, dikke beslagen tong, zere keel en vieze smaak

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL ACTAVIS TABLET 500MG

9 February 2015

Ik heb dit medicijn gekregen van mijn parendontholoog samen met doxycicline ivm een bacterie in mijn mond. Op de 3 e dag begon de maagpijn en buikkrampen ondanks de probiotica die ik gebruikte. Ook erg moe, bij vlagen misselijk en duizelig. Soms ook behoorlijke hoofdpijn, straks m`n laatste tablet, hoop dit middel nooit meer te hoeven gebruiken!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel