Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 19 resultaten gevonden.

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

10 July 2021

S'ochtends meteen na het innemen van dit medicijn hoofdpijn die alleen maar erger werd. Bonkende hoofpijn met een verkrampte pijnlijke nek/hals. S'avonds op de bank voelde ik mij belabberd en opgejaagd. Daarna in bed een zeer onrustige nacht gehad,waarbij ik mij misselijk voelde afwisselend met warm en kou en rare dromen. Ik kreeg.dit middel i.v.b. met hart en vaatlijden en te weinig zuurstof in bloed. Maar gezien de klachten die dit middel opleveren ben ik hiermee gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

26 November 2020

Kan na inname voor het slapengaan de nacht nu rustig door brengen. Alleen bij opstaan weer toename bloeddruk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

30 September 2020

Omdat de ziektekosten verzekeraars alleen zelf de goedkoopste medicijnen willen laten uitgeven door de apotheek, hebben ze uitgevonden dat die te krijgen zijn, vooral in India. Dit betekent dat we compleet afhankelijk zijn hiervan en steeds nieuwe verschijningsvormen van medicatie krijgen. Nog erger is het als er helemaal geen voorraad meer is en je een ander medicijn, waarvan je maar moet afwachten of het helpt en niet te veel bijwerkingen heeft. Heb Mono Cedocard Retard 50 mgr al vele jaren met veel plezier geslikt samen met een batterij aan andere medicatie (die regelmatig veranderd qua verschijningsvorm, kleur, vorm, verpakking etc.)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

9 December 2019

Naar innamen zeer heftige drukkende pijn in hoofd .Kon de pijn zeer moeilijk verdragen.het gevoel was of de schedel werd ingedrukt , Ben gestopt met inname .Bloeddruk blijft hoog 163-84.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

31 July 2019

Gister ingenomen binnen no time heftige koppijn ! Niet normaal, vannacht 2 paracetamol gevraagd Zuster kwam vanmorgen medicatie brengen incl. Mono cedocard maar die weiger ik ...Dokter is nog niet aan mijn bed geweest.Klacht: verkramping / steken linker borst. Update : volgt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

4 March 2018

moe benauwd en enorme spierpijn op mijn rug tussen mijn schouderbladen leek of ik hartklachten had ik kreeg steeds meer voor geschreven omdat de klachten niet afnamen nu ben ik gestopt en alle klachten zijn verdwenen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

5 February 2018

Zware hoofdpijnen /migraine, spierpijn in rug, Onrustig, dromen. Moe meer eetlust. De medicijnen gebruik ik nu 4 dagen de druk op mijn borst lijkt wel toe te genomen. Ik stop met dit medicijn. Voel me ellendiger dan hiervoor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

17 December 2016

Gebruik dit medicijn nu 3 dagen ivm micro vasculair coronair lijden. Binnen een half uur krijg ik last van duizeligheid, dit verdwijnt na ongeveer 1 uur, maar wat niet verdwijnt is de enorme nekkramp en hoofdpijn. Lijkt wel alsof ik de afgelopen 3 dagen 1 grote migraineaanval heb. Volgens cardioloog worden deze klachten minder binnen 1-2 weken. De pijn op de borst is wel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

28 September 2015

Ik heb dit middel voorgeschreven gekregen voor hartfalen, het werkt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

23 September 2015

Mijn klachten: veel hoofdpijn en nekklachten, mijn implantaat ging pijn doen, pijn in de schouders en stijf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

16 July 2014

1 week en een hel, slik 's-morgens met daarbij 8 andere medicijnen.. vervolgens nog eens 4 st. maar deze capsule geeft een vreselijke hoofdpijn dat ik mijn nek niet meer kan draaien. Mag gaan halveren, maar hoe? Een capsule...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

22 May 2013

<p> De eerste dag wat hoofdpijn en druk middaen op het hoofd. Dit werd elke dag erger met vreselijke hoofdpijn, misselijk en diaree. Spierkranpen in de nek en een algeheel gevoel van ziek en zwakte. Na 4 dagne over om minder miligram maar ook daar reageerde ik zo op daarna gestopt.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

10 January 2010

Naast direct optredende hoofdpijn, 18 uur na inname opgezwollen klieren in mijn hals, moeite met slikken etc. Na inname van 2 x 500 mg paracetamol+coffeine, was de zwelling weg. De volgende dag een halve dossering genomen en na 30 minuten weer die hoofdpijn (bonzend) die alleen weggaat na inname van 500 mg paracetamol + coffeine

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 50MG

22 November 2009

plots werd mono cedocard retard 50 van nycomed vervangen door (monoket 50 mg)isosorbide van schwarz fharma. Op de verpakking staat geen nederlandse tekst maar Grieks of iets dergelijks. De bijsluiter is wel in het nederlands

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel